LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet humor

RSS-flöde inom humor
Länkar med nyckelordet: humorBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Angelicato 
Angelica, 19 år från Luleå. Utbildad djurvårdare. "Jag tar inte hänsyn till psykisk instabilitet, snarare tvärt om. Jag kommer se till att ni mår ännu sämre om ni fortsätter snacka skit. "
Information | Felrapportera - http://angelicato.se/
Aurosia 
Jag är en docka i människoform som bär ett hjärta av den sköraste diamantpärla, som brister alltför lätt. Jag kommer öppna min bröstkorg här och blotta allt som finns däri.
Information | Felrapportera - http://theheartbeatofadoll.blogg.se/
Babiantuttar! 
En av Sveriges största humorbloggar! Mer än 50′000 besökare kan inte ha fel. Det här är HUMOR! Ett kaotiskt liv som lättas upp av humor i alla dess former. I grund och botten är det Sill-Britt (bara namnet får en ju att skratta! ) som försöker roa sig själv, men allt tramsande har blivit så populärt på Internet att hon numera lever på att blogga.
Information | Felrapportera - http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
BAM 
Du har säkert sett dom ute i vimmlet, kanske på stan, matbutiken eller bara några speciellgrabbar som går nerför gatan. Vi gör alltid det oväntade, bryter samhällets sociala reglervi älskar det! Läs om vårat mindset och bli den alla älskar att ha omkring sig.
Information | Felrapportera - http://www.gotbam.se/
BBhumor.se 
BBhumor - en sida med förlossningsberättelser av det mer underhållande slaget! För gravida, småbarnsföräldrar och andra intresserade.
Information | Felrapportera - http://www.bbhumor.se/
Bijweb.com 
Här finns samlingar med tankeväckande och fina låttexter, dikter, ordspråk, citat och latinska citat. Samt en humoravdelning med bland annat vitsar och limerickar, en finfin länksamling, nyhetsrubriker och en hel del annat smått och gott.
Information | Felrapportera - http://www.bijweb.com/
BildSidan 
BildSidan - en Humorsida med Roliga - bilder - clip - bildspel - vykort och en hel del mer. Vi har även en egen välbesökt Topplista!
Information | Felrapportera - http://bildsidan.eu/
CMJ′s sjömansblogg 
En humorblogg med egna humorklipp och roliga historier av hög kvalité. Videobloggar även om livet ombord och mina resor. Bloggen har fått pris av KILROY Travels, blivit vald till redaktionens favorit på Aftonbladets Mitt Klipp och uppmärksammad utav rederiet Brosröms.
Information | Felrapportera - http://cmj.blogg.se/
Crazy Media 
Nya serier varje vecka, blogg, tjänster, skämt, Stjärnornas krig, roliga bilder, musik! Crazy Media har underhållit Sverige sedan 2001 och innehåller nu bla. ett stort arkiv onlinespel. Humor och dumheter på hög och låg nivå!
Information | Felrapportera - http://www.crazy-media.com/
Dagens Länkar 
Här hittar du dagligen nya, nyttiga och roliga länkar i olika kategorier som t.ex. Nöje, Humor, Data/It, Nyheter och mycket mer. Du kan även enkelt föreslå egna länkar via vårt formulär.
Information | Felrapportera - http://www.dagenslankar.se/
Doppplereffekten 
Beskrivning: Du måste skratta - annars är det inte roligt! Bloggen handlar om mig - en bitter och cynisk 22-åring, min dåliga humor, min dystopiska syn på vår värld, mitt kafkaartade liv tillsammans med min underbara fästmö, mina udda husdjur och många andra saker som kommer få dig att le. 2-åring, min dåliga humor, mina vardagsbestyr, mina husdjur, min dystopiska syn på vår värld, min underbara fästmö och många andra saker som kommer få dig att le.
Information | Felrapportera - http://dopplereffekten.blogg.se/
Dr Kurberg 
En skönt galen värld på gränsen mellan genialitet och vansinne. Humor för alla förutom de humorlösa. Lär känna Frank Sten, Familjen Flimmer och Farfar Kurberg och häpna över deras bravader.
Information | Felrapportera - http://www.drkurberg.se/
En riktig karl 
Får en riktig karl gråta och sitta ner och pinka? Svaren finns här bland jordfräsar och styrketårar. Följ bloggen och ta även reda på vilka 10 saker som får jorden att gå under.
Information | Felrapportera - http://www.enriktigkarl.se/
En ung kvinnas bekännelser 
Jag är en svensk som bor i Egypten och Sverige. Gift med en egyptisk man. Muslimsk konvertit. Bloggar om min vardag, scrapbooking, islam, resor m. M Jag uppdaterar ofta.
Information | Felrapportera - http://gwendolenthegood.blogspot.com/
Existenz.se 
Existenz.se har nya roliga länkar varge dag! Som roliga filmer, bilder, flash, spel och mycket mer. Besök den idag, du blir inte besviken!
Information | Felrapportera - http://www.existenz.se/
Fahlborg, Per-Olof - Lagom rolig 
Min puckobruna hemsida om ståupp, poesi och annat knäppt, förhoppningsvis så ska jag nog kunna roa några besökare.
Information | Felrapportera - http://www.fahlborg.se/
Fulast.nu 
Roliga filmer, bilder och spel! Uppdateras varje dag!
Information | Felrapportera - http://www.fulast.nu/
Funzone Wear 
Roliga, snygga och nördiga tryck hos Funzone WEAR.
Information | Felrapportera - http://fzwear.spreadshirt.net/
Förbönstorpet 
En bearbetad grupp med själavård, förbön, helande, diskussioner, gästbok osv. Välkommen in i gemenskapen och dela med dig av allt ditt goda!
Information | Felrapportera - http://groups.msn.com/forbonstorpet
Garva.se 
Humorsajt med länkar till roliga filmer på nätet. Garva loss till dolda kameran, sporttabbar och en massa annat roligt och galet.
Information | Felrapportera - http://www.garva.se/
Hakuna Matata 
I bloggen "Hakuna Matata" möter du lärarstudenterna Linda och Sandra. Genom bloggen försöker de uppdatera varandra om allt och lite till. Läs den du också!
Information | Felrapportera - http://hakuna.blogg.se/
Hemligt 
Berätta en hemlighet och lätta på ditt hjärta. Kärlek, sex och hemlisar är tunga att bära själv, dela med dig av dina lögner och svek på denna hemsida och må bättre sen! Syndigt, kul och spännande på en och samma sida
Information | Felrapportera - http://www.hemligt.se/
Humor24 
Här hittar du roliga skämt och bilder som användarna själva lagt upp. Bli medlem du också och lägg upp dina roliga skämt eller bilder.
Information | Felrapportera - http://www.humor24.se/
Humorbrevet.se 
Nätets bästa och roligaste vitsarkiv. Här finns mängder av roliga historier. Även gratis prenumeration på vårt humorbrev med nya och fräscha vitsar.
Information | Felrapportera - http://www.humorbrevet.se/
Humorinvest.se 
Humorinvest.se är en humorsida i Grönköpings veckobladanda. Investera din tid hos oss och vi erbjuder dig roliga historier, den omåttligt populära tjänsten Management by Hazard, underfundiga historier och över 1 000 olika tacktal!
Information | Felrapportera - http://www.humorinvest.se/
Humorplaneten 
Din dagliga dos av humor får du på denna sida i form av roliga klipp, flashfilmer, bilder och roliga historier.
Information | Felrapportera - http://www.humorplaneten.se/
Humorsidan 
Humorsidan - Utvalda roliga historier så som Bellman, Alla barnen, Blondin-skämt, Norgehistorier, fräckisar och andra skämt, men även citat, gåtor och ordspråk. Prenumerera gärna på nyhetsbrevet eller bidra med dina roliga historier.
Information | Felrapportera - http://www.humor-sidan.se/
I skallen på bubbe 
Förvirrad 08:a, irrade iväg och fastnade i Skåne. Envis, tjurskallig, ärlig. Uttrycker gärna sanningen. Älskar debatt, locka fram folks inre, uppröra och chockera! Avskyr nickedockor, falskhet och dubbelspel. Banantuggande och yoghurtsörplande akademiker är bland det värsta Bubbe vet! HELLRE ETT ÄRLIGT UTBROTT ÄN ETT FALSKT LEENDE!
Information | Felrapportera - http://broby.tk/
Jalle och Tjimbo 
Fåniga ungdomsdeckare skrivna med glatt humör. Jalle och Tjimbo är stans skarpaste deckarhjärnor. Tycker dom själva i alla fall. Dom stackars människor som råkar ut för dom, är kanske inte fullt lika benägna att hålla med. Gratis att läsa.
Information | Felrapportera - http://www.jalleochtjimbo.webs.com/
Kalle Hällgrens Hemsida 
En sida om Genealogi,historia,Mercedes,husvagn, Skelleftea och sjuk humor. Du hittar även spel, data, fartyg och mycket annat.
Information | Felrapportera - http://www.kalle.mbps.se/
Klas Åkerblom - komikern utan humor 
Klas Åkerblom - komikern utan humor - har vunnit priser för sin hemtjänstsida. Hans absurda och vilda viftande träffar alla och envar. Han kackar i eget bo då han angriper hela svenska komikereliten med lögner och förtal.
Information | Felrapportera - http://www.ingenting.se
Knep och knåp 
Knep & knåp är sidan med underhållning för hela familjen. Här kan du allt från att läsa roliga historier eller ordspråk till att gissa gåtor, m. m. Sidan fylls kontinuerligt på med nytt material. Tveka inte heller att skicka oss dina favoriter. Välkommen in!
Information | Felrapportera - http://www.knep.se/
KnöstoftaMagazinet 
En satirisk/humoristisk betraktelse över vardagslivet i Knöstofta - Dröghasebygdens knutpunkt. Här hittar du händelser i Knöstoftas politiska liv, nöjeslivet, idrotten med mera.Lokalt skvaller. Knöstofta är som Sverige är mest - bara mer skruvat.
Information | Felrapportera - http://www.knostofta.se/
Kossan 
Massor av roliga filmer, bilder och spel. Vår sajt vänder sig till alla, unga som gamla. En av Sveriges största humorsajter.
Information | Felrapportera - http://www.kossan.se/
Lite av det goda från nätet... 
Det här sajten innehåller lite av det goda från nätet. Tips på erbjudanden, trailers, rabattkoder, sajter, program och annat skoj som du kommer att ha nytta av.
Information | Felrapportera - http://vien.se/
Ljud-Apa 
Överraska någon du känner med ett personligt samtal från en Ljud-Apa! Låt en av våra ljud-apor ringa upp någon du känner och läsa upp ett meddelande. Tjänsten kräver Flash och högtalare.
Information | Felrapportera - http://www.ljud-apa.se/
Mimmis funderingar 
En blogg som tar upp både det stora och det lilla. Mina privata tankar och åsikter om det mesta med, förhoppningsvis, mycket ironi och humor. Välkommen in till mitt privata space!
Information | Felrapportera - http://mimmisfunderingar.wordpress.com/
Movitz50 
Hemsida för fotointresserade med stort urval länkar till kamera och foto. Även länkar till sidor med humor, onlinespel, gratis datorprogram och webbdesign.
Information | Felrapportera - http://www.movitz50.com/
Ninjus - Jag är en Ninja (osynlig) 
Här kan du garanterat hitta sådan du kommer störa dig på. Så bli inte förvånad om du blir tvungen att köpa medikament för högt blodtryck när du läser denna bloggen. Bloggen handlar om precis allt mellan himmel och jord.
Information | Felrapportera - http://ninjus.blogsome.com/
Pers perversa verser 
En otroligt snurrig göteborgares händelserika vardag, skrivet med en göteborgshumoristisk infallsvinkel. Uppskattat även av sådana som i normala fall aldrig läser bloggar. Innehåller dock inget perverst alls.
Information | Felrapportera - http://www.flyingface.com/blog
Pixel4wall 
Här på pixel4wall.se finner du unik konst i popart-stil gjord utifrån dina bilder. Det är bara att surfa runt och bli inspirerad, få nya idéer och uppslag om hur du kan inreda eller finna den perfekta presenten.
Information | Felrapportera - http://www.pixel4wall.se/
Povel RamelForumet 
Ett forum om Povel Ramel, Knäppupp etc. Det har över 25 medlemmar och över 800 inlägg. Här diskuteras allt om Povel Ramel och Knäppupp. Den grundades 1 Juni 2005.
Information | Felrapportera - http://povelramel.webb.se/
Puzz 
Bra hemsida om man letar efter roliga filmklipp. Man kan även rösta på sin favorit och skriva kommentarer.
Information | Felrapportera - http://puzz.se/
Qwe.se 
Roliga, intressanta och färska länkar. Uppdateras dagligen med allt det skönaste på interweb! Varje dag, vecka och månad utses länkarna med bäst betyg.
Information | Felrapportera - http://www.qwe.se/
Riksguiden Sverige - kommunportaler 
Destination Sverige, kommunportaler där du kan lyssna på musik mp3, kolla in vad som är på gång, läsa ditt dagliga horoskop, kolla in humor i text & bild, skriv ut matrecept, läsa lokala nyheter, annonsera gratis i köp & sälj, skicka vykort mm mm. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://riksguiden.se/
Roliga bilder.org 
Roliga bilder.org har samlar världens roligaste bilder och delat upp dem i smarta kategorier.
Information | Felrapportera - http://www.roligabilder.org/
Roliga Historier 
Här kan du läsa roliga historier om blondiner, barn, män, kvinnor, golf, advokater, ja kort sagt om allt mellan himmel och jord! Du kan också roa dig med att ta en titt på gamla klassiska barnprogram, bloopers, dolda kameran och väldigt underliga musikvideos. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.roligahistorier.com/
Samir 
Samir är en humoristisk, tecknad serie av Max Gustafson. Sajten samircomics.com uppdateras dagligen med nya seriestrippar.
Information | Felrapportera - http://www.samircomics.com/
Skrattsajten 
En nöjes- och humorsajt, här finns bl a över 2000 skämt och roliga historier, roliga bilder, filmklipp och onlinespel.
Information | Felrapportera - http://www.skrattsajten.com/
Sport Citat 
Sportcitat.se samlar alla de svenska citaten som har eller kommer gå till historien som roliga och mindre lyckade uttalanden av olika människor. Möjligheten till att lägga till egna citat finns givetvis också!
Information | Felrapportera - http://www.sportcitat.se/
T-shirt.se 
Rota bland, rösta på och roas av tiotusentals tryck på T-shirts. Designa ett eget och se det klättra på topplistorna. Frossa i onödigt kunnande och galenskaper i T-shirtbloggen.
Information | Felrapportera - http://www.t-shirt.se/
This is Néa 
Försöker inbilla mig själv att jag är i mina bästa år, när sanningen egentligen är att de var för ett par år sen, och att jag nu befinner mig i utförsbacken. Har dock kommit på att om man kisar när man tittar i spegeln så ser man inte ålderstecknen.
Information | Felrapportera - http://thisisnea.blogg.se/
Tom Stone - Trollkarl 
Info om artisten Tom Stone och hans verksamhet som trollkonstnär och underhållare. Specialist på trolleri med humor och extrem fingerfärdighet. Innehåller även artiklar och filmsnuttar om magi, underhållning och kognition.
Information | Felrapportera - http://www.tomstone.se/
Urzula 
Personliga Nudistänglar för dem med sinne för humor, perfekt som present till dem som redan bokhyllan fylld med "glassvanar". Handformade objekt som sprider leenden.
Information | Felrapportera - http://www.urzula.se/
Vardagshumor.se 
Vardagshumor är sidan för dig som älskar humor:n i de små underbara obskyra sakerna i vardagen! Alla underliga och konstiga ting runt omkring dig. Vi lyfter med din hjälp fram skyltar, roliga insändare, paradoxala instruktioner.
Information | Felrapportera - http://www.vardagshumor.se/
Venue 
Allt som är kul finns här, 3000+ flash spel med poänglistor & turneringar varje vecka. Chiptunes (mods) online ca 100.000 + i arkivet. Humor - Roliga bilder & historier kan man hitta plus 300+ av de roligaste filmerna på nätet. Vi har även Dagens horoskop och en populär topplista.
Information | Felrapportera - http://www.venue.nu
Wasabi.nu 
Humorsida med många roliga filmklipp, bilder, spel och historier m.m.
Information | Felrapportera - http://www.wasabi.nu/
Worldwide Jan 
Worldwide Jan är en sida med massor av roliga filmer, och allmänt skojj. Sidan drivs av fyra femtonåriga killar som gillar allt som har med humor att göra. Sidan finns på både Svenska och Engelska.
Information | Felrapportera - http://www.fluff.zirp.se/
Nyckelord relaterade till: humor (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 249 st i molnet (max:13 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:2 länkar/ord)
Sponsrade länkar