LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet golvslipare

RSS-flöde inom golvslipare
Länkar med nyckelordet: golvslipareBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Cityparkett 
City parkett etablerades 1960 och är ett familjeägt företag som specialiserar sig på slipning och behandling av golv och träytor. Vi har ända sedan start strävat efter att alltid hjälpa våra kunder med förstklassiga arbeten till marknadens lägsta priser. Det målet uppnår vi bland annat genom att strunta i mellanhänder och aldrig tumma på kvalitet i material och utförande. De produkter vi använder oss av kommer från Bona Sverige, Zar och kiilto. Vi använder alltid de senaste maskinerna för att kunna garantera de bästa resultaten. Av oss kan du alltid få kostnadsfria förslag på dina golv. Vi kommer ut på plats hos dig och utför en snabb besiktning och du får ett fast pris vi håller oss till!
Information | Felrapportera - http://www.cityparkett.se/
PJ parkettgolv 
Allt inom trägolv. Golvläggning av tex massiva stav golv och lamellparkett. Golvslipning av alla sorters trägolv och trappor. Vi reparerar och underhåller även golv. Inget jobb är för stor eller för litet.
Information | Felrapportera - http://www.pjparkettgolv.se/
Seniorhantverkare 
Vi har duktiga golvslipare, målare, snickare, elektriker och VVS och tar alla typer av jobb. Seniorhantverkare.se ingår i företaget Hyrsenior (www.Hyrsenior.se). Seniorhantverkare.se är ett företag som har många kunniga, erfarna, seniora (50+) snickare, målare, plattsättare, vvs, el mmVi jobbar mot både stora och små företag, föreningar samt privatpersoner. Vi tar även totalentreprenader vid renovering och om samt till byggnationer. Vi samarbetar med företag som har våtrumsbehörighet vilket innebär att ni får alla intyg som behövs för försäkringsbolagen. Vi har självklart F-skatt & momsreg samt ansvarsförsäkring och byggförsäkring. Ett Svenskt företag som är medlemmar i: Almega och FöretagarnaMilersättning debiteras enligt skatteverkets rekommendationer för milkostnader. Minimi debitering 3 timmar. Vi lämnar även fasta priser efter besök och inspektion.
Information | Felrapportera - http://www.seniorhantverkare.se/
Nyckelord relaterade till: golvslipare (21 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 22 st i molnet (max:2 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar