LänkCentrum.se Annonsera på LänkCentrum
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Fastighet och bostad

Föreslå kategori  RSS-flöde inom fastighet och bostad
LänkCentrum » Regionalt » Län » Skåne län » Malmö » Fastighet och bostad

Kategorier
Cedertra.se 
Välkommen till Cederträ Väst i Skåne. Inredning, fasadpanel, trallvirke, bygg och diverse tillbehör.
Information | Felrapportera - http://www.cedertra.se/
Clockrent 
Clockrent är ett städföretag i Malmö och Lund som hjälper dig med all typ av städning. Clockrent erbjuder flyttstädning i Malmö med omnejd samt hjälp med lokalvård. Behöver du ett pålitligt städföretag, hör av dig till oss!
Information | Felrapportera - http://www.clockrent.com/
EU-Städ 
EU-Städ erbjuder kvalitativ och kostnadseffektiv städning i malmö, vi tar hand om er städning av lokaler, hemstädning, fönsterputsning, kontorsstädning, flyttstädning, hotellstädning, trappstädning, storstädning.
Information | Felrapportera - http://www.eu-stad.se/
Heimstaden 
Heimstaden (Heimstadenkoncernen, Heimstaden Fastigheter i Sverige AB) är en av Sveriges större privata ägare av bostadsfastigheter primärt i södra Sverige. Heimstaden har cirka 100 anställda (år 2008). Heimstadenaktien är helägt av den norske finansmannen Ivar Tollefsen, via det norska bolaget Fredensborg AS. Heimstaden har på kort tid skapat sig ett namn genom att vara en av Sveriges största nettoköpare av bostadsfastigehter med hyreslägenheter. Exempelvis har företaget under 2007 förvärvade fastigheter till ett sammanlagt fastighetsvärde om 2 781 mkr. Huvudkontoret, för Heimstaden ligger i Malmö
Information | Felrapportera - http://www.heimstaden.com/
Kuddar & Kronblad 
Kuddar & Kronblad är det lilla företaget som lämnar ett stort och varaktigt intryck, oavsett då det gäller bostadsspekulantens första besök på visningen eller när det blivande äkta paret ska smyckas med blommor inför sin stora dag.
Information | Felrapportera - http://www.kuddarokronblad.se/
Malmö Städtjänst AB 
Vi är en städfirma i Malmö med lång erfarenhet av kontorsstädning, företagsstädning, verkstadsstädning, lagerstädning och lokalvård.
Information | Felrapportera - http://www.malmostadtjanst.com/
Newenergi 
Vi installerar olika typer av värmepumpar Luft/vatten, Luft/luft och annan typ av "Ny energi". Vi befinner oss i Malmö. Solceller med automatik-utrustning är också en del av vår kompetens.
Information | Felrapportera - http://www.newenergi.org/
Roett 
Den moderna människan lever ofta stressigt för att få alla vardagssysslorna att fungera. Familjelivet ska kombineras med heltidsjobb. Vi föreslår att du överlåter en del av dina vardagsbekymmer till oss - så kan du ägna din tid åt det du prioriterar.
Information | Felrapportera - http://www.roett.se/
Sk Service AB 
Sk-service städbolag. Vi erbjuder städservice inom allt ifrån hemstäd till industristäd. Våra tjänster har kvalitetsgarantier. Kom in och skapa en offert.
Information | Felrapportera - http://www.sk-service.se/
Skorstensteamet i skåne AB 
Utför allt från skorstensrenovering till att installera braskamin och mura skorsten. Har du en läcka i din skorsten kan de utföra en skorstenstätning med t. ex. Keramex. I skorstensteamets hämtlager som är öppet alla vardagar kan du köpa produkter som gnistskydd, aspirotor, industrirör, kajgaller och kineshatt.
Information | Felrapportera - http://www.skorstensteamet.se/
Städkraft 
Städkraft erbjuder professionell städservice i Malmö och Helsingborg. Vi hjälper dig med kontorsstäd och flyttstädning i regionerna runt Malmö och Helsingborg.
Information | Felrapportera - http://www.stadkraft.se/html
Winfield Städservice 
Vi anpassar oss alltid efter kundens individuella behov. Vår personal är noggranna, pålitliga och kunniga. Det gör att du som kund kan känna dig trygg genom att låta oss utföra din städning.
Information | Felrapportera - http://www.winfield.se/
Här hittar du mer information om Fastighet och bostad på webben: