LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Sponsrade länkar
Babiantuttar! 
En av Sveriges största humorbloggar! Mer än 50′000 besökare kan inte ha fel. Det här är HUMOR! Ett kaotiskt liv som lättas upp av humor i alla dess former. I grund och botten är det Sill-Britt (bara namnet får en ju att skratta! ) som försöker roa sig själv, men allt tramsande har blivit så populärt på Internet att hon numera lever på att blogga.
Information | Felrapportera - http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Baronessan 
Småprat, rim, sångtexter och annat trams som ingen behöver. Det är väl meningen att det ska roa men fan vet!?
Information | Felrapportera - http://www.baronessan.se/
Bijweb.com 
Här finns samlingar med tankeväckande och fina låttexter, dikter, ordspråk, citat och latinska citat. Samt en humoravdelning med bland annat vitsar och limerickar, en finfin länksamling, nyhetsrubriker och en hel del annat smått och gott.
Information | Felrapportera - http://www.bijweb.com/
Books blogg 
Jag arbetar i läder, syr vikingaskor, läderflaskor, muggar, fodral, väskor, mm. Jag lägger ut bilder på det jag gör. Samlar på roliga historier, citat, roligheter från barn mm. Visar bilder på vår kolonistuga,osv.
Information | Felrapportera - http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=22257
Doppplereffekten 
Beskrivning: Du måste skratta - annars är det inte roligt! Bloggen handlar om mig - en bitter och cynisk 22-åring, min dåliga humor, min dystopiska syn på vår värld, mitt kafkaartade liv tillsammans med min underbara fästmö, mina udda husdjur och många andra saker som kommer få dig att le. 2-åring, min dåliga humor, mina vardagsbestyr, mina husdjur, min dystopiska syn på vår värld, min underbara fästmö och många andra saker som kommer få dig att le.
Information | Felrapportera - http://dopplereffekten.blogg.se/
Gamaco.se 
Personlig hemsida med lite blandat innehåll. Mestadels roliga filmer, roliga bilder, mobiltelefoni medmera.
Information | Felrapportera - http://www.gamaco.se/
KnöstoftaMagazinet 
En satirisk/humoristisk betraktelse över vardagslivet i Knöstofta - Dröghasebygdens knutpunkt. Här hittar du händelser i Knöstoftas politiska liv, nöjeslivet, idrotten med mera.Lokalt skvaller. Knöstofta är som Sverige är mest - bara mer skruvat.
Information | Felrapportera - http://www.knostofta.se/
Life of Lektant 
En blogg där jag skriver utelämnande om mig själv, intimt, personligt, roligt och definitivt inget om mode och dagens outfit.
Information | Felrapportera - http://www.nogg.se/lektant
Wazup - keep it real 
Lia är en tjej född -87 som försöker finna en sund balans mellan hjärna, hjärta och själ. Hon skriver med mycket humor, satir och erotiska inslag och ger sin syn på vardagen och världen.
Information | Felrapportera - http://wazup.blogg.se/
Taggmoln (40 populäraste nyckelorden i kategorin) Bokstavsordning | Populäraste
Sponsrade länkar
Här hittar du mer information om Humor på webben: