LänkCentrum.se Annonsera på LänkCentrum
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Afinidade STHLM 
Det här är en länk till Trrc′tah Afinidade Sthlm′s officiella hemsida. Trrctah är ett sambaband eller slagverksorkester lokaliserade i Stockholm. På hemsidan finns mp3-filer med den rytmiska musiken med brasilianska influenser, färgstarka bilder från spelningar, berättelser om samba samt information om kommande gig.
Information | Felrapportera - http://afinidade.jail.se/
Behind the Stars 
Vi är en artistförmedling för dig som söker musikunderhållning eller en showgrupp för företagsfest eller andra evenemang. Bland våra artister hittar du ståupp komiker, coverband, shownummer och mycket annat som passar perfekt som festunderhållning.
Information | Felrapportera - http://www.behindthestars.se/
Bengtsson & Borg 
Vi har nöjet att presentera succéduon"Bengtsson & Borg "Hyr en av Sveriges bästa artistduo när du ska ha Bröllop, Födelsedag, Firmafest mm. Bengtsson & Borg är trubadurduon som låter som ett helt band. Bengtsson & Borg har färdigt bröllopskoncept & en bred repertoar. Bengtsson & Borg hjälper Ert företag att koordinera underhållningen till den lilla eller stora företagsfesten. Bengtsson & Borg rockar igång företagsfesten. Spelar upp till dans på bröllopet. Showar på festivaler & alla möjliga & omöjliga ställen. Gör som många andra! Anlita succéduon Bengtsson & Borg
Information | Felrapportera - http://www.trubadurstockholm.se/
Boustedt, Matti - Sångare och musiker 
Matti Boustedt skapar sången som går rakt in i hjärtat, texten som skär igenom vardagen, visorna som sparkar rakt in i ditt liv..
Information | Felrapportera - http://matti.boustedt.com/
Debkastudios.se 
I vår studioutrustning finns bl a., Neumann, Shure, Api, Vox, Marshall, Gibson etc., för att garantera en bra inspelning av din musik. Vi gör även reamping, mixning och mastering av färdiginspelat material. Studio- och livemusiker finns tillgängliga och kan bokas för inspelning eller live.
Information | Felrapportera - http://www.debkastudios.se/
Folkparkernas Programbolag AB 
Folkparkernas Programbolag är ett bokningsbolag där du kan boka artist, lokaluthyrning och mycket mer. Varmt välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.programbolaget.com/
Gitarrstudion 
Gitarrstudion är en sammanslutning av några av Stockholms bästa gitarrpedagoger. Vi har erfarenhet från arbete inom kulturskola, grundskola, gymnasium, högskola och studieförbund. Vi har finslipat våra pedagogiska idéer och med hjälp av regelbundna elevutvärderingar skaffat oss kunskap om vad elever och kunder efterfrågar. Vare sig du är nybörjare eller yrkesmusiker. Vi hjälper dig vidare!
Information | Felrapportera - http://www.gitarrstudion.se/
Gyttix Notböcker 
Noter för alla musiksmaker. Säljer noter i ett antal kategorier inklusive barnvisor, körmusik, folkmusik, musikaler och undervisningsmaterial för olika instrument.
Information | Felrapportera - http://notbocker.com/
HitDJ 
Boka och hyr DJ till bästa pris inom Stockholmsområdet. Bröllop, årsdagar, disputationer, firmafester etc. Även Karaoke. Ljud, ljus och rökeffekter ingår i priserna
Information | Felrapportera - http://hitdj.se/
KentPaus.com 
Allt om Kent nu och då när de var Jones & giftet och Havsänglar. Även en del om deras sidoprojekt som tex Snowracer, Lisa Miskovsky m.m.
Information | Felrapportera - http://www.kentpaus.com/
Kungl. Svea livgardes musikkår 
Musik för alla tillfällen, från underhållning till stort ceremoniel. Presentation av musikkåren och ensemblerna, lyssningsexempel, bilder och kontaktinformation. Kungl. Svea livgardes musikkår - En kulturnyhet sedan 1526!
Information | Felrapportera - http://www.gardesmusik.com/
Mambrophone Production 
Webshop med Västafrikanska Djembetrummor till försäljning och reparation. Även trumskinn, Djembeväskor i batik och smycken. Skapa konto, logga in och få uppdaterade nyhetsbrev om vad som händer i shopen.
Information | Felrapportera - http://mambrophoneproduction.com/
Pueri Cantantes Cathedralis 
Vi är Stockholms katolska Domkyrkas barn-och ungdomskör. För dig mellan 8-15 år. Vi sjunger i barnmässor, på konserter och jobbar just nu med ett projekt inom EU-projektet "Ung och aktiv i Europa". Projektet heter "Drömmarnas land - Integration genom körsång". Titeln säger väl det mesta om vad det handlar om.
Information | Felrapportera - http://www.domkyrkansbarnkor.se/
Sjung.nu 
Letar du efter en kör i Stockholm? Sjung.nu ger dig möjlighet att sjunga bland annat gospel i kör och att utveckla din sång. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.sjung.nu/
Här hittar du mer information om Musik på webben: