LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet kontorsstädning

RSS-flöde inom kontorsstädning
Länkar med nyckelordet: kontorsstädningBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
A.J Service i Norrtälje 
Ett pålitligt och bra städföretag i Norrtälje. Utför trapp och kontors städning samt fönsterputs. Hemsida under utveckling
Information | Felrapportera - http://www.ajsnorrtalje.se/
Actus Flytt & Express AB 
Flyttfirma i Stockholm som är verksam i hela Sverige. Vi har lång erfaranhet av t. ex. lägenhetsflytt och kontorsflytt och kan erbjuda kostandseffektiva transporter över hela världen.
Information | Felrapportera - http://www.actusflytt.se/
Allhjälpen i Umeå AB 
Allhjälpen i Umeå AB Tel: 090-222 74 utför flyttstäd, fönsterputsning, städning, kontorsstädning, trappstädning, hemstädning, hushållsnära tjänster mm.
Information | Felrapportera - http://www.allhjalpen.se/
Anacaona 
Anacaona är ett lokalvårdsföretag som ger dig en problemfri städning. För oss betyder lokalvård mycket mer än att bara städa: vi hittar och bibehåller det där lilla extra som skapar en genuin känsla av trivsel och välbefinnande i lokalen där verksamheten äger rum.
Information | Felrapportera - http://www.anacaona.se/
Anetas städservice 
Ibland räcker inte tiden till och det kan vara skönt att få hjälp med vardagliga sysslor, såsom städning. Så varför inte ta hjälp av trevlig och duktig städpersonal som ger Dig lite extra tid i vardagen. Vi har många års erfarenhet i branschen, innehar F-skattsedel och utför jobb över hela Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.anetasstadservice.se/
B & B Städservice 
B & B Städservice är en av Stockholm bästa städfirmor. Vi ger Er bättre livskvalitet genom att erbjuda städning och omvårdnad i hemmet och din affärsverksamhet.
Information | Felrapportera - http://www.bbstadservice.com/
Brottby Städ & Fönsterputs 
Vi tar oss an städuppdrag (fönsterputsning, byggstädning, kontorsstädning o.s.v.) i och omkring Stockholm.
Information | Felrapportera - http://www.herzing.se
Calles Miljövård 
Vi är det personliga städföretaget i Stockholm med säte i Bromma. Välkommen till oss på Calles Miljövård.
Information | Felrapportera - http://www.calleslokalvard.se/
CC-Hemfixaren 
CC-Hemfixaren är ett seriöst, kvalitativt företag som sätter kunden i fokus. CC-Hemfixaren vänder sig till små och medelstora företag, bostadsrättsföreningar, m. m. Men också till den privata sektorn inom Västra Götalands län. Vår kompetens spänner över många olika områden. Vi erbjuder professionell städservice, hushållsnära tjänster och alla sorters renoverings tjänster, alltid efter kundens behov, krav och önskemål. Vår konkurrenskraft och lönsamhet grundar sig på våra medarbetares förmåga att på ett personligt och ansvarsfullt sätt leverera beställda tjänster. Vårt mål är att alltid leverera tjänsten lite bättre än vad som förväntas. För att kunna göra det arbetar vi tillsammans med dig fram ett rullande schema, som innefattar det som är viktigt för just dig. Hos oss kan kunden alltid känna sig trygg, säker och bekväm, eftersom det alltid utlovas en grundläggande kvalitetsgaranti på alla utförda arbeten.
Information | Felrapportera - http://www.cchemfixaren.se/
Cleanwise AB 
Cleanwise AB är ett proffesionellt och serviceinriktat företagsom erbjuder de flesta lokalvårdstjänster. Vi levererar våra tjänster både iSverige och Danmark. Här är lokalvårdstjänster vi byggstädning, Kontorsstädning, m.m. För mer information om tjänster eller företaget besök oss på www.Cleanwise.eu
Information | Felrapportera - http://www.cleanwise.eu/
Daksim Clean Service 
Vi erbjuder trädgårdsservice, flytthjälp, fönsterputs samt kontorsstädning, flyttstädning och mycket mer. Alla våra anställda har stor erfarenhet från städbranchen och då bl. a. Från hotell, restaurang, kontor, hemstädning etc. Vi erbjuder vår städservice inom hela Stockholms län.
Information | Felrapportera - http://www.daksim.se/
GötaClean 
Välkommen till GötaClean! Serviceföretaget, GötaClean erbjuder kostnadseffektiva städtjänster av hög kvalité alltid anpassade till kundens behov genom noggrann planering och fokus på avtalat arbete. Vi skapar rena och trivsamma miljöer! Bästa resultat uppnås genom goda relationer och ett gott förtroende, inte bara till våra nuvarande fina kunder utan även till alla nya potentiella kunder. Kundens önskemål är viktigt för oss! Rengöring för den kräsne med kunden och miljön i fokus!
Information | Felrapportera - http://www.gotaclean.se/
Hemfrid 
Hemfrid erbjuder städservice och städhjälp. Vi utför hemstädning, trappstädning och städning i bl a Stockholm. För att se hela vårt utbud av städtjänster, besök gärna vår webbplats.
Information | Felrapportera - http://www.hemfrid.se/
Lavanda Cleaning HB 
Behöver det städas? Vi är en Städfirma i Stockholm som är specialister på all slags städning och vi erbjuder komplett service både till industri och till hotell- och affärsbranschen. Välkommen in!
Information | Felrapportera - http://www.lavanda.se/
Malmö Städtjänst AB 
Vi är en städfirma i Malmö med lång erfarenhet av kontorsstädning, företagsstädning, verkstadsstädning, lagerstädning och lokalvård.
Information | Felrapportera - http://www.malmostadtjanst.com/
Nid′s Hem & Städservice 
Unna Dig lyxen av att få komma hem till ett väldoftande och rent hem efter arbete. Nid′s Hem & Städservice är ett företag inom städ branschen, som erbjuder service till både företag och privatpersoner.
Information | Felrapportera - http://www.nidshemservice.eu/
Persona Städ & Sanering HB 
Erbjuder professionell städhjälp åt företag och privatpersoner. Företaget är även en budfirma och ombesörjer transporter upp till 1500kg. Det tredje verksamhetsområdet är limousinuthyrning.
Information | Felrapportera - http://www.personastad.se/
Purger Service AB 
Städtjänster i Göteborg- Kontorsstädning, flyttstädning, byggstädning, trappstädning, hemstädning, storstädning, fönsterputsning, golvvård, lokalvård, mattvätt.
Information | Felrapportera - http://www.purger.nu/
Renare bostad 
"Renare bostad"-På uppdrag för en enklare vardag! Vi är ett flexibelt familjeföretag som med glädje erbjuder våra kunder hjälp inom lokalvård, städning och så kallade hushållsnära tjänster. Vi tillhandahåller denna service till både privatpersoner och företag i Kronoberg, Halland, Blekinge, och norra Skåne. Många års yrkeserfarenhet av lokalvård och sömnad garanterar att vi kan hålla en hög kvalitet på alla utförda uppdrag. Kunden måste alltid vara nöjd och vi vill vara ett företag som vi själva skulle vilja anlita. Vi utför lokalvård, hemstädning, trappstädning, flyttstädning, dagligstädning, veckostädning, kontorsstädning, byggstädning och storstädning. Vi hjälper även till med ändringssömnad och annan sömnad i vår syateljé. Vi utför städning av alla slag. Just nu bra erbjudanden för nya kunder!
Information | Felrapportera - http://www.renarebostad.se/
Rengörare Näslund 
Rengörare Näslund grundades 1972 och har sedan dess ägnat sig åt entreprenadstädning och lokalvård av kommersiella, offentliga och privata lokaler i stockholmsområdet. Sjukhusstädning och vårdstädning, skolstädning och daghemsstädning, kontorsstädning samt laboratoriestädning och renrumsstädning.
Information | Felrapportera - http://www.rengorarenaslund.se/
Städbolaget - Gnistrande rent 
Flexibilitet och personlighet Städbolaget i Nässjö är ett litet företag och kan därför erbjuda flexibilitet och personlighet. Vi anpassar oss efter era behov, önskemål och förutsättningar med garanterad kvalité och kontinuitet. Fasta och bra priser. Vi erbjuder lokalvård till både företag och privatpersoner till fasta och mycket bra priser.
Information | Felrapportera - http://www.stadbolagetnassjo.se/
Städfirma Så Klart 
Hushållsnära tjänster i Stockholm blaFönsterputsning Flyttstädning Storstädning Företaget innehar F-skatt Tel:08-761 73 41Skatteavdraget 50% sker direkt på fakturanRing för gratis offert
Information | Felrapportera - http://saklartstad.se/
Sydsvenska Städ AB 
Vi på Sydsvenska Städ AB erbjuder fönsterputsning, kontorsstädning, hushållstjänster m. M i Malmö, Skåne. Vårt grundkoncept är traditionell städning baserad på moderna metoder med fokus på miljön.
Information | Felrapportera - http://www.sydstad.se/
Nyckelord relaterade till: kontorsstädning (93 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 214 st i molnet (max:16 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:2 länkar/ord)
Sponsrade länkar