LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet kennel

RSS-flöde inom kennel
Länkar med nyckelordet: kennelBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Aktivhund.se 
En mötesplats för alla aktiva hundägare, eller de som vill bli aktiva hundägare. Sveriges hundkunnigaste forum. Forumet för både nybörjaren på hund och den som är proffs på hund.
Information | Felrapportera - http://www.aktivhund.se/
Anuradha′s 
En liten uppfödning i Trollbäckens centrum. Föder upp mellanpudel i färgerna silver vitt och svart. Tar även emot hundar som behöver pälsvård. Badar fönar klipper rakar nos och tassar skrapar tänder klipper klor. I början av december är silver mellanpudel valpar planerade. Titta in på min hemsida för mer information.
Information | Felrapportera - http://www.anuradhaspudlar.com/
Cannolis Kennel 
Cannolis kennel är belägen i Linköping och är en liten kennel som bedriver småskalig uppfödning av engelsk cocker spaniel i hemmet. Våra avel är först och främst inriktad på att föda upp friska, sunda och rastypiska familjehundar.
Information | Felrapportera - http://www.cannolis.se/
Dark Flyer´s 
Liten uppfödning av Flatcoated Retriever och Berner Sennen, för mer information gå in på hemsidan. Jag gör även gratis grafik som man kan låna till sin hemsida.
Information | Felrapportera - http://darkflyers.webb.se/
Dinkennel.se 
Dinkennel.se är en hundsida som främst riktar sig till blivande hundägare. Vårt huvudmål är att bygga upp ett aktuellt och väl fungerande kennelregister. Hunduppfödare som valt att annonsera hos oss finns med i 12 månader. Varje månadfår annonsörerna ett e-mail som informerar/påminner om annonsinnehållet. Skulle det vara något som inte stämmer eller behöver uppdateras i annonsen kanman enkelt logga in och ändra sina uppgifter. Detta för att säkra aktuella annonserför hela annonsperioden.
Information | Felrapportera - http://www.dinkennel.se/
Doggyblogg 
Doggyblogg är bloggen för hundägare, hunduppfödare och hundälskare. Där kan alla som gillar hundar samlas och blogga, ladda upp bilder och videoklipp.
Information | Felrapportera - http://www.doggyblogg.se/
Ekholm Vision AB 
PROB effektiv mor klåda, sommareksem, furunkulos tass-, och andra hudproblem. PROB rekommenderas i dag av många Veterinärer, även svåra fall. Produkter till den kräsnaste utställaren.
Information | Felrapportera - http://www.ekholmnordic.se/
Fromax kennel 
Uppfödning av Welsh Corgi Cardigan. Fromax kennel följer helt SKK:s och Svenska Welsh Corgi-klubbens regler och avelsrekommendationer. Våra valpar föds upp i hemmiljö och vänjs tidigt vid kontakt med människor, andra hundar och katter.
Information | Felrapportera - http://www.fromax.se/
GiantConnection 
Uppfödning av Riesensnaucher, svart. Uppfödningen sker i hemmiljö. Mina hundar är i första hand aktiva familjemedlemmar som är med på träning i lydnad och sökskogen och visas på utställning utöver vår familjs aktiviteter.
Information | Felrapportera - http://www.giantconnection.se/
Guldsvansens Kennel 
Golden retriever- en hund för alla. En liten kennel med uppfödning av trevliga Golden Retrievers i hemmiljö. Välkommen att titta in på vår sida.
Information | Felrapportera - http://guldsvansenskennel.se/
Hundbasar 
Seriösa hundannonser - från seriösa uppfödare. Endast rasrena hundar som är registrerade hos SKK eller FCI godkänd organisation får annonseras här. Både registrerade kennlar och privata uppfödare är välkomna att annonsera.
Information | Felrapportera - http://www.hundbasar.com/
Hundkartan.se 
På hundkartan hittar du företag inom hundbranschen, nära dig! Du får ta del av artiklar som våra medlemmar har skrivit, samt tips och trix för hundägare. Funderar du på att skaffa hund? Har du en hund idag och söker information? Letar du efter något företag inom hundbranschen nära dig? Välkommen till hundkartan.se!
Information | Felrapportera - http://www.hundkartan.se/
Hundstunden 
En seriös sida där hunden står i centrum. Artiklar, hundraser, bilder, annonsmarknad och forum för alla hundintresserade.
Information | Felrapportera - http://www.hundstunden.se/
Kennel Ante Poire 
Vi har uppfödning av Tysk spets, Klein och Mittelspitz i liten skala i hemmiljö. En ras för dig som söker en hund för alla inriktningar, t. ex utställning, agility, lydnad, spår mm, förutom jakt. Vi följer givetvis Svenska Kennelklubbens krav och rekommendationer.
Information | Felrapportera - http://www.ante-poire.com
Kennel Demigods 
Litten uppfödning av Chihuahua i hemmiljö, söderförort till Stockholm, friska, mentalt sunda och även vackra hundar. Jag följer SKK´s riktlinjer och regler.
Information | Felrapportera - http://www.chihuahua-stockholm.com/
Kennel Dowiti′s 
Vi är en kennel som föder upp Engelsk Springer Spaniel. Titta in på vår hemsida för färska uppgifter om valpkullar, och resultat från de senaste utställningarna.
Information | Felrapportera - http://www.dowitis.se/
Kennel Kulsvir 
I Broholmaren finner du en: arbets-familj-vakt samt brukshund. Med andra ord, den bästa ras som kan framavlas. Broholmaren tillhör gruppen Molosser, en stor och godmodig hund, som med sin storlek och sitt lynne inger respekt för sin omgivning.
Information | Felrapportera - http://www.broholmer.info/
Kennel lovecotts 
Kennel som föder upp Coton de tulear i hemmiljötips om rasen och så klart lite foto på hundarna och valparna
Information | Felrapportera - http://www.123minsida.se/lovecotts
Kennel Lufsenburg 
Seriös uppfödning av svarta och bruna newfoundlandshundar, fransk bulldogg och greyhound. Vi finns i Nykvarn utanför Södertälje.
Information | Felrapportera - http://www.lufsenburg.se/
Kennel Mheleas 
Uppfödning av Chinese Crested Dog/Powder Puff i liten skala i hemmiljö. Vi har även avelshane. Vi avlar endast på ögonlysta mentalt stabila hundar i en sund rastypisk kropp. Vi följer SKK´S rekommendationer om avel. Vi tar max två kullar och vill ha en personlig kontakt med våra valpköpare både föra valpköp och efter. Våra valpar överlämnas Reg i SKK, Vacc, avmaskade, veterinärbesiktigade, id-märkta och dolda fel försäkrade.
Information | Felrapportera - http://www.mheleas.se/
Kennel Team Holländers 
Uppfödning av Bichon Havanais och Chihuahua långhårig och korthårig i hemmiljö. Vi har valpar med jämna mellan rum!
Information | Felrapportera - http://www.teamhollanders.com/
Kennel Walk Over 
Välkommen till min kennel som föder upp rasen Goldenretrievers. Jag jobbar för att föda upp friska & sunda hundar. När du har köpt hund hos mig, kan du alltid vända dig till mig om det uppstår frågor eller problem av alla de slag.
Information | Felrapportera - http://www.kennelwalkover.se/
Kennel.se 
Mötesplatsen för valpköpare och hunduppfödare. Här kan du ska efter hundar, raser, kennlar etc.
Information | Felrapportera - http://www.kennel.se/
Lady Wilmas Kennel 
Föder upp svarta Dvärgpudlar. Omkring vecka 27 kommer den första kullen valpar se dagens ljus om allt går som planerat. Välkomna in och titta på allt om oss.
Information | Felrapportera - http://www.ladywilmas.se/
Lilla Eden 
Chihuahua, Kennel, uppfödning av fina och friska valpar, i hem miljö, champion, lilla eden, malmö, skåne, black & tan, röd, vit, beige, creme, bra psyke, jessica klein
Information | Felrapportera - http://www.lillaeden.se/
Mazkhens Kennel 
Mazkhens Kennel är en familjär uppfödning av Border Collie i natursköna Järvö. Aveln inriktar sig på hundat till vallning, bruks och lydnad. Dom är arbetsvilliga och stabila.
Information | Felrapportera - http://www.mazkkens.se/
Meder′s GoldDog 
Meder′s GoldDog är en liten kennel som föder upp hundar av rasen: Staffordshire Bullterrier. På vår sida kan du hitta information om oss, våra hundar (Staffordshire Bullterrier), planerade kullar mm. Vi hoppas att du ska trivas på vår sida och är alltid välkommen åter. Varma hälsningar Meder′s GoldDog!
Information | Felrapportera - http://medersgolddog.com/
Mopsen Bosses Dagbok 
Mopsen Bosses Dagbok rikligt illustrerad med över 700 bilder, texter och mer än 50 video clips. Följ med och skratta åt busiga Bosses första levnadsår hos hans lika tokiga föräldrar. Vi lovar att du genast blir på bättre humör !
Information | Felrapportera - http://www.mopsenbosse.se/
Pre Eminence´s Kennel 
Internationel Exteriör Domare samt uppfödare av Irländsk Varghund och Strävhårig Dvärgtax. Min erfarenhet av Irländsk Varghund är snart 30 år och Tax har jag haft i stort sett hela mitt liv.
Information | Felrapportera - http://www.prems.se/
Teacher′s Kennel 
En kennel med uppfödning av Golden Retriever och Norfolkterrier i hemmiljö.
Information | Felrapportera - http://www.teachers.se/
Trailfinders 
Trailfinders kennel arbetar passionerat för att föda upp Labradorer.
Information | Felrapportera - http://www.trailfinders.se/
Trazzeltazz 
Liten uppfödning av Stabyhoun och Schapendoes i hemmiljö. Två Holländska raser Stabyhoun är en fågelhund och Schapendoes är en vallhund.
Information | Felrapportera - http://trazzeltazz.se/
Upsy Daisy′s Kennel 
Upsy Daisy′s Kennel föder upp engelsk cockerspaniel och är det självklara valet när du ska köpa cockerspaniel valp!
Information | Felrapportera - http://www.upsydaisy.se/
Wesaborg.se 
En liten kennel med Welsh corgi cardigan uppfödning. Sedan 1971 har Kennel Wesa Borg haft en eller två valpkullar per år. Vår första ras var keesnonds men idag föder vi upp sunda, rastypiska cardigans med härliga temprament. Med vår långa erfarenhet av olika hundar kan vi hjälpa er på bästa sätt med er nya famlijemedlem.
Information | Felrapportera - http://wesaborg.se/
Widholmens kennel 
Vi har haft en liten uppfödning av belgisk vallhund/groenendael & tervueren sedan 1994 och groenendael har vi haft sedan 1984. På vår hemsida kan ni se våra importer, hundar och våra kullar. År 2010 kommer vi förhoppningsvis att få våra första långhårig dvärgtaxvalpar i bl. A färgen merle.
Information | Felrapportera - http://www.widholmens.com/
Yddetorpsdjurgård 
Boende med häst, bo på vår gård och hyr din "egen" häst under visstelsen. Vi erbjuder också turridning på islandshästar och shetlandsponnyer för både nybörjare och vana ryttare. Under vår och höstterminen håller vi ridlektioner för alla som vill lära sig lite mer. Jag är utbildad ridledare för islandshäst. På gården finns även flera lantraser så som, gutefår, jämtgetter, linderödsgrisar och gotlandskaniner. Även höns, ankor och katter. Vi är uppfödare av isländsk fårhund och vår kennel heter Nóis Örk.
Information | Felrapportera - http://www.123minsida.se/ellashastar
Zodiaka´la Star´s Kennel 
Bichon havanais uppfödning i Stockholm. Mina mål är att föda upp friska sunda valpar efter välmeriterade, hälsotestade föräldrar. Pälskvalitet och temperament kommer att prioriteras i mitt avelsarbete.
Information | Felrapportera - http://www.bichonhavanais.nu/
Nyckelord relaterade till: kennel (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 180 st i molnet (max:14 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar