LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet valpar

RSS-flöde inom valpar
Länkar med nyckelordet: valparBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Amore Amorinas Bolognese 
Välkommen till min kennel som föder upp dessa små vita hundar av rasen Bolognese. Det är uppfödningi liten skala. Jag har haft hund sedan jag var barn och kan inte tänka mig ett liv utan hund.
Information | Felrapportera - http://www.bolognese-amore.se/
Black Orange′s Pomeranians 
Vi föder upp Pomeranians sedan 1993 i trevlig hemmiljö ute på landet, alla våra hundar lever som familjemedlemmar på kenneln. Vår kennel består av fyra underbara Pomeranians, tre tikar och en hane. Alla våra tikar är meriterade på utställning innan betäckning. Vår hobby är utställning, och det är det vi fokuserar på, därför föds det bara 1-2 kullar om året hos oss, det är inte mängden som gör det utan kvaliteten. Vi strävar efter sunda, friska och livs starka hundar. Besök även Dog News som är en av Sveriges mest besökta hundblogg http://blogg. Aftonbladet.se/dognews
Information | Felrapportera - http://www.blackoranges.se/
CotonGarden 
En liten kennel som förder upp små söta "bomullshundar" Coton De Tulear i hemmamiljö. Coton de Tulear är en liten, lurvig, glad hund som är pigg på det mesta. Det är en mycket anpassningsbar ras, den nöjer sig med livet som sällskapshund men tar sig gärna an större utmaningar som tex lydnad, agility, spårning etc.
Information | Felrapportera - http://home.aland.net/cotongarden
Dinkennel.se 
Dinkennel.se är en hundsida som främst riktar sig till blivande hundägare. Vårt huvudmål är att bygga upp ett aktuellt och väl fungerande kennelregister. Hunduppfödare som valt att annonsera hos oss finns med i 12 månader. Varje månadfår annonsörerna ett e-mail som informerar/påminner om annonsinnehållet. Skulle det vara något som inte stämmer eller behöver uppdateras i annonsen kanman enkelt logga in och ändra sina uppgifter. Detta för att säkra aktuella annonserför hela annonsperioden.
Information | Felrapportera - http://www.dinkennel.se/
Enzo våran Rhodesian Ridgeback 
En sida om rasen Rhodesian Ridgeback men mest om vår egen lilla ridgeback ; EnzoSidan innehåller även massor med information om övriga raser
Information | Felrapportera - http://www.rhodesian.nu/
Excerno 
Uppfödning av Bouvier des Flandres och Schapendoes. Framgångsrik uppfödning sedan 1988. Kvalitetsuppfödning av båda raserna med högtmeriterade, friska, sunda och trevliga föräldrar.
Information | Felrapportera - http://www.excerno.se/
Franska Bulldoggar 
En hemsida om franska bulldoggar! Om våra "Frallor", aktuella valparkullar, tidigare valpkullar, länkar, om oss, gästbok etc. Kika in på sidan och har du några frågor så skriv ett mail eller i gästboken så får du garanterat svar!
Information | Felrapportera - http://www.franskabulldoggar.com/
Guldsvansens Kennel 
Golden retriever- en hund för alla. En liten kennel med uppfödning av trevliga Golden Retrievers i hemmiljö. Välkommen att titta in på vår sida.
Information | Felrapportera - http://guldsvansenskennel.se/
Hundar.ifokus.se 
Allt du behöver veta om hundar finns här. Om du söker något speciellt fråga på forumet. Här är god stämning och mycket frekventerat.
Information | Felrapportera - http://hundar.ifokus.se/
Hundbasar 
Seriösa hundannonser - från seriösa uppfödare. Endast rasrena hundar som är registrerade hos SKK eller FCI godkänd organisation får annonseras här. Både registrerade kennlar och privata uppfödare är välkomna att annonsera.
Information | Felrapportera - http://www.hundbasar.com/
Hundboet 
Sidan innehåller annonstorg till förmån för behövande katter & hundar. Det finns även hundhoroskop, hundinfo och ett forum mm
Information | Felrapportera - http://www.hundboet.se/
Kennel Dowiti′s 
Vi är en kennel som föder upp Engelsk Springer Spaniel. Titta in på vår hemsida för färska uppgifter om valpkullar, och resultat från de senaste utställningarna.
Information | Felrapportera - http://www.dowitis.se/
Kennel Enterprise 
Vi finns i Småland, mellan Tranås och Gränna och har en liten uppfödning av Belgisk Vallhund - Tervueren i hemmilja.
Information | Felrapportera - http://www.kennel-enterprise.se/
Kennel Kyang La 
Uppfödare av Tibetanska mastiffer. Se bilder, filmer och info om rasen.
Information | Felrapportera - http://kyangla.se/
Kennel Mheleas 
Uppfödning av Chinese Crested Dog/Powder Puff i liten skala i hemmiljö. Vi har även avelshane. Vi avlar endast på ögonlysta mentalt stabila hundar i en sund rastypisk kropp. Vi följer SKK´S rekommendationer om avel. Vi tar max två kullar och vill ha en personlig kontakt med våra valpköpare både föra valpköp och efter. Våra valpar överlämnas Reg i SKK, Vacc, avmaskade, veterinärbesiktigade, id-märkta och dolda fel försäkrade.
Information | Felrapportera - http://www.mheleas.se/
Kennel Mocci´z 
En liten seriös Kennel som bedriver uppfödning och avel av Chinese Crested dog. Mycket vackra bilder och information om rasen. Valpar finnes till sällskap och utställning.
Information | Felrapportera - http://mocciz.se/
Kennel Team Holländers 
Uppfödning av Bichon Havanais och Chihuahua långhårig och korthårig i hemmiljö. Vi har valpar med jämna mellan rum!
Information | Felrapportera - http://www.teamhollanders.com/
Lady Wilmas Kennel 
Föder upp svarta Dvärgpudlar. Omkring vecka 27 kommer den första kullen valpar se dagens ljus om allt går som planerat. Välkomna in och titta på allt om oss.
Information | Felrapportera - http://www.ladywilmas.se/
Lapinkoira 
En sida om finsk lapphund, med lite fakta om rasen.valpar till salu.foton från våra turer i skog och fjäll.
Information | Felrapportera - http://medlem.spray.se/lapinkoira
Meder′s GoldDog 
Meder′s GoldDog är en liten kennel som föder upp hundar av rasen: Staffordshire Bullterrier. På vår sida kan du hitta information om oss, våra hundar (Staffordshire Bullterrier), planerade kullar mm. Vi hoppas att du ska trivas på vår sida och är alltid välkommen åter. Varma hälsningar Meder′s GoldDog!
Information | Felrapportera - http://medersgolddog.com/
Micawbers Kennel 
Micawbers kennel - uppfödning av flatcoated retriever, bruksuppfödarpris till kennel, bruksavelspris till flatcoat och valpar,
Information | Felrapportera - http://www.micawber.se/
Pappiqueen 
Sidan om våra hundar och eventuella valpar vi planerar av rasen papillon, den underbara "fjärilshunden" :-)
Information | Felrapportera - http://www.pappiqueen.3w.se/
Sally - Dansk/Svensk Gårdshund 
Detta är en hemsida om våran älskade hund - Sally. Hon är en dansk/svensk gårdshund. Här får du veta allt om henne, valpar, bilder och om gårdshundar i allmänhet.
Information | Felrapportera - http://www.yllas.se/
Stammlocks 
Beagle - En Jaktkamrat och Familjemedlem. Uppfödning av Beagle. Massor av historia omkring Beagle. Harjakt med Beagle.
Information | Felrapportera - http://www.stammlocks.se/
Stjärnflockens kennel 
Hemsidan beskriver vår uppfödning av dvärgpinschers. Här kan man se när det är dags för valpar och vilka resultat vi har i främst utställningsringen. Vi tränar även agility och lydnad med våra hundar så det finns bilder på det.
Information | Felrapportera - http://www.stjarnflockens.com/
Trazzeltazz 
Liten uppfödning av Stabyhoun och Schapendoes i hemmiljö. Två Holländska raser Stabyhoun är en fågelhund och Schapendoes är en vallhund.
Information | Felrapportera - http://trazzeltazz.se/
Widholmens kennel 
Vi har haft en liten uppfödning av belgisk vallhund/groenendael & tervueren sedan 1994 och groenendael har vi haft sedan 1984. På vår hemsida kan ni se våra importer, hundar och våra kullar. År 2010 kommer vi förhoppningsvis att få våra första långhårig dvärgtaxvalpar i bl. A färgen merle.
Information | Felrapportera - http://www.widholmens.com/
Zamperrodona´s Kennel 
Vi föder upp rasen Schapendoes i liten skala i hemmiljö. Det är en Holländsk Vallhund. En ras som gillar både människor och andra djur. Följsam och lätt. Utmärkt även om man vill träna Agility osv.
Information | Felrapportera - http://www.zamperrodonas.se/
Zelinjas kennel 
Zelinjas kennel,en mycket liten uppfödning av hundrasen Bolognese i Östergötland. Lite om rasen Bolognese, våra hundar, utställningsresultat, aktivering och valpar.
Information | Felrapportera - http://www.zelinjas.se/
Zodiaka´la Star´s Kennel 
Bichon havanais uppfödning i Stockholm. Mina mål är att föda upp friska sunda valpar efter välmeriterade, hälsotestade föräldrar. Pälskvalitet och temperament kommer att prioriteras i mitt avelsarbete.
Information | Felrapportera - http://www.bichonhavanais.nu/
Nyckelord relaterade till: valpar (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 171 st i molnet (max:15 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar