LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet demokrati

RSS-flöde inom demokrati
Länkar med nyckelordet: demokratiBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Den Nya Välfärden 
Den Nya Välfärden är en är partipolitiskt oberoende, opinionsbildande tankesmedja som arbetar för demokrati, välfärd och företagande. Vi vill förbättra företagarklimatet, skapa en ny samhällsmodell, och öka demokratin!
Information | Felrapportera - http://www.dnv.se/
Enhet 
Enhet är det mänskliga politiska alternativet. Enhet är en rörelse som vill föra in kärleksfulla visioner i riksdagspolitiken för att skapa ett mänskligare samhälle. En av Enhets primära uppgifter är att arbeta för att tillgodose människans grundläggande, mellanmänskliga och andliga behov.
Information | Felrapportera - http://www.enhet.se/
Fri tanke, fri demokrati 
Det här är ett samhällsprojekt av mig för att sprida mina åsikter om politik och samhälle. Jag skriver också en del om mig själv, kultur, miljö osv, så det finns lite för alla. Mitt motto är att med fria tankar når man fri demokrati, oberoende av normer och traditioner. Titta in!
Information | Felrapportera - http://www.nogg.se/fritanke
Föreningen Nej till TV-avgift 
FNT är en ideell förening med syfte att sätta press på regering och riksdag att antingen avskaffa TV-avgiften eller, i vart fall, godkänna en folkomröstning om dess existens. Vi som bildat FNT är helt vanliga människor med olika bakgrund, men som har en sak gemensamt: vi har tröttnat på att bara klaga på gisslet med TV-avgiften och beslutat oss för att GÖRA NÅGOT!
Information | Felrapportera - http://www.ingentvavgift.se/
Kunskapsbanken 
Kunskapsbanken består idag av 50 korta kurser som alltid finns tillgängliga via Internet. Kurserna ger dig kunskaper om mycket av allt det där man förväntas kunna utan att vara expert på området. Det kan till exempel gälla att leda möten, göra presentationer, skriva ett brev eller att helt enkelt må bra.
Information | Felrapportera - http://www.kunskapsbanken.se/
Mänskliga rättigheter 
Tyvärr kanske jag ska säga!? Det blir nog inte mycket skrivet om lycka, glamour och annat fint. Men det spelar ju inte så stor roll, det skriver så många andra om. Så jag håller mig till det jag är mest insatt i. Kanske kan jag hjälpa någon på vägen som inte heller har så mycket till glamoure i sitt liv. Men kanske lite hjälpt av något jag skrivit i min blogg. Jag målar en och annan tavla när andan faller på. Lyssnar mycket på musik. Det var nog allt!
Information | Felrapportera - http://placeofpower-anonym.blogspot.com/
Svensk Myndighetskontroll 
En blogg som ifrågasätter och kritiskt granskar såväl statsförvaltning, politiker som myndigheter. Möjlighet till kontakt och tips om oegentligheter. Partipolitiskt helt obunden och med devisen, "Din rätt Vårt mål" sammanfattas tanken bakom bloggen som främst riktar in sig på frågor om rättssäkerhet, frihet och integritet. Specialområde: Rättspolitik och kriminalvård.
Information | Felrapportera - http://blogg.aftonbladet.se/21909
Nyckelord relaterade till: demokrati (67 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 70 st i molnet (max:3 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar