LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Övriga

Föreslå kategori  RSS-flöde inom övriga

Derome Trämuseum 
På Derome Trämuseum finns massor av verktyg och maskiner för att bearbeta trä. Cirka 5000 artiklar finns hos oss. Vi har tändkulemotorer och flera ångmaskiner, bl. a. Sveriges största igångvarande ånglokomotiv på 100 hk. Vi har öppet alla dagar sommartid kl. 10-17 och vintertid kl. 8-16. Alla söndagar kör vi med ångmaskiner, sågar med ramsåg m m. Våra höjdpunkter under året är Museidagen i juni och Skördedagen i september.
Information | Felrapportera - http://www.derometramuseum.se/
Fjärilshuset i Hagaparken 
Unna dig upplevelsen att vandra bland fritt flygande fjärilar i våra 2000 kvm stora tropiska hus. Njut av fjärilarnas parningsdans, larvernas matglädje och om du har tur, se på när en fjäril kläcks. Känn också dofterna i Stockholms äldsta vinterträdgård med citrus-och jasminträd.
Information | Felrapportera - http://www.fjarilshuset.se/
Historiska museum, Statens 
Historiska museets samlingar spänner över tusentals år - från stenåldern fram till idag. Dessa speglar människan och hennes materiella kultur över mycket lång tid.
Information | Felrapportera - http://www.historiska.se/
Hönsalottas Luffarmuseum 
Vi visar hela luffarepoken i Sveriges största Luffarmuseum. Mängder med bilder texter och film. Fattigsveriges fattigaste period.
Information | Felrapportera - http://www.luffarmuseum.se/
Krokoms Gamla Lanthandel 
Välkommen in i Gamla Lanthandeln i Krokom, ett levande lanthandelsmuseum med försäljning av det mesta, gammaldags café, foto och konstutställningar.
Information | Felrapportera - http://krokoms.gamlalanthandel.se/
Löfbergs Handelsmuseum 
Löftbergs handelsmuseum och kaffeservering i Håkanbol 8 km söder om Degerfors. Lanthandeln är från 1800 talet. Hit kan du även åka dressin från Degerfors
Information | Felrapportera - http://www.hakanbol.se/
Målerås Luffarmuseum 
Välkomna till Sveriges största Luffarmuseum i Målerås mitt i Glasriket. Museet visar mängder med text, bilder och film från - Fattigsveriges fattigaste period- luffarepoken mellan 1880 - 1960. Massor av original ståltrådsarbete (luffartjack) och mycket mer. Guidade turer varje dag med vår ciceron som berättar sanna och mindre sanna luffarhistorier.
Information | Felrapportera - http://www.hyttsill.org/
Nordiska museet 
Tillsammans med nittio andra museer arbetar Nordiska museet aktivt inom Samdok, som står för samordning, samtid och samarbete och är ett forum för museernas uppgift att med ord, bild och föremål fånga hur det är att leva i vår tid - vad människor gör, vad de tänker och tycker och hur de ordnar sin tillvaro.
Information | Felrapportera - http://www.nordiskamuseet.se/
Sveriges teatermuseum 
Information | Felrapportera - http://www.teatermuseet.se/
Östasiatiska museet 
Östasiatiska museet har unika samlingar från Asien. Samlingarnas tyngdpunkt ligger på arkeologi och konst från Kina, Japan, Indien Korea och Sydostasien.
Information | Felrapportera - http://www.ostasiatiska.se/
Taggmoln (39 populäraste nyckelorden i kategorin) Bokstavsordning | Populäraste
Här hittar du mer information om Övriga på webben: