LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet adhd

RSS-flöde inom adhd
Länkar med nyckelordet: adhdBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
ADHD och ADD 
Om ADHD, ADD och Asperger′s syndrom hos pojkar-flickor och vuxna. Granskar Mediciner som concerta, ritalin eller metamina men även den tänkbara farmakognostiska utvecklingen. Nyheter och samhällsbevakning inom området, men vi har även lyft fram lite ADHD historian mer än någon annan.
Information | Felrapportera - http://adhd-npf.com/
Agatha agiterar 
Reflektioner kring det mesta som rör neuropsykiatriska funktionshinder - främst ADHD och Aspergers syndrom, men även andra autismspektrumtillstånd och Tourettes syndrom - såsom relationer, strategier, medicinering, arbete, studier, handikappolitik och aktuell forskning.
Information | Felrapportera - http://neuropsykiatriska-funktionshinder.blogspot.com/
Avenira Center 
Avenira Center erbjuder bostäder enligt LSS med stöd och utveckling inom det neuropsykiatriska området. Våra behandlingsmetoder är utifrån PBS (Positive Behavior Support) och KBT (Kognitiv Beteendeterapi) med Ungdomar och vuxna som målgrupp.
Information | Felrapportera - http://www.avenira.se/
BarnSajten.se 
Kanske den mest familjära mötesplatsen för föräldrar, gravida eller de som försöker bli mammor eller pappor. Vi satsar på kvalitét snarare än kvantitét och tilltalar oss därför inte som den största mötesplatsen i sin genre, däremot har vi en härlig familjär tillvaro och möjligheten att träffa nya vänner är stor.
Information | Felrapportera - http://www.barnsajten.se/
Ekängens HVB & Halvvägshus 
Ekängen är ett behandlingshem (HVB) för människor med psykiatrisk problematik, ofta i kombination med någon form av missbruk. Behandlingsmetoderna är framförallt enligt aggression replacement training och kognitiv beteendeterapi.
Information | Felrapportera - http://www.ekangen.se/
Fritt Flyt Omega-3 
Omega-3 är en gemensam beteckning på en typ långkedjade, omättade fettsyror från fisk som är speciellt förmånliga för hälsan.
Information | Felrapportera - http://www.frittflyt.se
Fröken F 
En sida om hur det är att leva med ADHD/ADD. Erfarenheter och tips varvas med nyheter och neuropsykiatriska upptäckter.
Information | Felrapportera - http://frkf.wordpress.com/
Husinge behandlingshem 
Husinge - Behandlingshem/HVB för missbrukare med eller utan psykisk störning. Dubbeldiagnos, psykoser, personlighetsstörning. ADHD/DAMP, Tablett-, alkohol- och narkotikamissbruk. Subutexbehandling mot heroinberoende.
Information | Felrapportera - http://www.husinge.se/
Hälsa & Energi 
Peter Franzén terapeut. I min behandling använder jag mig av ett holistiskt synsätt där kraniosakral terapi är den viktigaste behandlingsformen. Jag använder mig även av kinesologi och massage, samtalsterapi är också en viktig del i behandlingen. För att få igång en läkeprocess är kost och näring en viktig bit. Kraniosakral terapi är en mycket mjuk och behagligbehandlingsform som korrigerar obalanser och återställer jämvikten i kroppen.
Information | Felrapportera - http://www.peterfranzen.se/
Lakritsmyggan.se 
Om autism, aspergers syndrom. Min hemsida om hur det är att bo på en gruppbostad. En personalhandledning för personal inom LSS, för alla som vill lära sig mer om funktionshinder. En sida om vikten av att bemöta brukaren på rätt sätt, respektera brukarens rätt att själv få välja det liv som hon/han vill leva.
Information | Felrapportera - http://www.lakritsmyggan.se/
Medalgon 
Hos Medalgon Utbildning får du information och hjälp med ADHD & Asperger genom föreläsningar och föräldrarutbildning. Boka online redan idag!
Information | Felrapportera - http://www.medalgon.se/
Psykologitest 
En sida där du kan göra olika psykiologiska tester, få information om olika psykiska sjukdomar, läsa artiklar mm
Information | Felrapportera - http://www.psykologitest.se/
Riksförbundet Attention 
Attention - intresseorganisationen för barn, ungdomar och vuxna med neuropsykiatriska funktionshinder såsom ADHD, Damp, Tourettes syndrom, Aspergers syndrom samt tal- och språkstörningar.
Information | Felrapportera - http://www.attention-riks.se/
Riksförbundet Attention 
Riksförbundet Attention är en intresseorganisation för människor med neuropsykiatriska funktionshinder. Vi arbetar för att de barn, ungdomar och vuxna som finns bakom diagnoserna ska få det stöd och den service som de behöver samt bli bemötta med respekt.
Information | Felrapportera - http://www.attention-riks.se/
Skillstreaming AB 
Skillstreamings behandlingshem är inriktade på flickor som av olika skäl hamnat utanför samhället exempelvis på grund av kriminalitet, missbruk eller andra psykosociala problem. Vi jobbar med olika behandlingsmetoder som Kognitiv beteendeterapi, ART, avslappning och Adl-träning.
Information | Felrapportera - http://www.skillstreaming.se/
Staffansbogruppen 
Staffansbogruppen är ett HVB-hem som tar emot ungdomar med psykosociala problem som exempelvis damp, adhd, kriminalitet, missbruk, m. m. De behandlingsmetoderna som vi använder oss av är ART (Aggession Replacement Training) och KBT (Kognitiv Beteendeterapi). Alla våra behandlingshem ligger nära Uppsala.
Information | Felrapportera - http://www.staffansbogruppen.se/
Nyckelord relaterade till: adhd (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 132 st i molnet (max:4 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar