LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet catering

RSS-flöde inom catering
Länkar med nyckelordet: cateringBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Ā la Catering 
Vill du ha catering buffe inför en fest på Öland eller i Kalmar? Ā la Catering ordnar med catering och buffe för fest och bröllop i Kalmar och på Öland med omnejd. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.alacatering.se/
Albert & Jacks 
Bageriet Albert & Jacks bakar sitt eget surdegsbröd. Vi har två fysiska butiker, i Stockholm och en webbshop! I sortimentet ingår bl. a. Catering!
Information | Felrapportera - http://www.albertjacks.nu/
Anna-Kattis Delikatesser & Catering 
Välkomna till Anna-Kattis Delikatersser & Catering. Jag har stor erfarenhet av Cetering för Bröllop, företag, privata fester, stora som små sällskap. Besök gärna min butik, badhusgatan 4 Halmstad Tel/fax 035/212202
Information | Felrapportera - http://www.norre-catering.se/
Annorlunda Catering 
Att laga allt i eget kök med noga utvalda råvaror, och sedan leverera direkt, fräscht och färskt är självklart. Vill du ha hjälp med mer än bara maten? Vårt kontaktnät är svårslaget: Lokaler, utrustning, dekor, porslin, musik, fyrverkeri uppträdanden etc. Vi har som sagt varit med ett tag, så vi vet vad man ska tänka på. Du kan tryggt koncentrera dig på dina gäster.
Information | Felrapportera - http://www.annorlunda.se/
Bengtsson & Borg 
Vi har nöjet att presentera succéduon"Bengtsson & Borg "Hyr en av Sveriges bästa artistduo när du ska ha Bröllop, Födelsedag, Firmafest mm. Bengtsson & Borg är trubadurduon som låter som ett helt band. Bengtsson & Borg har färdigt bröllopskoncept & en bred repertoar. Bengtsson & Borg hjälper Ert företag att koordinera underhållningen till den lilla eller stora företagsfesten. Bengtsson & Borg rockar igång företagsfesten. Spelar upp till dans på bröllopet. Showar på festivaler & alla möjliga & omöjliga ställen. Gör som många andra! Anlita succéduon Bengtsson & Borg
Information | Felrapportera - http://www.trubadurstockholm.se/
Biddler 
Biddler är en sajt där man köper och säljer tjänster. Oftast har det med Hus och Hem och göra på något sätt. Privatpersoner lägger ut förfrågningar och företag lägger bud on-line. Förutom budgivningen är det också nytt att alla uppdrag ligger synliga på sajten. Uppstartskampanj med gratis Triss!
Information | Felrapportera - http://biddler.se/
Bonne femme 
Bonne femme är ett catering företag som bl. a. Erbjuder ekologiska bufféer. Vi kan även erbjuda mingelmat till festen och vi finns belägna i Johanneshov, välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.bonnefemmecatering.se/
Bärsta Party 
Vi är ett litet familjeföretag som har serverat bla helstekt gris i 20 år. Våran gård ligger mellan Enköping och Uppsala i närheten av Örsundsbro.
Information | Felrapportera - http://www.barstaparty.se/
Bölas Bowling 
Alla kan bowla! Bowling passar alla, gammal som ung. Hos oss finns klubbspel, halliga, pensionärs- och handikappbowling. Vi erbjuder även catering till fest. Vi finns i Säffle, inte långt ifrån Åmål, Grums eller Årjäng.
Information | Felrapportera - http://www.bolasbowling.com/
Café con leche 
Vi erbjuder följande produkter: Kalla smörgåsar, varma smörgåsar, landgångar, sallader, glutenfria smörgåsar och bakad potatis. Alla våra produkter tillverkas dagsfärskt i butikerna med högsta kvalitét. Vårat dryckesutbud är brett! Vi har allt från läsk till olika sorters juicer samt ett brett kaffesortiment.
Information | Felrapportera - http://www.ccleche.com/
Cajsas Kök 
Cajsas kök har väl lagad mat och erbjuder catering, takeaway och festlokaler i Uppsala, vi driver också Almas Cafe. Välkommna!
Information | Felrapportera - http://www.cajsas-kok.se/
Carotte Catering 
Lukt, smak, syn, hörsel, känsel, tanke. Sex sinnen, alla lika oumbärliga för att laga mat som strävar bortom gränsen för det vanliga. Mat som väcker lust. Som stannar kvar. Välkommen med er bokning.
Information | Felrapportera - http://www.carotte.se/
Catering i Luleå 
Planerar ni en måltid, fest eller affärsmöte? Catering i Luleå är proffs på catering och evenemang, från mindre till större sällskap/företag. Här kan du även hyra en egen kock eller servitör till festen. Vi arbetar över hela Norrbotten och skräddarsyr menyn efter era önskemål, från affärsluncher och bufféer till flera rätters middagar.
Information | Felrapportera - http://www.catering-lulea.se/
Catering.nu 
Catering.nu - och för alla tillfällen. Ett cateringföretag som månar om kunderna. Vi hjälper Er med mat, dryck, servering, bord och porslin - allt efter Er begäran. Vi älskar att laga mat och hjälpa kunderna till en perfekt tillställning! Titta också på vårt Matlexikon med historiska infallsvinklar.
Information | Felrapportera - http://www.catering.nu/
Cateringmarketplace 
På Cateringmarketplace hittar du över 1000 cateringföretag med verksamhet i Stockholm, Skåne och Västra Götaland. Vi är ett fristående upphandlingsvertyg som hjälper dig att jämföra och skicka förfrågningar till cateringbolag som levererar till både privatpersoner och företag.
Information | Felrapportera - http://www.cateringmarketplace.se/
Cateringsweden 
Modern sökmotor inom festservice. Här hittar du allt till ditt bröllop, möhippa, svensexa eller annat event du planerar. Allt i ett effektiv geografiskt sök.
Information | Felrapportera - http://www.cateringsweden.se/
Cold Cut Catering 
Cold Cut Catering i Stockholm erbjuder catering av smörgåstårta, buffé, kallskuret och plockmat m. m. Vi förgyller er måltid med säsongens bästa och fräschaste produkter. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.coldcutcatering.se/
Dorunner.se 
Dorunner.se - gratis offerter på tjänster. Dorunner är det bästa sättet att hitta alla de tjänster du behöver. Tala om vad du behöver hjälp med i tre enkla steg och invänta svar från seriösa företag.
Information | Felrapportera - http://www.dorunner.se/
Ett litet kök 
Catering, lunchrestaurang, festvåning, matkurs och café på Kungsholmen, Stockholm. Vägg i vägg med möbelbutiken ROOM. Inget är för litet elller för stort!
Information | Felrapportera - http://www.ettlitetkok.se/
Eventstore 
Eventstore är Sveriges största söktjänst inom mötes- och upplevelseindustrin. Här finns ca 12 000 leverantlörer att välja mellan.
Information | Felrapportera - http://www.eventstore.se/
Evio 
Evio.se är en marknadsplats för köpare och säljare av tjänster och produkter. Köpare kan utan kostnad lägga upp offertförfrågningar som leverantörer i sin tur enkelt kan svara på inom kategorier som bygg, hushållsnäratjänster, ekonomi, juridik etc
Information | Felrapportera - http://www.evio.se/
Exotic Catering 
Vår Thailändska kock lagar spännande exotiska catering meyner till Din fest. Vi har ett flertal menyer att välja mellan, både Thailändskt och förstås även sushi. Vi ordnar hemkörning inom Västerviks kommun
Information | Felrapportera - http://www.exoticcatering.se/
Festguiden 
Vi vill bli den självklara startsidan för dig som planerar att hålla en fest, vare sig du söker lokal, catering, uthyrning, transport eller underhållning. Vi gör det enkelt att hitta rätt leverantör för ditt arrangemang.
Information | Felrapportera - http://www.festguiden.se/
Festitalia 
Festitalia arrangerar fester och evenemang med italienska inslag. Det kan gälla din privata fest, ditt bröllop, en födelsedagsfest eller ett stort företagsarrangemang. Vi tar hand om allt du önskar, hela festarrangemanget med lokal, mat, personal, musik m m eller endast musik- och dansunderhållningen. Vi har ett brett nätverk av musiker och kan bistå med trubadurer, liveband, DJ, operasångare eller en känd italiensk artist. Inte italienskt? Våra trubadurer och liveband har en bred svensk och internationell repertoar som passar alla tillfällen. Kontakta oss så berättar vi mer!
Information | Felrapportera - http://www.festitalia.se/
Festservice 
Vid en fest är det viktigt att våra kunder blir mer än nöjda och därigenom rekommenderar oss för sina vänner och bekanta. Vårt mål är att ni ska känna er trygga med oss och återkomma till oss vid nästa fest. Detta kan vi bara uppnå genom en hög servicegrad och fräscha artiklar. Vid retur till oss går vi alltid igenom samtliga artiklar av glas och porslin oavsett om de verkar vara oanvända. Detta för att försäkra oss om att allt är fräscht för er. Så att ni tryggt kan vända er till oss nästa gång ni ska hyra porslin, tält eller möbler eller är i behov av catering
Information | Felrapportera - http://www.festservice.net/
First out Restaurangbemanning 
Högkvalitativa personal bemanningslösningar inom restaurang/hotell, storkök, catering, festvåning samt events med personaluthyrning av främst kockar samt övrig kökspersonal
Information | Felrapportera - http://www.firstout-restaurangbemanning.se/
Fru Carlsons Café 
Populärt soligt trivsamt personligt kvarterscafé som blivit känt för sitt breda kavalitetssortiment, glad kunnig personal och härlig miljö. Stor solig uteplats från april till oktober. Öppet 7 dagar i veckan. På helgerna serveras "bakisfrukost" som är en utökad bastant (eller nyttig) frukostmeny.
Information | Felrapportera - http://www.frucarlsonscafe.se/
FöretagsCatering AB 
Erbjuder ett brett sortiment av både varm och kall cateringmat i Jönköping och Malmö. Driver restaurangerna Arken och Guvernören i Jönköping samt restaurang Öresundsterminalen i Malmö.
Information | Felrapportera - http://www.foretagscatering.se/
Garulo Catering 
Vi är ett cateringföretag som levererar till privatpersoner och företag inom Stockholms län. Se vår hemsida för mer information. Vi erbjuder klatitativa måltidslösningar och är en leverantör du kan lita på.
Information | Felrapportera - http://garulo.se/
Garulo Catering 
Vi erbjuder högkvalitativa måltidslösningar för både företag och privatpersoner inom Stockholms län. Vi levererar mat till bröllop, fester, konferenser och vid många andra tillfällen. Kort sagt - vi finns till för dig!
Information | Felrapportera - http://www.garulo.se/
Gastroni.se 
Gastroni.se är foodcourt på Internet. Där kan man beställa frukost, lunch och middags catering från 25 olika restauranger i Stockholm
Information | Felrapportera - http://www.gastroni.se
Grannar.se 
Välkommen till Sveriges bästa marknadsplats för hemnära tjänster. Grannar.se är webbplatsen där privatpersoner, föreningar och professionella företag köper och säljer tjänster till varandra i sitt lokala område, dvs hemnära tjänster. Allt från trädgårdsarbete & barnpassning, till PC-support & skönhetsvård.
Information | Felrapportera - http://www.grannar.se
Görans kök 
Görans kök har stor kompetens gällande catering, Festarrangemang och företagsevenemang. Vi hjälper även till med konsultation gällande nybyggnation och ombyggnation av restaurangkök och storkök.
Information | Felrapportera - http://www.goranskok.se/
Hot Pita Pockets 
HotPitaPockets är en libanesisk restaurang som erbjuder libanesiskt mat, falafel, vegetariskt och catering.
Information | Felrapportera - http://www.hotpitapockets.com/
J&N Catering 
Letar du efter lunchcatering levererad till ditt kontor från en lunchrestaurang i Stockholm? Vi levererar dagens lunch i Stockholm! Vi erbjuder utkörning av mat och lunch catering i Stockholm med välsmakande husmanskost direkt till ditt kontor.
Information | Felrapportera - http://www.jncatering.se/
Jaktvillan 
Jaktvillan är en restaurang i hemtrevlig, avstressande lantlig miljö i Täby. Vi erbjuder även catering med smörgåstårta, kallskuret eller helstekt gris.
Information | Felrapportera - http://www.jaktvillan.se/
Kungsfors Matsal 
Kungsfors Matsal - Din lunchrestaurang i Mark! Är lunchrestaurangen med det lilla extra. Vi kan också stå till tjänst med catering och fest arr. Vi värdesätter dig som kund och gäst, välkomna!
Information | Felrapportera - http://www.kungsforsmatsal.se/
Lunchen.nu 
Vi levererar catering i Göteborg till fest och konferens alla dagar, du kan även hyra våra lokaler. Besök vår lunchrestaurang och soppkök i Sahlgrenska område ovanför Linné.
Information | Felrapportera - http://lunchen.nu/
Maison Pierre 
Maison Pierre Catering erbjuder catering i Stockholm. Välkomna in i Maison Pierres smakrika, festliga och spännande värld.
Information | Felrapportera - http://www.maisonpierre.se/
Mateko.se 
Cateringföretag med ekologisk mat anpassad för förskolor och skolor. Naturligtvis även catering till företag och privatpersoner! Vi har lång erfarenhet av bröllop. fester, kick-off, och buffér. Kort sagt, vi vill vara en ac Stockholms absolut bästa cateringföretag.
Information | Felrapportera - http://mateko.se/
Melker Bäckman 
Melker Bäckman Vin & Gastronomi erbjuder provningar, utbildning och inspiration på temat mat, dryck och restauration. Vi riktar oss till såväl företag som privata sällskap såsom vinklubbar, möhippor/svensexor, föreningar, fester, bröllop som vill njuta av det goda i livet och berika sitt liv med kvalitativa upplevelser.Melker Bäckman med vänner bedriver även catering till fester och bröllop, samt har tillgång till en mycket central festvåning i Uppsala för upp till 100 personer...
Information | Felrapportera - http://www.melkerbeckman.se/
Olsson och barck 
Olsson & barck är en delikatessbutik på kungsholmen i stockholm. Vi erbjuder ett brett urval delikatesser och cateringar till både företag och privatpersoner.
Information | Felrapportera - http://www.olssonochbarck.se/
Petterssons Catering 
Cafe med catering. Vi levererar mat från latinamerika 1-2-3 rätters. Samt frukostkorgar coh fruktkorgar. Vi hjälper till med att arangerabröllopps fester mm. Och partyn.
Information | Felrapportera - http://www.cateringp.se/
Pielen Catering & Event 
Vi är en catering i Stockholm som erbjuder event och evenemang. Vi lagar traditionell mat, ordnar fester, har vin- och champagneprovningar. Catering med professionell och personlig service.
Information | Felrapportera - http://www.pielen.se/
Renees matlagare 
Välkommen till oss på anrika Oljan i Nynäshamn! Vi serverar prisvärd, nyttig och vällagad lunch måndag-fredag. Vi kan också hjälpa till med läcker fest- och middagsmat till företaget eller privat.
Information | Felrapportera - http://www.reneesmatlagare.se/
Restaurang Goda Samvetet 
Det fettsnåla lunch- eller middagsalternativet i Uppsala.Vi tillagar välbalanserad och nyttig husmanskost. Vi serverar lunch i restaurangen vid Husbyborg måndag till fredag kl 9.00 - 13.45
Information | Felrapportera - http://www.godasamvetet.se/
Restaurang Sun-Ran 
Restaurang Sun-Ran i Kristinehamn serverar sushi, koreanska rätter och buffé. Kjell Kågeman och hans koreanska fru Sun-Ran driver restaurangen. Välkomna!
Information | Felrapportera - http://www.sun-ran.com/
Sinnenas Teater 
Allt inom fest och underhållning, barnkalas, artistförmedling, men även en festbutik.
Information | Felrapportera - http://www.sinnenasteater.com/
Strandkanten 
Restaurang Strandkanten i Karlskoga är en lunch restaurang och kvälls restaurang med fullständiga rättigheter och erkänt god mat, 5 min från Karlskoga centrum i Grönfeltsgården på Grönfeltsudden vid Möckelns strand, som byggdes av Felix Grönfeldt. Vår meny består av förrätter, varmrätter, pubrätter och desserter med tillhörande viner. Till catering har vi 10 olika bufféer inkl. En plockbuffé och hela kvällsmenyn. Året runt har vi dagens lunch och 100 sittplatser på två våningar med sjöutsikt, 200 sittplatser utomhus på vår, sommar & höst.
Information | Felrapportera - http://www.strandkanten.nu/
Strike 
Strike är en bowling, restaurang och sportbarsverksamhet som även erbjuder andra tjänster som t. Ex konferens, och catering. Exempelvis så är sportbaren utrustad med åtta olika storbildsdukar och bowlinghallen är både barnvänlig och handikappanpassad.
Information | Felrapportera - http://www.strikebowling.se/
Submans 
Marknadsledande inom catering i Göteborg. Utkörning av smörgåsar, buffé, lunch, fika, företagsfrukt, fruktkorgar, smörgåstårtor och sallader till företag.
Information | Felrapportera - http://www.submans.se/
Sörby Herrgård 
Vi erbjuder Norrköpings frächaste utbud av spännande bufféer, middagar och luncher, med kvalité och högsta smak. Naturligtvis erbjuder vi porslin, linne,glas och serveringspersonal etc.Låt oss arrangera Er fest. Vi tar totalansvar och förmedlar artister, orkestrar, DJ:s ljud och ljus, scener, dekorer. Aktiviteter och lekar. Allt till rimliga priser. Vår egna fest och konferensvåning Sörby Herrgård, belägen på Bråvalla industripark(G.F13) , står till förfogande för både företag och den privata festen. Miljön i vår festvåning saknar motstycke i Norrköping. Välkommen att botanisera bland våra menyer.Fredrik & Göran med personal.
Information | Felrapportera - http://www.sorbyherrgard.se/
Utsökt Catering 
Utsökt Catering erbjuder spännande mat och passande lokaler för privata fester, konferenser, bröllop, workshops, kurser m. m. Utsökt skräddarsyr arrangemanget efter kundens önskemål.
Information | Felrapportera - http://www.utsokt.net/
Villa Sendelbach 
Hjärtligt välkommen till oss på Armégatan 3 i Timrå. Vi är ett café som erbjuder mackor, smörgåstårtor och lunch. Vi har också catering och hyr ut vår samlingssal till konferenser, fester och liknande.
Information | Felrapportera - http://www.villasendelbach.se/
Nyckelord relaterade till: catering (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 275 st i molnet (max:17 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:2 länkar/ord)
Sponsrade länkar