LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet it-säkerhet

RSS-flöde inom it-säkerhet
Länkar med nyckelordet: it-säkerhetBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Chipcom.se 
Hemsidepaket, webbhotell och konsulttjänster inom IT-säkerhet och penetrationstestning, IT-drift, E-handel, Internet och marknadsföring, SEO och sökordsoptimering.
Information | Felrapportera - http://www.chipcom.se/
Oberoende säkerhetsportal 
Portal som ger tips och nyheter inom säkerhetsområdet. Det ges tips både kring säkerhet för hus och hem, men även hur barn, äldre och informationen i datorer ska skyddas på bästa sätt.
Information | Felrapportera - http://www.sakerhetstips.se/
Optinet Data AB 
Optinet är ett IT-konsultföretag som ända sedan 1994 har varit inriktat på IT- och driftsäkerhet inom IT-området. Tack vare vår egen driftcentral har vi unika möjligheter att själva ansvara för och kontrollera våra kunders säkerhet. Detta tillsammans med hög kompetens, stort engagemang och lång erfarenhet gör Optinet till det ledande företaget inom vårt kundsegment som främst kännetecknas av små och medelstora företag.
Information | Felrapportera - http://www.optinet.se/
SSTC Bemanning 
SSTC Bemanning och rekrytering är en servicefunktion inom Swedish Security & Training Centre AB. Vi är inriktade mot bemanning, rekrytering, konsulttjänster och searchuppdrag med en tydlig specialisering mot säkerhetsbranschen och verksamhetsområden med tjänster som omfattar hög sekretess. I vår personal- och konsultbank har vi bland annat följande säkerhetsprofiler med dokumenterade erfarenheter och som är intresserade av anställning och/eller konsultuppdrag:- Säkerhetschefer- Säkerhetssamordnare- Säkerhetsrådgivare- Projektledare för kvalificerade säkerhetslösningar- Informationssäkerhetsexperter- IT-säkerhetsexperter- Testare av mjukvara, hårdvara, nätverk, affärssystem- Compliance-experter (t ex SOX, ISO/IEC 27001)Förberedelser, Kontinuitet, Trygghet och Säkerhet är de honnörsord som vi arbetar efter för att leverera efterfrågat resultat med hög kvalitet. Vår strategi är att arbeta lokalt, nära våra kunder, med en tydlig specialisering inom områden där vi besitter gedigna kunskape
Information | Felrapportera - http://www.bemanning.sstc.se/
Nyckelord relaterade till: it-säkerhet (39 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 40 st i molnet (max:2 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar