LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet rehabilitering

RSS-flöde inom rehabilitering
Länkar med nyckelordet: rehabiliteringBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
AcadeMedia 
AcadeMedia är ett av Sveriges Sveriges ledande utbildningsbolag för såväl privat som offentlig verksamhet. I verksamheten, som sträcker sig från förskola till högskola, finns närmare 25 000 elever vid över 70 skolor runt om i landet. AcadeMedia JobbAcadeMedia Jobb blev en av de första aktörerna som under 2007/2008 valdes ut för att bedriva försöksverksamhet av kompletterande arbetsförmedling. Idag har verksamheten permanentats. Vi samarbetar även med kommuner när det gäller stöd för individers egen försörjning och med organisationer och företag för återgång efter uppsägning eller sjukskrivning.
Information | Felrapportera - http://www.academedia.se/
Aktiv Vardag 
Aktiv Vardag arbetar med att med omtanke och professionalitet förmedla hjälpmedel av hög kvalitet som kan underlätta vardagslivet. Vi presenterar hjälpmedel för att kompensera svårigheter efter sjukdomar eller skador, för att lindra smärta och förebygga skador samt hjälpmedel som ger möjlighet till en säkrare vardag. I sortimentet ingår även flera olika former av träningsmaterial och träningsprogram.
Information | Felrapportera - http://www.aktivvardag.se/shop/
Citykliniken i Norrköping 
Behöver du, ditt företag eller din förening hjälp med behandlingar, friskvård och prestation? Vi hjälper dig med naprapatbehandlingar, massage, hälsoprofiler, kostrådgivning och allt inom friskvård, hälsa och prestation. Välkommen till Citykliniken!
Information | Felrapportera - http://ww.citykliniken.com/
EQ-painting 
Andlig och personlig utveckling. Hjälp och rehabilitering vid stress och utbrändhet. Befriar dig från betungande känslor som oro, sorg, skuld, ilska m. m.
Information | Felrapportera - http://www.eq-painting.com/
Ergonomiprodukter.se 
Ergonomiska produkter och tjänster för att förbättra arbetsmiljön och främja friskvård. Produkterna är främst för arbete inom data och kontorsarbete men även i industri och annan verksamhet.
Information | Felrapportera - http://www.ergonomiprodukter.se/
Haninge Hundhälsa 
Hos oss får du hjälp med din hunds mentala och fysiska hälsa. Vårt hundsim används både för friskvård och rehabilitering. Vi erbjuder även massage, pälsvård och kurser. All rehabilitering sker i samrådan med sjukgymnast och veterinär. Katter är också välkomna.
Information | Felrapportera - http://www.haningehundhalsa.se/
Kavánsa AB 
För Dig som är intresserad av Skapande Terapiformer är Bildterapi ett intressant alternativ. Vi använder oss också av metoder som meditation, avsp&änning och rehabilitering. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.kavansa.se/
Ljung & Sjöberg AB 
Vi utbildar och hjälper er med rehabilitering av alkohol och drogmissbruk på arbetsplatsen. Vi erbjuder medicinsk utredning och en unik tolvstegsbehandling helt utformad efter näringslivets behov.
Information | Felrapportera - http://www.ljungsjoberg.se/
Morgongåva Veterinärklinik 
Liten, personlig och kompetent veterinärklinik för smådjur. Kirurgi, medicin & sjukgymnastik. Butik där vi säljer foder från Royal Canin, Purina ProPlan & Hill´s. Vi säljer även kosttillskott, vårdprodukter & tillbehör för din hund eller katt. Vi har akutmottagning dag- & kvällstid. (Ej helger)Varmt välkomna!
Information | Felrapportera - http://www.morgongavaveterinarklinik.se/
Mälargården Rehab Center 
Till Mälargården kommer gäster med många olika skador och sjukdomar. Förutom trafik och polioskadade finns gäster med stroke, reumatoid artrit, multipel skleros, morbus Parkinson samt andra sjukdomar med led, nerv och muskelfunktionsstörningar.
Information | Felrapportera - http://www.malargarden.se/
Naprapat-Rehab 
I Abrahamsberg i Bromma i västerort ligger våran fräscha naprapatklinik. Här hjälper vi dig med ledbesvär i fötter, knän, höfter, handleder, armbågar, axlar och självklart ryggvärk och idrottsskador. Vi behandlar kroniska som nytillkomna besvär. Vi hjälper dig även med rehabilitering av dina besvär i vårt gym. Personlig träning är även det en del av vår verksamhet. Naprapat-Rehabs tre grundområden är därmed naprapati, rehabilitering och personlig träning.
Information | Felrapportera - http://www.naprapat-rehab.se/
Naprapatmottagningen Lars Nyman 
Rygg och idrottsskademottagning i Jakobsbergs Centrum (Järfälla). Här behandlas akuta och kroniska skador med naprapati, laser och akupunktur. Hit vänder sig allt från elitidrottare till kontorsfolk, gammal som ung. Välkommen! Privatp
Information | Felrapportera - http://www.naprapatnyman.se/
Nätverket Arken 
Grundtanken i vår idé är att arbetsgivare och fackliga organisationer samverkar för att tillsammans upptäcka och uppmärksamma arbetsmiljöproblem som exempelvis missbruk, mobbning, kränkande särbehandling, eller annan begynnande ohälsa. Genom tidig upptäckt skapas större möjligheter och bättre förutsättningar för en god rehabilitering.
Information | Felrapportera - http://www.natverket-arken.se/
Psykosomatiska Smärtenheten 
Vi erbjuder terapi vid symptom på ångest, depression, oro, utmattningsdepression, posttraumatiskt stressyndrom. Metoden som används är krisbearbetning enligt BSÖ-metoden; Bearbetande samtal med hjälp av ögonrörelser enligt dr Björn Ogéus samt coachning som leder till personlig utveckling. Andlighet och existentiella frågor behandlas.
Information | Felrapportera - http://www.pse.nu/
Sermones 
Samtalet kan vara som stöd för arbetsledare och chefer eller samband med rehabilitering. Sermones kan vara bollplank och ge stöd i samband med konfliktlösning. Samtalet kan användas för problemlösning eller inför svåra beslut. Stöd vid rekrytering.
Information | Felrapportera - http://www.sermones.se/
ShoppingIQ.se 
Säljer ledande produkter inom golf, hälsa, rehabilitering, peak performance, löpning etc. Våra produkter gör att du kan prestera bättre på jobbet, på fritiden eller inom din idrott. Våra unika produkter hittar du var som helst vi är specialister på att göra dig bättre på det du gör. Våra rehabiliteringsprodukter påskyndar din rehabilitering och gör att du sparar både tid och pengar.
Information | Felrapportera - http://www.shoppingiq.se/
Sätra Brunn 
På Sätra Brunn, som ligger drygt en mil utanför Sala, kan du njuta av härlig SPA weekend, konferens, kick off, hälsohem eller sommarkurser. Vi kan även anordna ditt bröllop. Sätra Brunn har konferenslokaler & hotell.
Information | Felrapportera - http://www.satrabrunn.se/
Thermotex.se 
Påskynda kroppens egna läkningsprocess på ett ofarligt och naturlig sätt med djupgående infraröd värme. Ge dig själv behandling när du känner behov, i hemmet, på resan etc. Kortar ner rehabiliteringstiden och ger tillfällig smärtlindring av åkommor, ökar blodcirkulationen med mera.
Information | Felrapportera - http://www.thermotex.se/
Värkstaden 
I Värkstaden arbetar viu med värktyg för att få hjälp att hantera värkligheten och bli värkmästare.
Information | Felrapportera - http://www.varkstaden.se/
Nyckelord relaterade till: rehabilitering (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 125 st i molnet (max:4 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar