LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Juridiska tjänster

Föreslå kategori  RSS-flöde inom juridiska tjänster

AddCorp 
AddCorp KB med jurister och marknadsekonomer i samarbete erbjuder Online Jurist med svar inom 24 timmar. Särskild expertis inom affärsjuridik, internationell bolagsbildning, kravhantering, delgivningstjänster m m. Marknadsföringstjänster bl a med översättning av web-sidor. Särskild expertis beträffande Spanien och Costa del Sol.
Information | Felrapportera - http://www.addcorp.net/
Advokat Torbjörn Lundquis 
Välkommen till Advokat Torbjörn Lundquist. Vårt kontor är beläget vid centralsationen i centrala Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.torbjorn-lundquist.se/
Advokatfirman Konsultbyrån för Marknadsrätt AB 
Sveriges enda advokatbyrå som uteslutande arbetar med marknadsrätt och dess anslutande rättsområden. Välkommen att kontakta oss!
Information | Felrapportera - http://www.marknadsratt.se/
Attorney 
Jurister för entreprenörer, privatpersoner samt små och medelstora företag. Inga ärenden är för små eller för komplicerade för oss.
Information | Felrapportera - http://www.attorney.se/
Contego Juristbyrå 
Contego är latin och betyder skydda, värna, försvara, bevaka och hemlighålla. Det är en passande beskrivning av vad verksamheten hos Contego Juristbyrå går ut på. Vilken handling vi väljer då vi företräder vår klient grundar sig alltid i att vi ska skydda klientens juridiska intressen. Genom vår omsorgsfulla kontakt med våra klienter så värnar vi om dem. Vi gör vårt yttersta för att alltid ta vår klients sida och försvara denne. Ofta händer det att vi bevakar att avtal och överrenskommelser efterlevs. All information vi tar del av i vårt arbete hemlighåller vi. Självfallet har vi tystnadsplikt. Contego Juristbyrå erbjuder privat personer och företag aktiv juridisk problemlösning. Det som gör oss unika är vår personliga service och engagemang i kombination med hög effektivitet och handlingskraft i varje ärende vi tar oss an. Vi ger alla klienter vår fulla omsorg och respekt, det finns inga mer eller mindre viktiga ärenden. Ett samarbete med oss leder till praktiska och hållbara resultat.
Information | Felrapportera - http://www.juridiskt.com/
Eva Stenlund Familjejuridik 
Arvsskifte, bouppteckning, äktenskapsförod. Behöver du hjälp med bouppteckning, skifte av arv, att skriva testamente eller gåvobrev eller att upprätta ett avtal. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.bouppteckningar.com/
Juristfirman Högman Solórzano 
Vi på Juristfirman Högman Solórzano verkar inom de flesta juridiska områden och är främst specialiserade inom: Skadestånd (trafikskador, målsägandebiträde), Utlänningsärenden ( asylrätt, familjeåterförening o.dyl. ), Familjerätt ( vårdnads- och umgängesärenden, äktenskapsskillnader o.dyl.)
Information | Felrapportera - http://www.hogmansolorzano.com/
Langnas Juridik 
Langnas Juridik finns till för dig. Vare sig du driver företag, är pensionär eller behöver hjälp med vardagsjuridik. Vi vet att juridik är svårt och som jurister vill vi göra det svåra enklare för att skapa trygghet för dig.
Information | Felrapportera - http://www.langnasjuridik.se/
Lex Advokatbyrå 
Lex advokatbyrå som är belägen i centrala Stockholm kan bistå dig med juridisk rådgivning. Välkommen till Lex Advokatbyrå!
Information | Felrapportera - http://www.lexadvokatbyra.se/
Sandart & Partners 
Avtalsjurist, imaterialrättsjurist, affärsjuridisk advokatbyrå. Vi erbjuder en unik kombination av erfarenhet, kompetens och särskilt utvecklade verktyg.
Information | Felrapportera - http://www.sandart.se/
Thailandsadvokaten.se 
Thailandsadvokaten är din lokala jurist i Sydostasien. Våra advokater, tolkar och rådgivare kan hjälpa dig med bland annat; Oberoende advokathjälp, Genomlysning (Due Diligence) & fastighetsrätt, Avtalsrätt och affärstvister, Bolagsbildning, Arbetsrätt och visumfrågor, Familjerätt, såsom bodelningar, testamenten, äktenskapsförord, samboavtal och vårdnadstvister.
Information | Felrapportera - http://www.thailandsadvokaten.se/
Varumärkesombudet 
Vi är en juristbyrå som är specialiserad på varumärken. Vi hjälper företag med deras varumärkesskydd. Bland annat att undersöka ifall det tilltänka varumärket är ledigt, registrera varumärken, besvara förelägganden samt förnyas varumärken.
Information | Felrapportera - http://www.varumarkesombudet.se/
Öhrfeldt Juridik 
Öhrfeldt Juridik är en juristfirma i Stockholm som främst bedriver arbetsrättslig verksamhet. Vi biträder vid förhandling, avtalstolkning, personärenden, rådgivning, m. m.
Information | Felrapportera - http://www.ohrfeldt.se/
Här hittar du mer information om Juridiska tjänster på webben: