LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet avel

RSS-flöde inom avel
Länkar med nyckelordet: avelBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Anstorp Islandshästgård 
Islandshästverksamhet utanför Sollebrunn i Alingsås kommun. Skräddarsydd undervisning, privat eller i liten grupp. Inackordering av islandshästar inkl full service. Bete, avel mm.
Information | Felrapportera - http://www.anstorp.se/
Anuradha′s 
En liten uppfödning i Trollbäckens centrum. Föder upp mellanpudel i färgerna silver vitt och svart. Tar även emot hundar som behöver pälsvård. Badar fönar klipper rakar nos och tassar skrapar tänder klipper klor. I början av december är silver mellanpudel valpar planerade. Titta in på min hemsida för mer information.
Information | Felrapportera - http://www.anuradhaspudlar.com/
Black Orange′s Pomeranians 
Vi föder upp Pomeranians sedan 1993 i trevlig hemmiljö ute på landet, alla våra hundar lever som familjemedlemmar på kenneln. Vår kennel består av fyra underbara Pomeranians, tre tikar och en hane. Alla våra tikar är meriterade på utställning innan betäckning. Vår hobby är utställning, och det är det vi fokuserar på, därför föds det bara 1-2 kullar om året hos oss, det är inte mängden som gör det utan kvaliteten. Vi strävar efter sunda, friska och livs starka hundar. Besök även Dog News som är en av Sveriges mest besökta hundblogg http://blogg. Aftonbladet.se/dognews
Information | Felrapportera - http://www.blackoranges.se/
Excerno 
Uppfödning av Bouvier des Flandres och Schapendoes. Framgångsrik uppfödning sedan 1988. Kvalitetsuppfödning av båda raserna med högtmeriterade, friska, sunda och trevliga föräldrar.
Information | Felrapportera - http://www.excerno.se/
Flyinge 
På Flyinge har det bedrivits hästavel under snart tusen år. Det vi försöker få fram är en internationell sporthäst med de främsta blodslinjerna i stamtavlan.
Information | Felrapportera - http://flyinge.se/
Friskafrallor.info 
Information om franska bulldoggars hälsa med en hälsoblankett online, tillgänglig för alla ägare och utan krav på medlemskap. Insända blanketter ska sammanställas statistiskt och syftar till att möjliggöra en långsiktig avelsplanering.
Information | Felrapportera - http://friskafrallor.info/
Hagdala Stuteri 
Småskalig uppfödning av shetlandsponnyer och Gotlandsruss. Vår målsättning ponnyer till de mest skiftande ändamål. Ponnyerna använder vi i huvudsak till utställningar, ponnytrav och landskapsvård. Ponnyer till salu ibland.
Information | Felrapportera - http://www.hagdalastuteri.se/
Idhults Welsh Cob Stuteri 
Vi bedriver uppfödning av stora Welsh Cob med en mankhöjd mellan 152 och 160 cm. Vi har både hästar och ponnyer av olika storlekar och åldrar till salu. En Welsh Cob är en snygg allroundhäst som passar alldeles utmärkt till valfri ridsportgren samt så klart även till körning. De flesta cobar används dock till dressyr och hoppning. Vi finns utanför Oskarshamn i östra Småland. Välkommen att besöka oss och vår hemsida!
Information | Felrapportera - http://www.welshcob.se/
Johanna Elgholms Islandshästutbildning 
Johanna Elgholm utbildar om Islandshästar på Edeby Gård. Gården är vackert belägen nära Mälaren 11 km från Mariefred mot Stallarholmen. Det är gott om fria ytor och beteshagar för alla våra hästar. Särskilda rasthagar finns för de hästar vi tar emot på träning. Stallet är modernt och byggt efter isländsk modell som möjliggör ett rationellt sätt för stall/hästskötsel. Hästarna står på djup ströbädd bestående av halm som är det absolut bästa alternativet för hästar. De både sover bättre och hålls sysselsatta. Magen hålls även i skick. Rundpadock och ridvolt för träning finns också att tillgå. Vi har även ovalbana. Vi har bra träningsmöjligheter på grusvägar utan trafik i varierad terräng.
Information | Felrapportera - http://www.islandshest.se/
Meder′s GoldDog 
Meder′s GoldDog är en liten kennel som föder upp hundar av rasen: Staffordshire Bullterrier. På vår sida kan du hitta information om oss, våra hundar (Staffordshire Bullterrier), planerade kullar mm. Vi hoppas att du ska trivas på vår sida och är alltid välkommen åter. Varma hälsningar Meder′s GoldDog!
Information | Felrapportera - http://medersgolddog.com/
Nynäs Gård 
På Nynäs Gård har vi förutom lantbruket och hästverksamheten en butik med utrustning för fritid, jakt, ryttare och din häst. Webshoppen har alltid öppet även när butiken på gården är stängd, du kan handla tryggt och enkelt. Välkomna
Information | Felrapportera - http://nynasgard.se/
Ridguiden.se 
Sök enklare inom allt som har med ridning att göra annonser, ridläger, utrustning, hovaslagare, hovslagare, tävlingar, månadens-ridklubb mm
Information | Felrapportera - http://www.ridguiden.se/
S*Frostvikens skogkatter 
Sunda, friska skogkatter från norr. Vi bedriver uppfödning av norska skogkatter. På sidan finns bilder, rasinformation, gästbok och mycket mer.
Information | Felrapportera - http://www.frostvikens.se/
S*Shantaram′s Maine Coon 
Liten Maine Coon-uppfödning i Norrtälje. Vi har som mål att föda upp sociala, rastypiska och friska Maine Cooner. Vi stödjer Maine Coon-Kattens hälsoprogram och testar våra avelskatter för HD och HCM. Välkomna in på vår hemsida för mer information!
Information | Felrapportera - http://www.shantarams.dinstudio.se/
Stall A.N. 
En hemsida med saluhästar samt bloggar om gården och dess stall och händelser. Här finner du kanske din nästa häst.
Information | Felrapportera - http://www.123minsida.se/stall-an/
Svenska katters avelhaneregister 
På svenska katters avelhaneregister hittar du avelshanar inom mängder av olika raser.
Information | Felrapportera - http://www.katter.nu/avel/index.htm
Torpa Gård 
Uppfödning av högkvalitativa halvblodshästar för hoppning, vi använder ston och hingstar av högsta toppkvalitet. Utförande av tjänster såsom inridning , tillridning, träningar för både ryttare och hästar. Utbildad hippolog och C-tränare i hoppning med meriter upp till 140-klasser. Och MSV dressyr. Säljer hästar och ridsportsartiklar, foder. Tillverkar själva grovfoder.
Information | Felrapportera - http://www.torpagard.se/
Yddetorpsdjurgård 
Boende med häst, bo på vår gård och hyr din "egen" häst under visstelsen. Vi erbjuder också turridning på islandshästar och shetlandsponnyer för både nybörjare och vana ryttare. Under vår och höstterminen håller vi ridlektioner för alla som vill lära sig lite mer. Jag är utbildad ridledare för islandshäst. På gården finns även flera lantraser så som, gutefår, jämtgetter, linderödsgrisar och gotlandskaniner. Även höns, ankor och katter. Vi är uppfödare av isländsk fårhund och vår kennel heter Nóis Örk.
Information | Felrapportera - http://www.123minsida.se/ellashastar
Nyckelord relaterade till: avel (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 127 st i molnet (max:4 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar