LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet städning

RSS-flöde inom städning
Länkar med nyckelordet: städningBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
A.J Service i Norrtälje 
Ett pålitligt och bra städföretag i Norrtälje. Utför trapp och kontors städning samt fönsterputs. Hemsida under utveckling
Information | Felrapportera - http://www.ajsnorrtalje.se/
Allhjälpen i Umeå AB 
Allhjälpen i Umeå AB Tel: 090-222 74 utför flyttstäd, fönsterputsning, städning, kontorsstädning, trappstädning, hemstädning, hushållsnära tjänster mm.
Information | Felrapportera - http://www.allhjalpen.se/
Anetas städservice 
Ibland räcker inte tiden till och det kan vara skönt att få hjälp med vardagliga sysslor, såsom städning. Så varför inte ta hjälp av trevlig och duktig städpersonal som ger Dig lite extra tid i vardagen. Vi har många års erfarenhet i branschen, innehar F-skattsedel och utför jobb över hela Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.anetasstadservice.se/
Brottby Städ & Fönsterputs 
Vi tar oss an städuppdrag (fönsterputsning, byggstädning, kontorsstädning o.s.v.) i och omkring Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.herzing.se
Calles Miljövård 
Vi är det personliga städföretaget i Stockholm med säte i Bromma. Välkommen till oss på Calles Miljövård.
Information | Felrapportera - http://www.calleslokalvard.se/
Cleanbroker 
Cleanbroker är ett oberoende verktyg som riktar sig till företag och privatpersoner med behov av att handla upp städtjänster. Här finns strukturerad information som hjälper dig som köpare att enkelt och utan kostnad jämföra och skicka förfrågningar till seriösa leverantörer.
Information | Felrapportera - http://www.cleanbroker.se/
Cleanwise AB 
Cleanwise AB är ett proffesionellt och serviceinriktat företagsom erbjuder de flesta lokalvårdstjänster. Vi levererar våra tjänster både iSverige och Danmark. Här är lokalvårdstjänster vi byggstädning, Kontorsstädning, m.m. För mer information om tjänster eller företaget besök oss på www.Cleanwise.eu
Information | Felrapportera - http://www.cleanwise.eu/
Ekeby Städ AB 
Ekeby Städ AB är ett av Upplands ledande företag inom städning och erbjuder olika städtjänster som bland annat: golvvård, fönsterputs, storstädning, m. m. Vår verksamhet är belägen i Uppsala.
Information | Felrapportera - http://www.ekebystad.se/
EU-Städ 
EU-Städ erbjuder kvalitativ och kostnadseffektiv städning i malmö, vi tar hand om er städning av lokaler, hemstädning, fönsterputsning, kontorsstädning, flyttstädning, hotellstädning, trappstädning, storstädning.
Information | Felrapportera - http://www.eu-stad.se/
Evio 
Evio.se är en marknadsplats för köpare och säljare av tjänster och produkter. Köpare kan utan kostnad lägga upp offertförfrågningar som leverantörer i sin tur enkelt kan svara på inom kategorier som bygg, hushållsnäratjänster, ekonomi, juridik etc
Information | Felrapportera - http://www.evio.se/
Hemfrid 
Hemfrid erbjuder städservice och städhjälp. Vi utför hemstädning, trappstädning och städning i bl a Stockholm. För att se hela vårt utbud av städtjänster, besök gärna vår webbplats.
Information | Felrapportera - http://www.hemfrid.se/
Hjälp Hemma 
Hjälp Hemma® erbjuder Städhjälp och Städning i Stockholm. Vi ger dig en enklare vardag som gör att du kan fokusera på roligare saker.
Information | Felrapportera - http://www.hjalphemma.se/
Husmorsknep 
Din mormor på nätet som ger svar på alla bra knep i hem och trädgård. Fläckborttagningstips, städning, trädgård, förkylningskurer, m. m.
Information | Felrapportera - http://www.husmorsknep.se/
klappat Å klart Städservice 
Klappat Å Klart Städservice är en städfirma i Malmö som vänder sig till företag, privatpersoner samt bostadsrättsföreningar och kommun. Vi erbjuder alla nya kunder 30% rabatt. Vi arbetar på ett miljövänligt sätt och ger garanti på samtliga av våra tjänster. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss och vad vi erbjuder.
Information | Felrapportera - http://www.klappataklart.se/
Kristallklart 
Kristallklart städservice städar kontor i Göteborg sedan 1992. Verksamheten är riktar sig främst mot mindre kunder och kontor där personlig service och hög kompetens uppskattas. Konceptet för kontorsstädningen är mycket omtyckt och det är enkelt att prova Kristallklart städservice då man erbjuder korta uppsägningstider och ny-kund-rabatt.
Information | Felrapportera - http://www.kristallklart.se
MaidAid 
Städföretag som vänder sig till privatpersoner som önskar hjälp med hemstädning och barnpassning. Vi erbjuder kvalite trygghet och punktlighet.
Information | Felrapportera - http://www.maidaid.se/
Multiservicenet 
En sajt för grattis annonsering av hemnära tjänster.
Information | Felrapportera - http://www.multiservicenet.se/
Nid′s Hem & Städservice 
Unna Dig lyxen av att få komma hem till ett väldoftande och rent hem efter arbete. Nid′s Hem & Städservice är ett företag inom städ branschen, som erbjuder service till både företag och privatpersoner.
Information | Felrapportera - http://www.nidshemservice.eu/
Offerta.se 
På Offerta.se kan du gratis och enkelt få hjälp med att hitta en tjänsteleverantör som kan hjälpa dig i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Gå in på Offerta.se - beskriv vad du vill ha hjälp med - klicka på Offerta mig! och ta emot kostnadsförslag från våra trygghetstestade leverantörer. Samtliga leverantörer på Offerta.se genomgår en grundläggande kreditbedömning för att kontrollera att de är seriösa företag - vilket ökar tryggheten för dig som köpare.
Information | Felrapportera - http://www.offerta.se/
Oscar Clean 
Behöver ni hjälp med noggrann städning kontakta då Oscar Clean. Företaget startades 2001 och är verksamt i hela Storstockholmsregionen. Vid starten riktade vi in oss på kontorstädning och industristädning. Vi arbetar nu också med flyttstädning, storstädning samt golvvård och utför även fönsterputs. Vi har uppdrag i kontorskomplex, industrier samt bostadsrättsföreningar och hos privatpersoner. Vi har arbetar också med städning av hem och tillhandahåller städning av hushåll. Vi ser en expansion på just hemtjänstmarknaden i och med de nya avdragsreglerna för hemnära tjänster. Vår mål är att erbjuda kunderna en utomordentligt bra service till konkurrenskraftigt pris. Det är en fröjd när kunden är nöjd. Oscar Clean är flexibla och ett företag som ligger i tiden.
Information | Felrapportera - http://www.oscarclean.se/
Persona Städ & Sanering HB 
Erbjuder professionell städhjälp åt företag och privatpersoner. Företaget är även en budfirma och ombesörjer transporter upp till 1500kg. Det tredje verksamhetsområdet är limousinuthyrning.
Information | Felrapportera - http://www.personastad.se/
Renare bostad 
"Renare bostad"-På uppdrag för en enklare vardag! Vi är ett flexibelt familjeföretag som med glädje erbjuder våra kunder hjälp inom lokalvård, städning och så kallade hushållsnära tjänster. Vi tillhandahåller denna service till både privatpersoner och företag i Kronoberg, Halland, Blekinge, och norra Skåne. Många års yrkeserfarenhet av lokalvård och sömnad garanterar att vi kan hålla en hög kvalitet på alla utförda uppdrag. Kunden måste alltid vara nöjd och vi vill vara ett företag som vi själva skulle vilja anlita. Vi utför lokalvård, hemstädning, trappstädning, flyttstädning, dagligstädning, veckostädning, kontorsstädning, byggstädning och storstädning. Vi hjälper även till med ändringssömnad och annan sömnad i vår syateljé. Vi utför städning av alla slag. Just nu bra erbjudanden för nya kunder!
Information | Felrapportera - http://www.renarebostad.se/
Rengörare Näslund 
Rengörare Näslund grundades 1972 och har sedan dess ägnat sig åt entreprenadstädning och lokalvård av kommersiella, offentliga och privata lokaler i stockholmsområdet. Sjukhusstädning och vårdstädning, skolstädning och daghemsstädning, kontorsstädning samt laboratoriestädning och renrumsstädning.
Information | Felrapportera - http://www.rengorarenaslund.se/
Rent i Hemmet 
Vår specialitet är kontinuerlig städning av hemmet. Vi kan även hjälpa till med flyttstädning och kontorsstädning, välkommen till Rent i Hemmet!
Information | Felrapportera - http://www.rentihemmet.se/
Roett 
Den moderna människan lever ofta stressigt för att få alla vardagssysslorna att fungera. Familjelivet ska kombineras med heltidsjobb. Vi föreslår att du överlåter en del av dina vardagsbekymmer till oss - så kan du ägna din tid åt det du prioriterar.
Information | Felrapportera - http://www.roett.se/
Sk Service AB 
Sk-service städbolag. Vi erbjuder städservice inom allt ifrån hemstäd till industristäd. Våra tjänster har kvalitetsgarantier. Kom in och skapa en offert.
Information | Felrapportera - http://www.sk-service.se/
Stadpulsen.se 
Städning, golvvård, trapp. Vår policy bygger på noggrannhet, förtroende, personligt ansvar och nära kontakt med våra kunder.
Information | Felrapportera - http://www.stadpulsen.se/
Städbolaget - Gnistrande rent 
Flexibilitet och personlighet Städbolaget i Nässjö är ett litet företag och kan därför erbjuda flexibilitet och personlighet. Vi anpassar oss efter era behov, önskemål och förutsättningar med garanterad kvalité och kontinuitet. Fasta och bra priser. Vi erbjuder lokalvård till både företag och privatpersoner till fasta och mycket bra priser.
Information | Felrapportera - http://www.stadbolagetnassjo.se/
Tjänstefolk.se 
Det här är marknadsplatsen för dig som erbjuder hjälp inom, eller behöver hjälp med, olika hushållsnära tjänster, t ex städhjälp, barnvakt, tvättning, flyttstädning, gå ut med hunden, handla mat, springa ärenden, reparationer, elektriker, vvs-arbete, tillbyggnader, ombyggnader, renovering mm.
Information | Felrapportera - http://www.tjanstefolk.se/
Winfield Städservice 
Vi anpassar oss alltid efter kundens individuella behov. Vår personal är noggranna, pålitliga och kunniga. Det gör att du som kund kan känna dig trygg genom att låta oss utföra din städning.
Information | Felrapportera - http://www.winfield.se/
Nyckelord relaterade till: städning (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 231 st i molnet (max:16 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:2 länkar/ord)
Sponsrade länkar