LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet språk

RSS-flöde inom språk
Länkar med nyckelordet: språkBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Apple Languages 
Den bästa platsen att lära sig ett språk är självklart i ett land där språket naturligt talas. Apple Languages erbjuder språkkurser i nio olika språk runt om i hela världen. Vi anordnar språkresor som varar i allt från en vecka upp till ett år, för alla åldersgrupper och kunskapsnivåer. En språkresa med Apple Languages blir ett minne som du har med dig för evigt.
Information | Felrapportera - http://www.applelanguages.se/
Att leva med Språkstörning 
En sida om språkstörning, vad det är och hur man som förälder kan hjälpa sitt barn. Du hittar exempel på pratlekar, rim, ramsor, sånger och spel.
Information | Felrapportera - http://www.nordic-design.web.surftown.se/
CIS - Gränslösa studier 
CIS arbetar som officiell representant för ett stort antal utvalda universitet runt om i världen. Vi erbjuder en helhetsservice med information om skolan, utbildningen, hjälp med ansökan, språktest, CSN, boende, försäkring, resa, visum mm.
Information | Felrapportera - http://www.cis.nu/
DiaLang - Språkkurser 
På webbplatsen sprakkurser.nu hittar du språkkurser utomlands för företag, privatpersoner och studenter.
Information | Felrapportera - http://www.sprakkurser.nu/
Executive English 
Vi erbjuder individuellt anpassad engelsk språkutbildning för företagare, chefer och medarbetare i internationellt verksamma företag och organisationer.
Information | Felrapportera - http://www.executiveenglish.se/
Glosboken.se 
Glosor i läxa? Här kan du som elev eller lärare lägga in dina egna glosor. Du eller dina elever kan sedan öva på dessa genom att bli förhörd på olika sätt. Det är otroligt lätt att komma igång och du lär dig glosorna både snabbare och bättre än på det "traditionella" sättet med penna och papper. Tjänsten är självklart gratis att använda.
Information | Felrapportera - http://www.glosboken.se/
Glosor.eu 
Detta är ett webbaserat system för att förhöra sig på glosor med. För att göra det hela lite roligare kan man även spela olika sorters ordspel med glosornal. Att använda sig av X-amine är helt gratis.
Information | Felrapportera - http://glosor.eu/
Korrekt språk 
Min språkgranskning ger en garanti för ett gott intryck på kunder och uppdragsgivare. Texten är mediet som skall överföra författarens tanke till läsaren. Men sträckan däremellan är långt ifrån linjär. I en skriven kommunikationsprocess finns tre delar; Författarens intention, Vad texten (faktiskt) säger, Läsarens gestaltning av textens innehåll.
Information | Felrapportera - http://www.korrektsprak.se/
Libelli Camillae 
Min blogg och hemsida om allt som snurrar runt i huvudet på mig - om djur, böcker, att skriva, språk och en del annat. Jag är författare, djurälskare, vegan och mycket mer.
Information | Felrapportera - http://terranemorosa.net/camillat_sv/
Språkbutiken 
Språkkurser på cd & mp3. Självstudiekurser att använda på resan, i bilen, på gymet etc. Ladda ner mp3-kurser direkt till din dator.
Information | Felrapportera - http://www.sprakbutiken.se/
Språkresor till Malta 
På MaltaExperten.se har vi samlat Maltas mest prisvärda språkskolor och kan erbjuda språkresor till Malta året runt. Skolorna är godkända av CSN och berättigar till studiemedel. Du betalar endast skolans avgifter.
Information | Felrapportera - http://www.maltaexperten.se
The Communication Group 
Vi tillhandahåller kurser i engelska för personal inom fastighetsbranschen. Utbildningen är pedagogiskt utformad efter just de situationer och frågor som uppstår vid kontakt med kunder och samarbetspartners. Utbidningen är mycket uppskattad av bland annat bostadshandläggare och fastighetsmäklare.
Information | Felrapportera - http://www.comgroup.se/
Wintersparv & sånt 
Vi håller på med språkgranskning, textbearbetning, korrekturläsning och översättning. Vi har även skribenter som skriver en text från grunden, utifrån kundens önskemål.
Information | Felrapportera - http://www.wintersparv.com/
Wordalist.com 
Wordalist är ett språkövningsprogram utvecklat vid Stockholms universitet av Slaviska och Engelska institutionerna. Det är mycket enkelt att lägga upp egna övningar, eller öva med material som redan finns i Wordalist. Bl. a. Finns ett mycket bra material för att öva upp sitt engelska ordförråd. Nya övningar tillkommer hela tiden. Mycket av materialet framställs av lärare vid universitet och högskolor och håller därför hög kvalitet.
Information | Felrapportera - http://www.wordalist.com/
Nyckelord relaterade till: språk (91 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 128 st i molnet (max:6 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar