LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet kina

RSS-flöde inom kina
Länkar med nyckelordet: kinaBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Ambivalent Future 
En blogg om asiatisk film. Jag skriver främst om japansk film men även thailändsk, koreansk och kinesisk film. Recensioner, artiklar, nyheter.
Information | Felrapportera - http://ambivalentfuture.blogspot.com/
Asien 
Ett forum för dig som är intresserad av Asien. Här diskuteras allt från billigt boende till platser som är värda att besöka. Dela med dig av egna erfarenheter, eller ta del av andras upplevelser.
Information | Felrapportera - http://forum.asien.se/
Connect2China Company Ltd 
Connect2China är en internationell affärsplattform mellan Europa och Kina. Vi fokuserar på att hjälpa små och medelstora företag lyckas i Kina. Vi har ett komplett tjänsteutbud från initial marknadsundersökning, konsulttjänster till affärer och import från Kina. Vi erbjuder även introduktionskurser med temat "affärer i Kina", allt från affärsetikett, kultur, språk till förhandlingar med leverantörer samt upprättande och bemanning av eget företag i Kina. Kina är inget nytt för oss, det är här vi bor och arbetar sedan många år. Vi och våra partners har lång erfarenhet av affärer, kulturen och språket.
Information | Felrapportera - http://www.connect2china.se/
Epoch Times Sverige 
Vi är en oberoende webbtidning som rapporterar ansvarsfullt och sanningsenligt, med ambitionen att i första hand se till läsarnas intresse. Vi stödjer grundläggande mänskliga värderingar, rättigheter och friheter.
Information | Felrapportera - http://www.epochtimes.se/
GetAway 
GetAway erbjuder fantastiska resor till Indien, Kina, Malta, Sydafrika, Turkiet, Vietnam, Istanbul och många andra länder med hög kvalitét och bra pris.
Information | Felrapportera - http://www.getaway.se/
IRT Logistics AB - Speditör 
Vi löser effektivt era transportbehov - mellan Sverige och alla Europas länder - Öst som Väst. - Översjö & Flygtransporter över hela världen. - Svenska inrikestransporter. IRT - förmodligen ditt klokaste val av speditör!
Information | Felrapportera - http://www.irtab.se/
Kina 
Fakta om världens folkrikaste nation Kina, dess huvudstad och regionen Hongkong. Läs också om Kinas historia och om att resa dit.
Information | Felrapportera - http://nygards.org/kina/
Kinalotsen 
Kinalotsen visar Kina bakom kulisserna. Vi arrangerar gruppresor och skräddarsyr resor med resenärens önskemål i centrum.
Information | Felrapportera - http://kinalotsen.se/
Kinaportalen 
Här hittar du allt som du behöver veta om Kina.
Information | Felrapportera - http://www.kinaportalen.se/
Kinastudier, Sinologi 
Informationssida om Kina. Här finns information om studier i Kina, Kinas historia och geografi. På sajten finns även en blogg om studier i Shanghai.
Information | Felrapportera - http://www.chinastudies.se/
Läs & Res 
Sedan 1979 har vi arrangerat resor i små grupper där den individuella friheten är stor. Resorna leds av lokala reseledare som ger dig möjlighet att möta människor och komma till miljöer som du knappast kan nå på egen hand. Vi kan erbjuda dig 54 olika resor i 32 länder. Med oss kan du vandra i Tigersprångsklyftan, äta Mole Negro med en familj i bergen kring Oaxaca, blicka ut över bergsformationerna i Grand Tsingy eller uppleva Dani-ceremonin hos byborna utanför Wamena. Se dig om här på hemsidan så kommer du säkert hitta den resa du drömt om.
Information | Felrapportera - http://www.lasochres.se/
Mittens Rike 
En sida om Peking och Kina - Mittens Rike. Med olika artiklar om sevärdheter som sommarpalatset och himmelska fridens torg bland annat.
Information | Felrapportera - http://www.mittensrike.se/
Ostindiefararen 
Filmer, loggbok, bloggar och privata skeppsdagböcker. Här finner du precis allt om Ostindiefararen Götheborgs händelserika resa, sjömil för sjömil. Hemsidan uppdateras varje dag.
Information | Felrapportera - http://www.soic.se/
Portland Street - Asiatisk film 
Recensioner, artiklar, nyheter, diskussionsforum, multimedia, dvd nyheter och mycket mer rörande asiatisk film. Sveriges enda sida som enbart inriktar sig på asiatisk film.
Information | Felrapportera - http://asiatiskfilm.blogspot.com/
Sidenvägen 2005 
Bilder och text från en resa på Sidenvägen hösten 2005. Resan gick genom fyra länder; Turkiet, Uzbekistan, Kirgizistan och Kina. Många sägenomsusade städer och platser besöktes, t.ex. Samarkand, Buchara, Tash Rabat, Torugartpasset, Kashgar, Turfan och Xian.
Information | Felrapportera - http://www.rhartcom.se/img/Sidenvagen2005.htm
Sinovum 
Anordnar språk- och kulturkurser i samarbete med kinesiska universitet
Information | Felrapportera - http://www.sinovum.se/
Sourcing Allies AB 
Sourcing Allies AB upprättar och underhåller inköpskanaler från lågkostnadsländer åt kunderna. Det kan vara allt från inköp av presentartiklar och trycksaker till avancerade egendesignade industriprodukter (mekanik, elektronik och montage).
Information | Felrapportera - http://www.sourcingallies.se/sv/index.html
Swedenchina.net 
Trespråkig B2B mötesplats för Svenska, Internationella och Kinesiska företag. Swedenchina.net är ett nytt internationellt nätverk för att underlätta kontakter mellan företag, institutioner och myndigheter av olika nationaliteter. Innehåller bl.a. nyheter från Kina, gratis annonsering och medlemsregister.
Information | Felrapportera - http://www.swedenchina.net/
Till Japan 
Flyg till Japan och upplev en riktig storstad! Tokyo är verkligen stort och det är en omvälvande känsla att komma dit för första gången. På Till Japan.se berättar vi vilka platser som är värda att besöka och vad man kan hoppa över. Även info om andra städer som Kyoto och Osaka.
Information | Felrapportera - http://www.tilljapan.se/
Nyckelord relaterade till: kina (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 139 st i molnet (max:5 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar