LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet handledare

RSS-flöde inom handledare
Länkar med nyckelordet: handledareBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
CityTeori 
CityTeori - Ett steg närmare körkortet. . . Vi på City teori är godkända av Transportstyrelsen att hålla kurser i Riskettan samt handledarutbildning. Vår affärsidé är att med hög kvalité och effektivitet utbilda dig och din handledare på vägen till att bli trafiksäkra och miljömedvetna förare. Vi på CityTeori besitter tillsammans över 50 års erfarenhet av branschen. Vi ligger centralt belägna för att ni lätt och smidigt ska kunna ta er till oss! Ca 7 min gång avstånd från Central station eller ca 30 meter från Rådhuset tunnelbanestation. Vi är alltid noggranna när vi rekryterar våra ledare och har höga ambitioner när det gäller deras vidareutbildning. Våra ledare ska hela tiden ha möjlighet att utvecklas och bli ännu bättre för att ni som deltagare kan vara säkra på att få hög kvalité när ni kommer till oss. Dessutom så erbjuder vi konkurrenskraftiga priser!
Information | Felrapportera - http://www.cityteori.se/
KunskapsBörsen® 
På denna oberoende Börs kan Du - gratis - söka efter all kunskap och utbildning i Sverige. Du får svar från kunskapsföretag eller skolor i form av förslag, offerter, kurskataloger etc. Du kan också söka direkt efter någon kurs, konferens, konsult, seminarium, läromedel, lärare etc. Vi kan också skicka e-post när en lämplig utbildning/kurs finns.
Information | Felrapportera - http://www.kunskapsborsen.se/
Körkort online 
På körkort online hittar du information om frågor som när man ska börja ta körkortet, vad körkortet kostar, vilka blanketter man måste fylla i och om man ska övningsköra privat eller gå en intensivkurs på en trafikskola.
Information | Felrapportera - http://korkortonline.se/
Personalstrukturer 
PersonalStrukturer är ett företag i skåne som har ledarskapsutbildningar, teambuilding samt utbildningar i konflikthantering. Vi har även föreläsningar i UGL.
Information | Felrapportera - http://www.personalstrukturer.com/
ugl-akademin 
Försvarshögskolan äger konceptutbildningen UGL (Utveckling av Grupp och Ledare) och genomför kontinuerligt utveckling av konceptet. Försvarshögskolan presenterade 2008 en uppdaterad version av UGL, UGL 2008. I den senaste versionen har man, bland annat, tagit in nya teorier kring grupprocesser, gruppdynamik, ledarskap och kommunikation. Handledarnas roll har också förändrats i UGL 2008 som gör att deltagarna tar ett större ansvar för sitt eget och gruppens lärande än tidigare. ugl-akademin genomför alla ugl-kurser enligt det nya konceptet ugl 2008 och med KBT-Psykologen Sven-Olof Krantz.
Information | Felrapportera - http://www.ugl-akademin.se/
Nyckelord relaterade till: handledare (51 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 56 st i molnet (max:2 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar