LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Klubbar

Föreslå kategori  RSS-flöde inom klubbar
LänkCentrum » Sport » Golf » Klubbar

Sponsrade länkar
Jönköpings Golfklubb 
En välskött kuperad parkbana i en naturskön miljö utmed Tabergsån. Arrangerar tävlingar som Husqvarna Open och Golfköpingsmästaren.
Information | Felrapportera - http://www.jonkopingsgk.se/
Open Fairways 
Open Fairways är ett globalt golfnätverk som för medlemmarnas räkning förhandlat fram rabatt på greenfee. I dagsläget har vi avtal med 1500 kvalitetsklubbar runt om i världen och ett femtiotal av dessa ligger i Sverige. På de svenska banorna är rabatten mellan 25-50% på ordinarie greenfee vilket innebär att du sparar hundratals kronor varje gång du spelar. Men det är inte bara du som medlem som får mer golf för mindre pengar, när du visar upp ditt medlemskort så får även dina medspelare samma rabatt.
Information | Felrapportera - http://www.openfairways.se/
Sand Golf Club 
En svensk linksbana med inslag av Irland och Skottland. Banan är byggd på sandjord och håller en hög internationell klass. Rankas av Golf Digest som en av världens 100 bästa banor utanför USA
Information | Felrapportera - http://www.sandgolfclub.se/
Skövde Golfklubb 
Utnyttja vår vackert belägna restaurang för lunch, konferens, julbord eller bröllop. Vi är tidigt med i nya trender och satsar gärna på det annorlunda. Vi har öppet på Skövde Golfklubb året om. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.skovdegk.se/
Taggmoln (24 populäraste nyckelorden i kategorin) Bokstavsordning | Populäraste
Här hittar du mer information om Klubbar på webben: