LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet kurs

RSS-flöde inom kurs
Länkar med nyckelordet: kursBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
BioTekPro AB 
Renrumsteknik - Introduktionskurs vänder sig till alla som vill lära sig grunderna inom renrumsteknik och inte har behov av att certifiera sig.
Information | Felrapportera - http://www.biotekpro.se/
Blomsterverkstad 
Blomsterverkstad. Mitt lilla paradis på jorden. Ett gammalt garage som jag blev förälskad i vid första ögonkastet. Där händer det saker. Och om dem berättar jag här.
Information | Felrapportera - http://blomsterverkstad.blogspot.com/
Blomsterversktad 
Lär dig göra blomsterarrangemang, dörrkransar och annat vackert. Med dig hem kan du köpa alla tillbehören som behövs för vackra buketter och arrangemang. Blomsterverkstaden finns till för dig och dina vänner, arbetskamrater och likasinnade. Hos oss får du släppa loss din kreativitet och jobba ostört med dina händer.
Information | Felrapportera - http://www.blomsterverkstad.com
Bluegrasskören 
Kurser i Bluegrass sång. Vi sjunger bluegrass, countrymusik i bluegrass stämföring. Körer och musikgrupper. Kursledare & körledare Kristina Alm. Körer finns i Nyköping och Stockholm men även möjlig uppdrags utbildning på andra orter
Information | Felrapportera - http://www.minasidor.info/bluegrasskoren
Capellagården 
Capellagården ligger i Vickleby på södra Öland och erbjuder kurs & utbildning inom bl. A keramik, textil, hantverk, inredning & trädgård. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.capellagarden.se/
DiaLang - Språkkurser 
På webbplatsen sprakkurser.nu hittar du språkkurser utomlands för företag, privatpersoner och studenter.
Information | Felrapportera - http://www.sprakkurser.nu/
Engelske-kurser.dk 
Lär dig engelska-kurs med Click and Speak fungerar som en interaktiv engelsk parlör med bilder, uttal och animationer, som förklarar den engelska grammatiken. Click and Speak lär dig engelska-kurs fokuserar speciellt på uttalsträning och inlärning av ett stort antal engelska glosor och fraser.
Information | Felrapportera - http://www.engelske-kurser.dk/shop/se/engelska-kurs-34c1.html
Executive English 
Vi erbjuder individuellt anpassad engelsk språkutbildning för företagare, chefer och medarbetare i internationellt verksamma företag och organisationer.
Information | Felrapportera - http://www.executiveenglish.se/
Fahlèn Surfshop 
Vi har kurser och utrustning till alla former av surfande och bland annat kite kurser, Välkommen till Fahlèn Surfshop
Information | Felrapportera - http://www.fahlensurf.se/
Firebrand Training 
Leverantör av accelererad IT och Management kurser, utbildningar och Boot Camps som leder till certifiering. Kurser i Microsoft, Cisco, Oracle, Linux, CompTIA, ISC2, ITIL, Prince2, CISSP, CEH.
Information | Felrapportera - http://www.firebrandtraining.se/
Fotografskolan 
Lär dig bli en bättre fotograf online med hjälp av fotografskolan.com. Kursen hålls av Lennart Hansson, som själv har 40 års erfarenhet som yrkesfotograf.
Information | Felrapportera - http://www.fotografskolan.com/
Gili Design 
Smycketillverkning i egen design. Jag tillverkar smycken i silversmide, silvertråd & pärlor. Unik design kan specialtillverkas, annars finns mina smycken hos återförsäljare i Kalmar. Jag håller även kurser i smycketillverkning med tråd & pärlor.
Information | Felrapportera - http://gili.se/
Gitarrkurser.net 
100% gratis online gitarrundervisning! med gitarrkurser.net lär du dig spela gitarr - from scratch! Komplett med videos, bilder och text.
Information | Felrapportera - http://www.gitarrkurser.net/
Healing för alla 
Vi har distanskurser i Reiki och i olika healing metoder och andlig utveckling. Vi erbjuder distanshealing och djurkommunikation. Vi pratar med djur.
Information | Felrapportera - http://www.simplesite.com/healing
Helens Studio 
Hos Helen kan man beställa porträtt & djurporträtt, titta runt i gallerierna och se om det finns något för din smak. Varför inte gå en kurs i akvarellteknik och skapa egen konst! I webbutiken finns allt du behöver till fantastiska priser!
Information | Felrapportera - http://www.helensstudio.se/
HLR-instruktörsakademien 
HLR-instuktörsakademien utbildar privatpersoner och anställda till instruktörer i hjärt-lungräddning/HLR. Främst i Stockholm, Göteborg och Malmö, men även uppdragsutbildningar i hela södra och mellersta Sverige.
Information | Felrapportera - http://www.hlr-instruktorsutbildning.se/
International IT College of Sweden 
Med vår utbildning så kan du gå ut gymnasiet som ett tvåspråkigt IT-proffs. Med vår inriktning mot avancerad engelska och IT-ämnen får du så goda kunskaper att du får behörighet att direkt söka vidare till engelskspråkiga universitet och jobb i hela världen.
Information | Felrapportera - http://www.initcollege.com/
Kimrök 
Kimrök i Arvika alternativ butik som säljer esoterisk litteratur och tillhörande ting såsom pendlar, tarotkort, rökelse, drömfångare och änglar mm. Vi har även Healing behandling i anslutning till butiken, tidsbokning krävs. Vi anordnar även kurser och evenemang med inbjudna föreläsare/ljusarbetare. Välkommen in i våran mysiga atmosfär. Vi ligger centralt mitt i Arvika.
Information | Felrapportera - http://www.kimrok.com/
Kulturbrottet 
Kurser för alla i akvarell, sång, stenhuggning mm på Bohus-Malmön, Sicilien och Frankrike i regi av folkhögskolor. Kulturbrottet erbjuder även logi, konferens och fest i småskalig, hemliknande atmosfär. Galleri och materialbutik med akvareller av Birgitta Alm.
Information | Felrapportera - http://www.kulturbrottet.se/
KunskapsBörsen® 
På denna oberoende Börs kan Du - gratis - söka efter all kunskap och utbildning i Sverige. Du får svar från kunskapsföretag eller skolor i form av förslag, offerter, kurskataloger etc. Du kan också söka direkt efter någon kurs, konferens, konsult, seminarium, läromedel, lärare etc. Vi kan också skicka e-post när en lämplig utbildning/kurs finns.
Information | Felrapportera - http://www.kunskapsborsen.se/
Learning4u 
Learning4u tränar chefer i att ge feedback på rätt sätt. Vi erbjuder kurser inom medarbetarsamtal, utvecklingssamtal, lönesamtal och svåra samtal.
Information | Felrapportera - http://www.learning4u.se/
Lectia AB 
Utbildning, kurser, föreläsare och föreläsningar, workshops, seminarier, konferenser samt kundanpassade lösningar med fokus på mångfalds-, jämställdhets- och diskrimineringsfrågor
Information | Felrapportera - http://www.lectia.se/
Ledarskapskurs 
Vi samarbetar med Sveriges bästa utbildningsföretag och hjälper dig kostnadsfritt att få offert på din ledarskapskurs! Vi erbjuder både öppna kurser (för enstaka kursdeltagare) i Stockholm, Göteborg och Malmö och företagsanpassade kurser över hela Sverige.
Information | Felrapportera - http://www.ledarskapskurs.nu/
Mindfulness Meditation 
Vi erbjuder stresshantering och meditation i Stockholm. Vår 8-veckors mindfulness kurs ger praktiska verktyg för att hantera livets dagliga utmaningar.
Information | Felrapportera - http://www.mindfulnessmeditation.se/
Nordens folkhögskola Biskops-Arnö 
Ettårig internatkurs i historia på folkhögskolan Biskops-Arnö. Skolan ligger i en historisk miljö som vi utnyttjar i våra många exkursioner. Även resa till Island på vårterminen.
Information | Felrapportera - http://www.nordenshistoria.se/
Nätkurser.se 
Nätkurser.se (fd. GetTheSkill) är en databas med länkar till kurser på webben i allt från C++-programmering till kurser i spanska till att lära sig pussas. Samtliga kurser/länkar är externa.
Information | Felrapportera - http://www.natkurser.se/
Oscarsgården 
På Oscarsgården i Mjöhult kan du få både alternativa behandlingar och gå på kurs. Kurser och utbildning i kristallterapi, djurkommunikation och Ekvilibriums energiessenser. Du kan också få tillverka din egen shamantrumma och lära dig använda den. Behandlingarna är både för kropp och själ t.ex. kristallhealing, healing, regression och mycket annat.
Information | Felrapportera - http://www.oscarsgarden.se/
Spanska kurser i Spanien 
Skolan erbjuder en rad olika CSN berättigade Spanska kurser som till exempel: Spansk intensivkurs, Spanska+surfing, Spanska för lärare, Junior sommar läger, Spanska 50+. Skolan ligger i San Sebastian, norra spanien. Regionen är känd för de vackra stränderna, grönskande berg och god mat och Rioja viner. Den perfekta platsen för studier!
Information | Felrapportera - http://www.lacunza.com/spanska-kurs-spanien/
Stockholm Tango 
Vi erbjuder kurser och uppvisningar i argentinsk tango till företag och privatpersoner. Tillsammans skräddarsyr vi lösningar för er företagsfest, konferens, kick-off och för andra event. Vi håller uppvisningar och prova-på kurs i argentinsk tango på din möhippa, svensexa, födelsedagsfest, ditt bröllop och andra typer av fester. Som ett alternativ till bröllopsvals kan vi även lära er dansa bröllopstango. Stockholm Tango håller fasta kurser på regelbunden basis i centrala Stockholm, samt ger privatlektioner och workshops för enskilda dansare och föreningar. Instruktörer är Sarah Göller och Joel Utas som har mångårig erfarenhet av dans och dansundervisning.
Information | Felrapportera - http://www.stockholmtango.com/
Studiekanalen.se 
Studiekanalen är Sveriges mest händelserika mötesplats för studenter och utbildare på gymnasial och eftergymnasial nivå, samt kurser på fritiden. På Studiekanalen.se söker du som blivande studerande efter aktuella utbildningar, deltar i forum, samt följer med i utvecklingen av de senaste nyheterna och de mest intressanta reportagen inom utbildningsområdet.
Information | Felrapportera - http://studiekanalen.se/
The Communication Group 
Vi tillhandahåller kurser i engelska för personal inom fastighetsbranschen. Utbildningen är pedagogiskt utformad efter just de situationer och frågor som uppstår vid kontakt med kunder och samarbetspartners. Utbidningen är mycket uppskattad av bland annat bostadshandläggare och fastighetsmäklare.
Information | Felrapportera - http://www.comgroup.se/
Train IT 
Välkommen till Train IT i Stockholm. Din partner för data utbildningar och problemlösningar inom Office och Autocad.
Information | Felrapportera - http://www.trainit.se/
UGL-guiden 
Sveriges största UGL guide på nätet! Här kan du läsa allt om UGL-konceptet, Sveriges mest populära ledarskapsutbildning. Jämför datum, priser, handledare och kursgårdar och boka din UGL kurs direkt på nätet. UGL-guiden.se samarbetar endast med kvalitetssäkrade handledare som uppfyller försvarsmaktens krav på kvalitet, innehåll och kompetens.
Information | Felrapportera - http://www.ugl-guiden.se/
Utbildning.se 
Utbildning.se är söktjänsten för utbildningar och kurser riktat till dig i karriärlivet och arbetslivet som vill vidareutveckla dina kompetenser och kunskaper. Sök och jämför mellan 4500 utbildningar och kurser.
Information | Felrapportera - http://utbildning.se/
Nyckelord relaterade till: kurs (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 157 st i molnet (max:18 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar