LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida »

Användarvillkor

 


Genom att du använder LänkCentrums webbkatalog/länksamling, samtycker du till följande bestämmelser och villkor:

Användarvillkor


LänkCentrum är en gratistjänst och vi lämnar ingen som helst garanti för korrektheten, funktionaliteten, sanningshalten eller att alla länkar funkar samt att vi har begränsad support och kan därför endast svara på frågor via e-post.

Ansvar & Drift


Webbplatsen är skapad, ägs och drivs av Injosoft AB. LänkCentrums ansvar är begränsade till webbplatsen och omfattar inte därutanför liggande utrustning och Internetanslutning som krävs för att nå LänkCentrums tjänster.

LänkCentrum tar inget ansvar för det inskickade materialet som publiceras på sidan. Vi loggar alla inskickade förslag och uppdateringar med ip-adress och tidpunkt. Vid förekomst av upphovsrättsskyddat material, tryck på 'Rapportera länk' och ange orsak, så åtgärdar vi detta snarast.

LänkCentrum ser mycket allvarligt på varumärkesintrång och de sidor som har lagt upp nyckelord som strider mot några avtal eller någon tillämplig lagstiftning riskerar att bli avstängda. Vid förekomst av missbruk av varumärken, tryck på 'Rapportera länk' och ange orsak, så åtgärdar vi detta omdelbart.

Om någon länk skulle innehålla något som bryter mot LänkCentrums regler så har LänkCentrum full rättighet att ta bort länken utan någon notifiering till länkens ägare/webmaster.

LänkCentrum är normalt i drift 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan men driftstörningar kan dock förekomma

Kommentarer, synpunkter och frågor om webben kan skickas till

Innehåll som LänkCentrum länkar till


LänkCentrum har ingen kontroll över webbsidor som vi länkar till och därför är vi inte ansvariga för att sidorna är tillgängliga. Vi är inte heller ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Skulle webbsidorna innehålla pornografiskt-, rasistiskt material eller uppmaningar till brott eller annat som bryter mot svensk lag vill vi att ni gärna rapporterar detta så vi kan plocka bort länken från LänkCentrums webbkatalog.

Tillgänglighet


Vi har gjort vårt bästa för att se till att LänkCentrum ska vara tillgänglig för så många personer som möjligt. Därför har vi i största möjligaste mån försökt följa de riktlinjer för tillgänglighet på webben som fastställs i W3C:s Web Content Accessibility Guidelines 1.0.

Upphovsrätt


Allt material på LänkCentrum är skyddade av lagen om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, se Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. All form av eftertryck eller annan kopiering är förbjuden.