LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Bygg och anläggning

Föreslå kategori  RSS-flöde inom bygg och anläggning

ABCBadrum 
ABCBadrum utför allt, från enkel renovering till totalentreprenad. Vi är behöriga specialister enligt PERs Branchregler och tjänstemannalagen. Vid badrums-renoveringar har vårt företag:* www.abcbadrum.se* Konsumentverkets avtal* Våtrumsbehörighet* F-skattsedel * Alla nödvändiga försäkringar* 10 års garanti och ansvars-åtagandeRing eller emaila och boka besiktningstid.
Information | Felrapportera - http://www.abcbadrum.se/
Aktiv Energi 
Aktiv Energi säljer och installerar värmepumpar för bl. a. Bergvärme i Stockholm och Uppsala. Investera i framtiden med en ny värmepump.
Information | Felrapportera - http://www.aktivenergi.se/
Allservice Storstockholm 
Vi reparerar, installerar och servar tvättmaskiner och annan utrustning från UPO, Ardo, Selectro och Fjäråskupan. Vi arbetar över hela Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.allservice-storstockholm.se/
Amfibiemaskiner Sweden AB 
Letar ni efter ett företag som utför tjänster så som vassklippning, kanalrensning, muddring? Välkommen till Amfibiemaskiner.se!
Information | Felrapportera - http://www.amfibiemaskiner.se/
Amirali HB 
Företaget Amirali HB erbjuder: PVC fönster och ortopediska madrasser.
Information | Felrapportera - http://www.amirali.se/
Bagarmossens Glas AB 
Bagarmossens Glas AB är ett av södra Stockholms ledande glasmästerier och erbjuder olika tjänster och produkter som exempelvis: glasreparationer, spegelglas, fönsterglas, uppsättning av spegel och fönsterglas, med mera.
Information | Felrapportera - http://www.bagarmossensglas.se/
Bromsdekor.se 
Behöver ni hjälp med dekorationsmålning eller färgsättning? Vi erbjuder ett gediget utfört hantverk i både klassisk som modern stil. Välkommen in till oss på BROMS DEKOR!
Information | Felrapportera - http://www.bromsdekor.se/
Calles Miljövård 
Vi är det personliga städföretaget i Stockholm med säte i Bromma. Välkommen till oss på Calles Miljövård.
Information | Felrapportera - http://www.calleslokalvard.se/
Camento Security 
Försäljning och installation av larm och säkerhetsprodukter. Vi försöker hålla bästa möjliga kvalitete på både varor och tjänster.
Information | Felrapportera - http://www.camentosecurity.se/
CBI Betonginstitutet 
CBI Betonginstitutet är ett oberoende industriforskningsinstitut. Vi bedriver forskning, utveckling, materialprovning, konsultverksamhet och utbildning inom betongområdet.
Information | Felrapportera - http://www.cbi.se/
Crierum 
Crierum erbjuder möbler för offentliga miljöer. Köp möbler till erat företag och dess kontor. Välkommen till Crierum.se!
Information | Felrapportera - http://www.crierum.se/
Disperator AB 
Disperator har bland annat glaskrossar och komprimatorer, samt köksavfallskvarnar för hushållsavfall och hantering matrester. Att installera en kvarn förenklar sophanteringen och ger miljöfördelar.
Information | Felrapportera - http://www.disperator.se/
Dränering Stockholm AB 
Din Entreprenör! Vi på Dränering Stockholm AB utför i huvudsak dräneringar av villagrunder och mindre hyresfastigheter. Men vi utför även allt förekommande inom markentreprenad. Vår specialitet är mer invecklade jobb där kanske det handlar om innergårdar. Dräneringar Stockholm hjälper dig med allt från tanke till slutfört jobb med garanti. Dränering Stockholm AB har nära samarbete med både byggare, elektriker, rörmokare med flerårigt samarbete. Din Entreprenör! Vi på Dränering Stockholm AB utför i huvudsak dräneringar av villagrunder och mindre hyresfastigheter. Men vi utför även allt förekommande inom markentreprenad. Vår specialitet är mer invecklade jobb där kanske det handlar om innergårdar. Dräneringar Stockholm hjälper dig med allt från tanke till slutfört jobb med garanti.
Information | Felrapportera - http://www.draneringstockholm.com/
Estremont AB 
Estremont AB är vara en kvalificerad entreprenad som med hög utvecklad kompetens och erfarenhet utför service, reparationer, underhåll, renoveringar och nybyggnationer.
Information | Felrapportera - http://www.estremont.se/
Franska Kakelbutiken 
Franska Kakelbutiken erbjuder unikt traditionellt handdekorerat kakel och mosaik, mitt i Stockholm. Vi har ett brett sortiment av kökskakel, badrumskakel och mycket mer. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.franskakakelbutiken.com/
Fästeb Bygg AB 
Fästeb Bygg AB - Vi monterar bl.a. balkonger & balkong, smidesräcken och fönsterdörrar. Bygg balkong med Fästeb balkongspecialisten. Vänd dig till oss när det gäller bygge av balkonger.
Information | Felrapportera - http://www.fasteb.se/
G insulander AB 
Insulanders utför entreprenader inom byggsektorn, vilket innefattar alla ingående moment som bygg-, el-, vvs- etc. Vi är dessutom specialiserade på murningsarbeten. Alla i marknaden förekommande entreprenadtyper hanteras. Våra uppdragsgivare är såväl offentliga myndigheter som privatägda företag och privatpersoner.
Information | Felrapportera - http://www.insulandersbygg.se/
GemaButiks AB 
GemaButiks AB är ett modernt och serviceinriktat företag som tillhandahåller butiksinredning och utrustning av hög kvalitet till enstaka butiker eller butikskedjor. Genom vår långa erfarenhet i branschen har vi tagit fram ett brett sortiment av butiksinredning och tillbehör, som passar väl in i tiden och med optimal förhållande mellan pris och funktionalitet. Vi kan även designa och tillverka skräddarsydda butiksinredningar efter dina önskemål, samt erbjuda montering och installation av sådana. Välkommen att kontakta oss för offert eller layout!
Information | Felrapportera - http://butiks.se/
Genuina kök och inredningar 
Genuina sträver efter att leverera vackra och unika finsnickrade träkök, måttanpassade efter kundens önskemål och att använda oss av de bästa rå materialen och leverantörerna som marknaden kan erbjuda.
Information | Felrapportera - http://www.genuina.se/
Hansen Lau Entreprenad AB 
Vi arbetar med entreprenad, plattsättning & kakelsättning. Vi arbetar och jobbar även mycket med natursten.
Information | Felrapportera - http://www.hansenlau.se/
Jucomi Bygg & Fastighetsaktiebolag 
Vår affärsidé är att med kompetenta medarbetare erbjuda våra kunder ett brett utbud av tjänster inom renovering, ombyggnad & tillbyggnad. I företaget finns elbehörighet, certifierad målarmästare med gesällbrev samt kvalitetsansvarighet.
Information | Felrapportera - http://www.jucomi.se/
Longo Arkitektur & Design 
Arkitektkontor i Stockholm som arbetar med restaurering, ombyggnad och inredning av offentliga och privata miljöer. Vi hjälper även till med bygglov och villatillbyggnader.
Information | Felrapportera - http://www.longoark.se/
Massivekparkett.se 
Massiv ekparkett bedriver försäljning av parkettgolv. Vi har egen tillverkning och kan därför sälja kvalitetsparkett till förmånliga priser. Ni får marknadens bästa produkt till ett garanterat förmånligt pris som inkluderar kvalitetsgaranti.
Information | Felrapportera - http://www.massivekparkett.se/
Måleriassistans 
Vi utför alla i branschen förekommande in och utvändiga måleriarbeten, stora som små i privat och offentlig miljö. Vi erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster för privata bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industrifastigheter. Våra målare är alltid välutbildade och arbetar snabbt och effektivt. Vi utför arbeten med fast pris eller timpris enligt överenskommelse.
Information | Felrapportera - http://www.maleriassistans.se/
Orminge Måleri 
Orminge Måleri utför alla förekommande målningsarbeten för offentlig och privat miljö inne som ute och har vårt säte i Nacka. Vi är verksamma i Stockholm med omnejd.
Information | Felrapportera - http://www.ormingemaleri.com/
Parkett Design JE AB 
Letar ni efter ett företag som utför golvslipning, golvläggning & golvbehandling av bl. A parkettgolv, skeppsgolv eller trägolv? Välkommen till Parkett Design!
Information | Felrapportera - http://www.parkettdesign.se/
PJ parkettgolv 
Allt inom trägolv. Golvläggning av tex massiva stav golv och lamellparkett. Golvslipning av alla sorters trägolv och trappor. Vi reparerar och underhåller även golv. Inget jobb är för stor eller för litet.
Information | Felrapportera - http://www.pjparkettgolv.se/
Pooltorget 
Funderar ni på att köpa pool eller tillbehör såsom vattenrening & konstväxter? Välkommen till oss på Pooltorget!
Information | Felrapportera - http://www.pooltorget.se/
Proffsgarderoben 
Arbetskläder för Proffs & Hemmafixare. Arbets- skyddskläder och skyddsskor att arbeta i från Segers, Projob, Jalas, Tegera, Graninge, Ejendals och Leatherman
Information | Felrapportera - http://www.proffsgarderoben.se/
Profönster 
Vi är ett företag som specialiserar sig på försäljning av fönster samt dörrar i PVC, trä och aluminium.
Information | Felrapportera - http://www.profonster.se/
ProHem.se 
ProHem AB är ett företag som arbetar i Stockholm och Uppsala och dess omnejder med allt som rör byggnation, renovering och badrumsrenovering. Vad som skiljer oss fran de flesta andra byggfirmor är att vi kan förse dig med ett stort utbud av olika tjänster.
Information | Felrapportera - http://www.prohem.se/
Rao Tak & Bygg 
Företag med säte i Stockholm som specialiserar sig på takläggning. Vi utför alla typer av arbeten inom tegelläggning och profilplåtläggning. I genomsnitt lägger vi mellan 10 000-15 000 kvm tegel per år. Vårt mål är att leverera tjänster av hög kvalitet inom takläggning till förmånliga priser. Tack vare våra erfarna medarbetare är det möjligt för oss att utföra arbete under pressade tidsramar utan att skada kvalitet.
Information | Felrapportera - http://www.raotak.se/
Rengörare Näslund 
Rengörare Näslund grundades 1972 och har sedan dess ägnat sig åt entreprenadstädning och lokalvård av kommersiella, offentliga och privata lokaler i stockholmsområdet. Sjukhusstädning och vårdstädning, skolstädning och daghemsstädning, kontorsstädning samt laboratoriestädning och renrumsstädning.
Information | Felrapportera - http://www.rengorarenaslund.se/
Skorstenshantverkaren 
Det är vi som tätar och reparerar din skorsten i Stockholm. Tätning sker med glidgjutning eller med insatsrör. Vi installerar och ansluter typgodkända eldstäder samt bygger nya skorstenar vid behov.
Information | Felrapportera - http://www.skorstenshantverkaren.nu/
SlipGuard 
Golv, golvslipning och halkskydd. Slipguard är din specialist på stengolv. Vi utför även fasadtvätt och stenskyddsbehandlingar.
Information | Felrapportera - http://www.slipguard.nu/
Stala Plastindustri AB 
Stala Plast Industri AB arbetar med formsprutning av plastprodukter där skottvikterna ligger mellan 1 gram till 250 gram. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.stalaplast.se/
Stenbolaget 
Leverantör av marksten, natursten och stödmurar. Vi har en stor utställning i Stockholm med marksten och granit för uteplatser. Vi har även en utställning med granit och skiffergolv för inomhusläggning.
Information | Felrapportera - http://www.stenbolaget.se/
Stortorps El och Nätverksteknik 
Din elektriker och nätverksinstallatör i Stockholm! Vi är ett företag inriktat på komplexa och integrerade projekt inom el, tele och data.
Information | Felrapportera - http://www.stortorpsel.se/
Svenska Idéhuset AB 
Svenska Idéhuset AB erbjuder trappor, trappräcken, och räcken i 5 grundmodeller, både material och lackering för att passa just din smak. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.idehuset.com/
SVS ELservice AB 
SVS ELservice AB ägs och drivs av Stefan Sundqvist. Företaget har 3 anställda och vi utför alla slags installationer inom nyproduktion, ROT-jobb, tele, data. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.svselservice.se/
Södertörns EnergiCenter 
Södertörns Energicenter erbjuder Vaillant och Sanyo värmepump, luftvärme, bergvärme, vattenrening, vattenpumpar och luftpumpar. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.energicenter.com/
Trädmästarna 
Svenska Trädmästarna i Stockholm utför trädfällning, trädbeskärning, stubbfräsning, trädgårdshjälp och trädplantering med arboristkompetens & utbildning inom trädvård.
Information | Felrapportera - http://www.tradmastarna.se/
Värdab & Alfa Besiktning AB 
Värdab tillhandahåller besiktningar av villa, hus, lägenheter och andra fatigheter enligt SBR-modellen. Vi utför dessutom radonmätning och olika typer av skade- och tekniska utredningar. Hos oss är privatpersoner såväl som företag välkomna.
Information | Felrapportera - http://www.vardab.se/
Västerorts VVS Installationer 
Västerorts VVS Installationer - ett villaserviceföretag som installerar, projekterar, lagar rörläckage och utför rörmokeriarbeten. Vi vänder oss till privatpersoner och företag i Storstockholm med omnjed.
Information | Felrapportera - http://www.vasterortsvvs.se/
Zero 
Hos oss på ZERO finner du ett stort och varierat sortiment av designad belysning. Vi har det mesta från kontorsbelysning till belysningsarmaturer för utomhusbruk. Välkommen in och kika!
Information | Felrapportera - http://www.zero.se/
Här hittar du mer information om Bygg och anläggning på webben: