LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Healing

Föreslå kategori  RSS-flöde inom healing

Chandrika 
Hej! Jag kan hjälpa dig med healing och personlighetsutveckling. På min sida finner du också lite om hur man målar sitt inre och jag visar några av mina tavlor. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.chandrika.se/
Christina och Johan 
Hej och varmt välkomna! Till Christina och Johan vi jobbar båda som professionella medium och som lärare inom andlighet och personlig utveckling. Vi ihop med våra vänner från andevärlden lär ut den spiritualistiska läran med mycket kärlek, humor och glädje. Våran förhoppning och tro är att vi ihop med andevärlden kan hjälpa andra människor att hitta samma glädje, trygghet och kärlek i andevärlden som vi gjort. Vi håller till i Borås men har även kurser, seanser, mm i hela landet. Vi hoppas ni ska finna nöje och glädje i vårat utbud av aktiviteter. Med kärlek Christina och Johan
Information | Felrapportera - http://www.christina-johan.com/
Criilona 
Är ett medium och lägger kort & Hjälper dig att hitta vägen som är rätt för just dig, healing, mässor, homepartyn där du samlar dina vänner för en mysig kväll i det okändas tecken.
Information | Felrapportera - http://www.criilona.se/
E.F.T 
Coaching med E.F.T, behandlingar i reiki, healing, zonterapi och E.F.T Medial vägledning med e-mail och personlig möte. Kurser och Work shop.
Information | Felrapportera - http://dilek.hemsida24.se/
Emmas himlamagi 
Jag arbetar med Reikihealing behandlingar, kristallhealing, medial vägledning och chakrabalansering samt drömtolkning. Emmashimlamagi finns i Malmö, Östra Tullgatan 4, Sun 2 Solstudio, vid Drottningtorget. Välkommen.
Information | Felrapportera - http://www.emmashimlamagi.se/
Healingslyckan 
Jag healar på distans. Är dipl master Reiki healer, även utbilad och använder mig av den Silver Violetta Flamman.har även de tio riterna i Munay-Ki. Ni ringer el mailar så bestämmer vi en tid då vi båda kan.
Information | Felrapportera - http://www.freewebs.com/healingslyckan
Kimrök 
Kimrök i Arvika alternativ butik som säljer esoterisk litteratur och tillhörande ting såsom pendlar, tarotkort, rökelse, drömfångare och änglar mm. Vi har även Healing behandling i anslutning till butiken, tidsbokning krävs. Vi anordnar även kurser och evenemang med inbjudna föreläsare/ljusarbetare. Välkommen in i våran mysiga atmosfär. Vi ligger centralt mitt i Arvika.
Information | Felrapportera - http://www.kimrok.com/
Louise Renander 
Hej o Välkommen till min sida! Jag utför healing och intuitiv massagebehandlingar, det finns ingen sjukdom som inte kan behandlas med healing! Jag är även medial och använder mig ochså av Tarotkort när vi ses för en Privatsittning. Min ambition är att hjälpa dig till andlig och personlig utveckling och jag håller även kurser i samma syfte. Vi ses!!
Information | Felrapportera - http://www.louiserenander.se/
Medialt 
Mediet Marianne Eriksson i stockholm kan erbjuda dig allt från medial vägledning till djurkommunikation.
Information | Felrapportera - http://www.medialt.se/
Ninas Harmoni 
Jag heter Nina och hos mig är du välkommen att boka tid för andlig healing, medial vägledning. Jag har även kurser i personlig utveckling. Tarot och andlig healing. Varmt välkommen till mig. Jag ser fram emot att träffa just dig!
Information | Felrapportera - http://ninasharmoni.se/
NjordsEnergistuga 
Reiki healing, meditation, medial, medium, kursgård. Njords Energistuga hjälper dig att må bra och att kunna stressa av. Välkommen till Njords Energistuga!
Information | Felrapportera - http://www.njords-energistuga.se/
Reconnective Healing & The Reconnection 
Jag heter Mona Norin och är utbildad av Dr Eric Pearl. Jag ger följande behandlingar, The reconnection, reconnective healing och distanshealing. Välkommen till The Reconnection Stockholm!
Information | Felrapportera - http://www.thereconnection-stockholm.se/
Reikilady 
Välkommen till min hemsida som handlar om andlighet, meditation, healing och mediumskap. Jag erbjuder kurser i mediumskap och healing. Healingbehandlingar, mediala konsultationer. Seanser, både större seanser och mindre hemmaseanser.
Information | Felrapportera - http://www.reikilady.se/
Sunsouls.se 
Välkommen till Sunsouls sida. Sunsouls är till för dig och alla andra. Jag vägleder dig in till andevärlden och du får ta del av härliga och känslomässiga upplevelser till både kropp och själ. Är du intresserad av vad jag gör så ta tillfället i akt att hitta någon flik du finner intresse för och klicka in dig i den kärleksfulla, varma och spirituella världen.
Information | Felrapportera - http://www.sunsouls.se/
Taggmoln (50 populäraste nyckelorden i kategorin) Bokstavsordning | Populäraste
Här hittar du mer information om Healing på webben: