LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Hundar

Föreslå kategori  RSS-flöde inom hundar

Sponsrade länkar
Amerikansk bulldog 
En svensk sida om amerikansk bulldog med uppfödning och information gällande rasen. Bilder på egna och andras hundar
Information | Felrapportera - http://www.blackfoots.se/
Amore Amorinas Bolognese 
Välkommen till min kennel som föder upp dessa små vita hundar av rasen Bolognese. Det är uppfödningi liten skala. Jag har haft hund sedan jag var barn och kan inte tänka mig ett liv utan hund.
Information | Felrapportera - http://www.bolognese-amore.se/
Anuradha′s 
En liten uppfödning i Trollbäckens centrum. Föder upp mellanpudel i färgerna silver vitt och svart. Tar även emot hundar som behöver pälsvård. Badar fönar klipper rakar nos och tassar skrapar tänder klipper klor. I början av december är silver mellanpudel valpar planerade. Titta in på min hemsida för mer information.
Information | Felrapportera - http://www.anuradhaspudlar.com/
Bizet´s Kennel 
Vi har en liten kennel med seriös uppfödning av tibetansk spaniel.Våra hanhundar är PRA testade u a och står till förfogande för lämpliga tikar.Våra hundar har ett bra pyske och är meriterade på utställningar.
Information | Felrapportera - http://www.bizetskennel.com/
Black Orange′s Pomeranians 
Vi föder upp Pomeranians sedan 1993 i trevlig hemmiljö ute på landet, alla våra hundar lever som familjemedlemmar på kenneln. Vår kennel består av fyra underbara Pomeranians, tre tikar och en hane. Alla våra tikar är meriterade på utställning innan betäckning. Vår hobby är utställning, och det är det vi fokuserar på, därför föds det bara 1-2 kullar om året hos oss, det är inte mängden som gör det utan kvaliteten. Vi strävar efter sunda, friska och livs starka hundar. Besök även Dog News som är en av Sveriges mest besökta hundblogg http://blogg. Aftonbladet.se/dognews
Information | Felrapportera - http://www.blackoranges.se/
Cannolis Kennel 
Cannolis kennel är belägen i Linköping och är en liten kennel som bedriver småskalig uppfödning av engelsk cocker spaniel i hemmet. Våra avel är först och främst inriktad på att föda upp friska, sunda och rastypiska familjehundar.
Information | Felrapportera - http://www.cannolis.se/
CotonGarden 
En liten kennel som förder upp små söta "bomullshundar" Coton De Tulear i hemmamiljö. Coton de Tulear är en liten, lurvig, glad hund som är pigg på det mesta. Det är en mycket anpassningsbar ras, den nöjer sig med livet som sällskapshund men tar sig gärna an större utmaningar som tex lydnad, agility, spårning etc.
Information | Felrapportera - http://home.aland.net/cotongarden
Dragon Light´s Kennel 
En liten sund och seriös hunduppfödning av rasen Irländsk varghund som inriktar sig inte bara på utställning eller Lure Coursing hundar utan även "vardags varghunden" som ska fungera i hemmet med familjen.
Information | Felrapportera - http://www.dragonlights.se/
Excerno 
Uppfödning av Bouvier des Flandres och Schapendoes. Framgångsrik uppfödning sedan 1988. Kvalitetsuppfödning av båda raserna med högtmeriterade, friska, sunda och trevliga föräldrar.
Information | Felrapportera - http://www.excerno.se/
Finding Neverland´s Collies 
Långhårig collie sedan 1994. Uppfödare av denna underbara hundras, världens bästa.
Information | Felrapportera - http://findingneverlandscol.tripod.com/
Fromax kennel 
Uppfödning av Welsh Corgi Cardigan. Fromax kennel följer helt SKK:s och Svenska Welsh Corgi-klubbens regler och avelsrekommendationer. Våra valpar föds upp i hemmiljö och vänjs tidigt vid kontakt med människor, andra hundar och katter.
Information | Felrapportera - http://www.fromax.se/
Fyrstjärnans Kennel 
Liten uppfödning i lugn hemmiljö. Uppfödning av Flatcoated Retriever, ca 1 kull om året.
Information | Felrapportera - http://www.fyrstjarnans.se/
GiantConnection 
Uppfödning av Riesensnaucher, svart. Uppfödningen sker i hemmiljö. Mina hundar är i första hand aktiva familjemedlemmar som är med på träning i lydnad och sökskogen och visas på utställning utöver vår familjs aktiviteter.
Information | Felrapportera - http://www.giantconnection.se/
Guldglimmans kennel 
Golden Retriever uppfödare. Heter Annica och är 46 år, Gift med Tore.Vi bor på en lantgård strax utanför Linköping, Östergötland. Vi har 7 Golden Retriver i våran kennel. Har varit uppfödare sedan hösten-05. Har haft rasen sen 90-talet.
Information | Felrapportera - http://www.guldglimmans.se/
Guldsvansens Kennel 
Golden retriever- en hund för alla. En liten kennel med uppfödning av trevliga Golden Retrievers i hemmiljö. Välkommen att titta in på vår sida.
Information | Felrapportera - http://guldsvansenskennel.se/
Kennel Ante Poire 
Vi har uppfödning av Tysk spets, Klein och Mittelspitz i liten skala i hemmiljö. En ras för dig som söker en hund för alla inriktningar, t. ex utställning, agility, lydnad, spår mm, förutom jakt. Vi följer givetvis Svenska Kennelklubbens krav och rekommendationer.
Information | Felrapportera - http://www.ante-poire.com
Kennel Coill Mor 
Uppfödning av Irländsk varghund. Tanken med min uppfödning är mentalt och friska hundar. Alla hundar lever inomhus tillsammans med resten av familjen.
Information | Felrapportera - http://www.coillmor.se/
Kennel Demigods 
Litten uppfödning av Chihuahua i hemmiljö, söderförort till Stockholm, friska, mentalt sunda och även vackra hundar. Jag följer SKK´s riktlinjer och regler.
Information | Felrapportera - http://www.chihuahua-stockholm.com/
Kennel Dowiti′s 
Vi är en kennel som föder upp Engelsk Springer Spaniel. Titta in på vår hemsida för färska uppgifter om valpkullar, och resultat från de senaste utställningarna.
Information | Felrapportera - http://www.dowitis.se/
Kennel Easygården 
Vi bedriver en liten kvalitetsuppfödning av schäfer i hemmiljö. Satsningen ligger främst på mentalt stabila valpar med utmärkt fysik. Foder o kurser tillhandahålls också
Information | Felrapportera - http://www.easygardens.se/
Kennel Enterprise 
Vi finns i Småland, mellan Tranås och Gränna och har en liten uppfödning av Belgisk Vallhund - Tervueren i hemmilja.
Information | Felrapportera - http://www.kennel-enterprise.se/
Kennel Great Paradise 
Vi föder upp American Akita till utställning och familj. Du som vill ha en valp efter friska föräldrar med bra temprament och exteriör är välkomna att kontakta oss.
Information | Felrapportera - http://greatparadise.webb.se/
Kennel Kulsvir 
I Broholmaren finner du en: arbets-familj-vakt samt brukshund. Med andra ord, den bästa ras som kan framavlas. Broholmaren tillhör gruppen Molosser, en stor och godmodig hund, som med sin storlek och sitt lynne inger respekt för sin omgivning.
Information | Felrapportera - http://www.broholmer.info/
Kennel Kyang La 
Uppfödare av Tibetanska mastiffer. Se bilder, filmer och info om rasen.
Information | Felrapportera - http://kyangla.se/
Kennel lovecotts 
Kennel som föder upp Coton de tulear i hemmiljötips om rasen och så klart lite foto på hundarna och valparna
Information | Felrapportera - http://www.123minsida.se/lovecotts
Kennel Lufsenburg 
Seriös uppfödning av svarta och bruna newfoundlandshundar, fransk bulldogg och greyhound. Vi finns i Nykvarn utanför Södertälje.
Information | Felrapportera - http://www.lufsenburg.se/
Kennel Magic Colour 
Kennel Magic Colur uppföder whippet hundar enligt SKK′s regelverk. Derutöver är vi aktiva med hunderna inom olika grenar som Lure Coursing, Agility och utställning.
Information | Felrapportera - http://www.magiccolour.se/
Kennel Mheleas 
Uppfödning av Chinese Crested Dog/Powder Puff i liten skala i hemmiljö. Vi har även avelshane. Vi avlar endast på ögonlysta mentalt stabila hundar i en sund rastypisk kropp. Vi följer SKK´S rekommendationer om avel. Vi tar max två kullar och vill ha en personlig kontakt med våra valpköpare både föra valpköp och efter. Våra valpar överlämnas Reg i SKK, Vacc, avmaskade, veterinärbesiktigade, id-märkta och dolda fel försäkrade.
Information | Felrapportera - http://www.mheleas.se/
Kennel Mocci´z 
En liten seriös Kennel som bedriver uppfödning och avel av Chinese Crested dog. Mycket vackra bilder och information om rasen. Valpar finnes till sällskap och utställning.
Information | Felrapportera - http://mocciz.se/
Kennel Mocciz 
Seriös kennel som driver en liten kennel med rasen praque rattels. Målsättningen är glada sunda och rastypiska prazsky krysarik.
Information | Felrapportera - http://www.svenska-prazsky-krysarik.se
Kennel Team Holländers 
Uppfödning av Bichon Havanais och Chihuahua långhårig och korthårig i hemmiljö. Vi har valpar med jämna mellan rum!
Information | Felrapportera - http://www.teamhollanders.com/
Kennel Thuja-Hill 
Liten seriös hobbyuppfödning av pomeranian-dvärgspets och kleinspitz. Mellan skog, hav och berg i Bohuslän ligger Kennel Thuja-Hill.
Information | Felrapportera - http://www.pomeranian.se
Kennel Walk Over 
Välkommen till min kennel som föder upp rasen Goldenretrievers. Jag jobbar för att föda upp friska & sunda hundar. När du har köpt hund hos mig, kan du alltid vända dig till mig om det uppstår frågor eller problem av alla de slag.
Information | Felrapportera - http://www.kennelwalkover.se/
Kennel.se 
Mötesplatsen för valpköpare och hunduppfödare. Här kan du ska efter hundar, raser, kennlar etc.
Information | Felrapportera - http://www.kennel.se/
Knallåsen´s kennel och katteri 
Uppfödning av Irländsk varghund, Galgo Espanol och Norfolkterrier. Även uppfödning av Brittiskt korthår. Uppfödning i hemmiljö med endast friska och sunda föräldrar i avel.
Information | Felrapportera - http://www.wieslander.info/
Lady Wilmas Kennel 
Föder upp svarta Dvärgpudlar. Omkring vecka 27 kommer den första kullen valpar se dagens ljus om allt går som planerat. Välkomna in och titta på allt om oss.
Information | Felrapportera - http://www.ladywilmas.se/
Lilla Eden 
Chihuahua, Kennel, uppfödning av fina och friska valpar, i hem miljö, champion, lilla eden, malmö, skåne, black & tan, röd, vit, beige, creme, bra psyke, jessica klein
Information | Felrapportera - http://www.lillaeden.se/
Maximillian Fox´s Rottweiler Kennel 
Maximillian Fox är en kennel som föder upp och säljer valpar av raserna Rottweiler, Collie, Ca de Bou (Perro Dogo Mallorquin) och Dogue de Bordeaux. All uppfödning SKKs regler och rekommendationer. Vårt mål med uppfödningen är att valparna ska få bra egenskaper för både utställning och de olika bruksgrenarna men framför allt att de ska vara bra familjehundar. Uppfödningen sker i lantlig idyll där valparna tidigt får vänja sig vid barn, hundar och andra djur. Jag är ombud för Sveland Försäkringar.
Information | Felrapportera - http://www.maximillianfox.com/
Mazkhens Kennel 
Mazkhens Kennel är en familjär uppfödning av Border Collie i natursköna Järvö. Aveln inriktar sig på hundat till vallning, bruks och lydnad. Dom är arbetsvilliga och stabila.
Information | Felrapportera - http://www.mazkkens.se/
Meder′s GoldDog 
Meder′s GoldDog är en liten kennel som föder upp hundar av rasen: Staffordshire Bullterrier. På vår sida kan du hitta information om oss, våra hundar (Staffordshire Bullterrier), planerade kullar mm. Vi hoppas att du ska trivas på vår sida och är alltid välkommen åter. Varma hälsningar Meder′s GoldDog!
Information | Felrapportera - http://medersgolddog.com/
Pre Eminence´s Kennel 
Internationel Exteriör Domare samt uppfödare av Irländsk Varghund och Strävhårig Dvärgtax. Min erfarenhet av Irländsk Varghund är snart 30 år och Tax har jag haft i stort sett hela mitt liv.
Information | Felrapportera - http://www.prems.se/
Primadonna 
Primadonna är en Lagotto Romagnolo som är anledningen till varför vi ska starta en lagotto kennel. Jag har alltid velat bli Lagotto uppfödare och kenneln kommer självklart heta Primadonnas kennel. Sidan kommer om nått år få fler delägare, men endast Lagotto Romagnolo.
Information | Felrapportera - http://www.primadonnas.se/
Ridshopen 
Försäljning av hund och hästfoder. Uppfödning av berner Sennenhundar. Försäljning hund och hästsortiment.
Information | Felrapportera - http://ridshopen.e-butiken.se/
Sidmarkens Kennel 
Avelsmålet är att föda upp friska & trevliga hundar med den Svenska Lapphundens rastypiska egenskaper.
Information | Felrapportera - http://www.sidmarkens.se/
Stammlocks 
Beagle - En Jaktkamrat och Familjemedlem. Uppfödning av Beagle. Massor av historia omkring Beagle. Harjakt med Beagle.
Information | Felrapportera - http://www.stammlocks.se/
Stjärnflockens kennel 
Hemsidan beskriver vår uppfödning av dvärgpinschers. Här kan man se när det är dags för valpar och vilka resultat vi har i främst utställningsringen. Vi tränar även agility och lydnad med våra hundar så det finns bilder på det.
Information | Felrapportera - http://www.stjarnflockens.com/
Teacher′s Kennel 
En kennel med uppfödning av Golden Retriever och Norfolkterrier i hemmiljö.
Information | Felrapportera - http://www.teachers.se/
Tifkas kennel 
Vi har en "liten" uppfödning av den härliga rasen bichon havanais. Vi hälsotestar alla våra hundar i avel årligen.
Information | Felrapportera - http://www.tifkas.com/
Trailfinders 
Trailfinders kennel arbetar passionerat för att föda upp Labradorer.
Information | Felrapportera - http://www.trailfinders.se/
Trazzeltazz 
Liten uppfödning av Stabyhoun och Schapendoes i hemmiljö. Två Holländska raser Stabyhoun är en fågelhund och Schapendoes är en vallhund.
Information | Felrapportera - http://trazzeltazz.se/
Upsy Daisy′s Kennel 
Upsy Daisy′s Kennel föder upp engelsk cockerspaniel och är det självklara valet när du ska köpa cockerspaniel valp!
Information | Felrapportera - http://www.upsydaisy.se/
Wawamamas 
Ute på landet på Gotland finner du min kennel för Chihuahua. Sundhet och kloka hundar är det viktigaste som prioriteras i aveln och vardagen. Jag arbetar med lammproduktion (i mitt företag Gotlamm) och har därför stor erfarenhet av uppfödning av lamm vilket även kommer till nytta vid avelsarbetet med hundarna. Ytterligare en bonus från lammen är att fårskinn som kan ha blivit skadade och som jag inte säljer får hundarna att ligga på - de älskar det!
Information | Felrapportera - http://www.wawamamas.se/
Wesaborg.se 
En liten kennel med Welsh corgi cardigan uppfödning. Sedan 1971 har Kennel Wesa Borg haft en eller två valpkullar per år. Vår första ras var keesnonds men idag föder vi upp sunda, rastypiska cardigans med härliga temprament. Med vår långa erfarenhet av olika hundar kan vi hjälpa er på bästa sätt med er nya famlijemedlem.
Information | Felrapportera - http://wesaborg.se/
Widholmens kennel 
Vi har haft en liten uppfödning av belgisk vallhund/groenendael & tervueren sedan 1994 och groenendael har vi haft sedan 1984. På vår hemsida kan ni se våra importer, hundar och våra kullar. År 2010 kommer vi förhoppningsvis att få våra första långhårig dvärgtaxvalpar i bl. A färgen merle.
Information | Felrapportera - http://www.widholmens.com/
Zamperrodona´s Kennel 
Vi föder upp rasen Schapendoes i liten skala i hemmiljö. Det är en Holländsk Vallhund. En ras som gillar både människor och andra djur. Följsam och lätt. Utmärkt även om man vill träna Agility osv.
Information | Felrapportera - http://www.zamperrodonas.se/
Zelinjas kennel 
Zelinjas kennel,en mycket liten uppfödning av hundrasen Bolognese i Östergötland. Lite om rasen Bolognese, våra hundar, utställningsresultat, aktivering och valpar.
Information | Felrapportera - http://www.zelinjas.se/
Zodiaka´la Star´s Kennel 
Bichon havanais uppfödning i Stockholm. Mina mål är att föda upp friska sunda valpar efter välmeriterade, hälsotestade föräldrar. Pälskvalitet och temperament kommer att prioriteras i mitt avelsarbete.
Information | Felrapportera - http://www.bichonhavanais.nu/
Taggmoln (50 populäraste nyckelorden i kategorin) Bokstavsordning | Populäraste
Sponsrade länkar
Här hittar du mer information om Hundar på webben: