LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp

Catering

Föreslå kategori  RSS-flöde inom catering

Annorlunda Catering 
Att laga allt i eget kök med noga utvalda råvaror, och sedan leverera direkt, fräscht och färskt är självklart. Vill du ha hjälp med mer än bara maten? Vårt kontaktnät är svårslaget: Lokaler, utrustning, dekor, porslin, musik, fyrverkeri uppträdanden etc. Vi har som sagt varit med ett tag, så vi vet vad man ska tänka på. Du kan tryggt koncentrera dig på dina gäster.
Information | Felrapportera - http://www.annorlunda.se/
Bonne femme 
Bonne femme är ett catering företag som bl. a. Erbjuder ekologiska bufféer. Vi kan även erbjuda mingelmat till festen och vi finns belägna i Johanneshov, välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.bonnefemmecatering.se/
Bärsta Party 
Vi är ett litet familjeföretag som har serverat bla helstekt gris i 20 år. Våran gård ligger mellan Enköping och Uppsala i närheten av Örsundsbro.
Information | Felrapportera - http://www.barstaparty.se/
Cajsas Kök 
Cajsas kök har väl lagad mat och erbjuder catering, takeaway och festlokaler i Uppsala, vi driver också Almas Cafe. Välkommna!
Information | Felrapportera - http://www.cajsas-kok.se/
Carotte Catering 
Lukt, smak, syn, hörsel, känsel, tanke. Sex sinnen, alla lika oumbärliga för att laga mat som strävar bortom gränsen för det vanliga. Mat som väcker lust. Som stannar kvar. Välkommen med er bokning.
Information | Felrapportera - http://www.carotte.se/
Catering i Luleå 
Planerar ni en måltid, fest eller affärsmöte? Catering i Luleå är proffs på catering och evenemang, från mindre till större sällskap/företag. Här kan du även hyra en egen kock eller servitör till festen. Vi arbetar över hela Norrbotten och skräddarsyr menyn efter era önskemål, från affärsluncher och bufféer till flera rätters middagar.
Information | Felrapportera - http://www.catering-lulea.se/
Catering.nu 
Catering.nu - och för alla tillfällen. Ett cateringföretag som månar om kunderna. Vi hjälper Er med mat, dryck, servering, bord och porslin - allt efter Er begäran. Vi älskar att laga mat och hjälpa kunderna till en perfekt tillställning! Titta också på vårt Matlexikon med historiska infallsvinklar.
Information | Felrapportera - http://www.catering.nu/
Cateringmarketplace 
På Cateringmarketplace hittar du över 1000 cateringföretag med verksamhet i Stockholm, Skåne och Västra Götaland. Vi är ett fristående upphandlingsvertyg som hjälper dig att jämföra och skicka förfrågningar till cateringbolag som levererar till både privatpersoner och företag.
Information | Felrapportera - http://www.cateringmarketplace.se/
Cold Cut Catering 
Cold Cut Catering i Stockholm erbjuder catering av smörgåstårta, buffé, kallskuret och plockmat m. m. Vi förgyller er måltid med säsongens bästa och fräschaste produkter. Välkommen!
Information | Felrapportera - http://www.coldcutcatering.se/
Ett litet kök 
Catering, lunchrestaurang, festvåning, matkurs och café på Kungsholmen, Stockholm. Vägg i vägg med möbelbutiken ROOM. Inget är för litet elller för stort!
Information | Felrapportera - http://www.ettlitetkok.se/
Eventus AB 
Vårt syfte är att tillfredställa Er på bästa möjliga sätt till lägsta möjliga kostnad, så att just Ert event / fest/ kick-off blir utöver det vanliga. Inte bara genom att möta Era förväntningar och förfrågningar, utan också att förverkliga och överträffa dem åt Er.
Information | Felrapportera - http://www.bullywood.se/
Exotic Catering 
Vår Thailändska kock lagar spännande exotiska catering meyner till Din fest. Vi har ett flertal menyer att välja mellan, både Thailändskt och förstås även sushi. Vi ordnar hemkörning inom Västerviks kommun
Information | Felrapportera - http://www.exoticcatering.se/
FöretagsCatering AB 
Erbjuder ett brett sortiment av både varm och kall cateringmat i Jönköping och Malmö. Driver restaurangerna Arken och Guvernören i Jönköping samt restaurang Öresundsterminalen i Malmö.
Information | Felrapportera - http://www.foretagscatering.se/
Garulo Catering 
Vi är ett cateringföretag som levererar till privatpersoner och företag inom Stockholms län. Se vår hemsida för mer information. Vi erbjuder klatitativa måltidslösningar och är en leverantör du kan lita på.
Information | Felrapportera - http://garulo.se/
Garulo Catering 
Vi erbjuder högkvalitativa måltidslösningar för både företag och privatpersoner inom Stockholms län. Vi levererar mat till bröllop, fester, konferenser och vid många andra tillfällen. Kort sagt - vi finns till för dig!
Information | Felrapportera - http://www.garulo.se/
Gastroni.se 
Gastroni.se är foodcourt på Internet. Där kan man beställa frukost, lunch och middags catering från 25 olika restauranger i Stockholm
Information | Felrapportera - http://www.gastroni.se
Good Taste Catering 
Välkommen till Good Taste Catering. Vi kan catering! Vi har ett brett sortiment bestående av bl. a. bufféer av allehanda slag, trerätters middagsmenyer och smårätter som desserter, sallader samt pasta. Ring oss eller besök vår hemsida för mer information om oss, våra menyer och våra priser.
Information | Felrapportera - http://www.goodtastecatering.se/
Görans kök 
Görans kök har stor kompetens gällande catering, Festarrangemang och företagsevenemang. Vi hjälper även till med konsultation gällande nybyggnation och ombyggnation av restaurangkök och storkök.
Information | Felrapportera - http://www.goranskok.se/
J&N Catering 
Letar du efter lunchcatering levererad till ditt kontor från en lunchrestaurang i Stockholm? Vi levererar dagens lunch i Stockholm! Vi erbjuder utkörning av mat och lunch catering i Stockholm med välsmakande husmanskost direkt till ditt kontor.
Information | Felrapportera - http://www.jncatering.se/
JTA mat & Catering 
Vi har maten för alla slags tillställningar såsom bröllop, begravningar och företagsmöten. Vi lagar allt från smörgåstårtor och kalla bufféer till exklusiva trerätters middagar - alltid efter kundens önskemål.
Information | Felrapportera - http://www.jtamat.com/
Kök 11 
Ute efter catering, bröllop, konferens, företagsfest eller team building? Hör av dig till kök11! Vi kan arrangera alla typer av sådanna events / tillställningar.
Information | Felrapportera - http://www.kok11.se/
Maison Pierre 
Maison Pierre Catering erbjuder catering i Stockholm. Välkomna in i Maison Pierres smakrika, festliga och spännande värld.
Information | Felrapportera - http://www.maisonpierre.se/
Mateko.se 
Cateringföretag med ekologisk mat anpassad för förskolor och skolor. Naturligtvis även catering till företag och privatpersoner! Vi har lång erfarenhet av bröllop. fester, kick-off, och buffér. Kort sagt, vi vill vara en ac Stockholms absolut bästa cateringföretag.
Information | Felrapportera - http://mateko.se/
Nacka Gourmet & Catering 
Catering i Stockholm och Nacka. Flera olika bufféer. Nacka Gourmet fixar mat till bröllop i Stockholm. Porslin uthyres.
Information | Felrapportera - http://www.ng-catering.se/
Petterssons Catering 
Cafe med catering. Vi levererar mat från latinamerika 1-2-3 rätters. Samt frukostkorgar coh fruktkorgar. Vi hjälper till med att arangerabröllopps fester mm. Och partyn.
Information | Felrapportera - http://www.cateringp.se/
Pielen Catering & Event 
Vi är en catering i Stockholm som erbjuder event och evenemang. Vi lagar traditionell mat, ordnar fester, har vin- och champagneprovningar. Catering med professionell och personlig service.
Information | Felrapportera - http://www.pielen.se/
Pour Bon 
Pour Bon är en restaurang, café, bageri, konditori och butik i ett. Mat, bröd, konditorivaror, delikatesser, cateringvare sig du köper ett underbart surdegsbröd hem, njuter av en utsökt delikatessbakelse och kaffe här, tar för dig från vår lunchbuffé, bestämmer dig för att ta med husmanskost till kontoret eller kanske för encatering i lyxklass är det kvalitet, kvalitet och kvalitet som är ledordet.
Information | Felrapportera - http://www.pourbon.se/
Skafferiet 
Skafferiet i Nacka har både restaurang och catering samt egen festvåning. Hjälper er med bröllopsmiddagar, grillfester och julbord. Även porslinsuthyrning i Stockholm med omnejd.
Information | Felrapportera - http://www.skafferiet.se/
Submans 
Marknadsledande inom catering i Göteborg. Utkörning av smörgåsar, buffé, lunch, fika, företagsfrukt, fruktkorgar, smörgåstårtor och sallader till företag.
Information | Felrapportera - http://www.submans.se/
Sörby Herrgård 
Vi erbjuder Norrköpings frächaste utbud av spännande bufféer, middagar och luncher, med kvalité och högsta smak. Naturligtvis erbjuder vi porslin, linne,glas och serveringspersonal etc.Låt oss arrangera Er fest. Vi tar totalansvar och förmedlar artister, orkestrar, DJ:s ljud och ljus, scener, dekorer. Aktiviteter och lekar. Allt till rimliga priser. Vår egna fest och konferensvåning Sörby Herrgård, belägen på Bråvalla industripark(G.F13) , står till förfogande för både företag och den privata festen. Miljön i vår festvåning saknar motstycke i Norrköping. Välkommen att botanisera bland våra menyer.Fredrik & Göran med personal.
Information | Felrapportera - http://www.sorbyherrgard.se/
Utsökt Catering 
Utsökt Catering erbjuder spännande mat och passande lokaler för privata fester, konferenser, bröllop, workshops, kurser m. m. Utsökt skräddarsyr arrangemanget efter kundens önskemål.
Information | Felrapportera - http://www.utsokt.net/
Taggmoln (50 populäraste nyckelorden i kategorin) Bokstavsordning | Populäraste
Här hittar du mer information om Catering på webben: