LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Paintball

Föreslå kategori  RSS-flöde inom paintball
LänkCentrum » Sport » Paintball

Byskepaintball.com 
Paintball är den perfekta lösningen för kompisgäng, firmafester, kick-offer, möhippor, svensexor, och andra som vill ägna en för- eller eftermiddag åt pricksäkerhet, strategi och närkontakt med naturen. Hos oss kan ni boka spel på någon av våra två banor, centralt belägna i Åbyn endast några minuter från E4:an mellan Skellefteå och Piteå. Det går också bra att hyra utrustning av oss om ni hellre vill spela på egen mark, och vi kan även erbjuda mobil uthyrning av paintballutrustning inom Västerbotten och Norrbotten.
Information | Felrapportera - http://www.byskepaintball.com/
Paintballfabriken 
Välkommen till Paintballfabriken! Vi sysslar med det mesta innom paintball i Göteborg. Hos oss kan du spela paintball innomhus, utomhus samt hyra paintball-utrustning för att spela på egen mark. Vi har öppet för bokningar alla dagar i veckan mellan 09. 00-21. 00, ring en timme innan bara. Hyrgrupper på allt mellan 8-100 pers per gång är att rekommendera för en maximal spelupplevelse. Detta är den perfekta aktiviteten för en riktigt lyckad kick-off för ert företag. Roligare svensexa eller möhippa får ni leta efter. . . Men även kompisgäng är mer än hjärtligt välkomna att spela paintball hos oss!
Information | Felrapportera - http://www.paintballfabriken.se/
Team Tollarp Paintboll 
Vi är en förening som spelar paintboll både som ren rekreation och som tävlande lag. Alla är välkomna i föreningen. Vi har inga åldersgränser för medlemmar. Vi har avtal med uthyrare om att låna eller köpa utrustning till förmånliga priser.
Information | Felrapportera - http://www.teamtollarppaintboll.se/
Här hittar du mer information om Paintball på webben: