LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Personliga hemsidor

Föreslå kategori  RSS-flöde inom personliga hemsidor
LänkCentrum » Regionalt » Län » Västmanlands län » Västerås » Samhälle » Personliga hemsidor

Sponsrade länkar
Michaela Snöborgs 
Detta är min blogg om mitt liv och mina tankar om saker och ting. Från början var den tänkt som ett bra sätt för min familj och mina vänner att följa mig i min utbildning och när jag flyttade hemifrån. Jag kom tyvärr inte in på den utbildningen jag sökte, men fortsatte ändå att blogga och upptäckte hela tjusningen med bloggar och hur kul det är att man kan sprida glädje över Internet! Jag skriver inte om mode och kändisar, vilket jag tycker att många andra gör, utan vill inspirera och glädja andra på andra sätt. Jag satsar på att komma in på högskolan hösten 2010 istället och det jag vill plugga är sjöfart. Det är ett väldigt mansdominerat yrke och jag vill gärna komma in i den branschen och kanske inspirera andra till "att gå mot strömmen". Tack för mig!
Information | Felrapportera - http://michaelasnoborgs.blogg.se/
Min lilla gömma 
Jag lägger in fotobilder på min trädgård och lite konstfoton. Jag målar lite själv i akvarellfärger och jag tycker mycket om kläder så jag kommer att skriva lite grand om det nya modet..med lite bilder och reklam till postorder företag.jag fotograferar mycket i min omgivning och tycker om att lägga ut bilder av olika slag.
Information | Felrapportera - http://majsanmaja.blogspot.com/
Wilmas hemsida 
Välkommen till Wilmas Hemsida! Vår dotter som föddes i Kina år i december 2005 och kom till oss straxt före sin 1 årsdag. Vi vill här berätta om vår vardag. Skriv gärna en hälsning i vår gästbok så kommer vi och hälsar på hos dig.
Information | Felrapportera - http://wilma.ksida.com/
Här hittar du mer information om Personliga hemsidor på webben: