LänkCentrum.se
Sök efter 
» Lägg till länk
» Kontakta oss
» Hjälp
Startsida » Taggmoln »

Länkar med nyckelordet städ

RSS-flöde inom städ
Länkar med nyckelordet: städBokstavsordning | Populäraste | Visa senaste
Allhjälpen i Umeå AB 
Allhjälpen i Umeå AB Tel: 090-222 74 utför flyttstäd, fönsterputsning, städning, kontorsstädning, trappstädning, hemstädning, hushållsnära tjänster mm.
Information | Felrapportera - http://www.allhjalpen.se/
Biddler 
Biddler är en sajt där man köper och säljer tjänster. Oftast har det med Hus och Hem och göra på något sätt. Privatpersoner lägger ut förfrågningar och företag lägger bud on-line. Förutom budgivningen är det också nytt att alla uppdrag ligger synliga på sajten. Uppstartskampanj med gratis Triss!
Information | Felrapportera - http://biddler.se/
Biddler AB 
Biddler är en mötesplats för företag och kunder, där företag lägger utoffertförslag för kundernas uppdragsförfrågningar. Biddler fokuserarpå hushållsnära tjänster, och tjänster där du kan göra ROT-avdrag, menerbjuder även andra kategorier så som Hälsa/skönhet och Fest/Artisteri.
Information | Felrapportera - http://www.biddler.se/
Cleanbroker 
Cleanbroker är ett oberoende verktyg som riktar sig till företag och privatpersoner med behov av att handla upp städtjänster. Här finns strukturerad information som hjälper dig som köpare att enkelt och utan kostnad jämföra och skicka förfrågningar till seriösa leverantörer.
Information | Felrapportera - http://www.cleanbroker.se/
Cleanwise AB 
Cleanwise AB är ett proffesionellt och serviceinriktat företagsom erbjuder de flesta lokalvårdstjänster. Vi levererar våra tjänster både iSverige och Danmark. Här är lokalvårdstjänster vi byggstädning, Kontorsstädning, m.m. För mer information om tjänster eller företaget besök oss på www.Cleanwise.eu
Information | Felrapportera - http://www.cleanwise.eu/
Glada Borsten 
Glada Borsten är den kompletta städfirman i Göteborg med låga priser och hög kvalité! Vi erbjuder dig som privatperson, företag eller offentliga sektorn städhjälp. Vi ger dig frihet och möjlighet att bestämma över vad som passar dig bäst.
Information | Felrapportera - http://www.gladaborsten.se/
Hand i Hand AB 
Företaget utför flytt, städ upp och nerpackning vid behov, fast pris. Vi köper även upp sterbhus, där vi gör allt från avyttring till flytt kassering och städningar. Har även egen hemsida med antikviteter till försäljning.
Information | Felrapportera - http://handihandab.se/
Hantverkare i Vimmerby 
En sida som samlar och kategoriserar hantverkare i Vimmerby. En personlig sida för varje företag samt smarta kartfunktioner för att enkelt hitta rätt. Hantverkare i Vimmerby är det enda alternativet när du ska ha tag i en hantverkare i Vimmerby.
Information | Felrapportera - http://www.hantverkareivimmerby.se/
Häggkvist Städ & Lokalvård 
Vi erbjuder städtjänster såväl på löpande kontrakt med kundanpassad, regelbunden städning, som tillfälliga arbeten i form av slutstädning vid nybyggnation, professionell golvbehandling, fönsterputsning m.m
Information | Felrapportera - http://www.lokalvard.se/
Inflexus 
Inflexus är din kontorsleverantör med allt som ett kontor behöver. Vi värderar bra kundrelatiner och har ett gediget miljöarbete.
Information | Felrapportera - http://www.inflexus.se/
Kalmar Städ grossist AB 
Kalmar Städgross AB är återförsäljare och samarbetspartner åt några av de marknadsledande företagen, och erbjuder ett stort sortiment av städmaterial, städmaskiner och rengöringsprodukter för professionellt bruk.
Information | Felrapportera - http://www.kalmarstadgross.se/
Kemidepån 
Kemidepån erbjuder ett brett sortiment rengöringsprodukter, alltifrån bilvårdsprodukter, klottersanering, städprodukter, verktyg, maskiner, tillbehör etc. Vi projekterar och säljer även specialbilar samt är engagerade inom svensk motorsport och anordnar företagsaktiviteter.
Information | Felrapportera - http://www.ejes.nu/
Kristallklart 
Kristallklart städservice städar kontor i Göteborg sedan 1992. Verksamheten är riktar sig främst mot mindre kunder och kontor där personlig service och hög kompetens uppskattas. Konceptet för kontorsstädningen är mycket omtyckt och det är enkelt att prova Kristallklart städservice då man erbjuder korta uppsägningstider och ny-kund-rabatt.
Information | Felrapportera - http://www.kristallklart.se
Malma Fönsterputs AB 
Välkommen till Malma Fönsterputs. Vi utför fönsterputsning och fasadtvätt åt företag och privatpersoner. Vi arbetar över hela Södermanland med utgångspunkt i Katrineholm. Stark kännedom i Katrineholm och över 20 års erfarenhet. Kontakta oss gärna för prisförslag eller frågor.
Information | Felrapportera - http://www.malmafonsterputs.se/
Move 4 You 
Är det dags att flytta? Ring oss! Vi hjälper till med packning, uppackning, nedmontering av möbler, transport, tippkörning och allt annat som hör till! Vi utför även flyttstäd och veckostäd! Hushållsnära tjänster gäller vid städ, du betalar halva priset!
Information | Felrapportera - http://www.move4you.se/
Nyzells Fönsterputs 
Nyzells Fönsterputs gör så du ser bra ut 30 års vana Pris ex 3 rum kök 500 kr 4:a 600 kr Putsar till privatpersoner och företag. Strålande resultat Ring boka 08-938864 Vi gör så du ser bra ut ! Nyzells Fönsterputs
Information | Felrapportera - http://www.fonsterputsare.com/
OmsorgsCompagniet 
OmsorgsCompagniet hjälper äldre personer och personer med funktionshinder till en bättre livssituation. OC hjälper till med personlig assistans, hemtjänst, ledsagning, hemstädning med mera. Vi ger dig som kund en "Omsorg med omtanke".
Information | Felrapportera - http://www.oc.se/
Quill Kontorslagret 
Quill Kontorslagret säljer prisvärda kvalitetsprodukter för ditt kontor. Vi har ett stort sortiment kontorsvaror och kontorsmateriel inom områdena kontorsmaterial och presentation, maskiner och datortillbehör, möbler och inredning samt städ, kök och hygien. Allt till ditt kontor, helt enkelt!
Information | Felrapportera - http://www.quill.se/
Renare bostad 
"Renare bostad"-På uppdrag för en enklare vardag! Vi är ett flexibelt familjeföretag som med glädje erbjuder våra kunder hjälp inom lokalvård, städning och så kallade hushållsnära tjänster. Vi tillhandahåller denna service till både privatpersoner och företag i Kronoberg, Halland, Blekinge, och norra Skåne. Många års yrkeserfarenhet av lokalvård och sömnad garanterar att vi kan hålla en hög kvalitet på alla utförda uppdrag. Kunden måste alltid vara nöjd och vi vill vara ett företag som vi själva skulle vilja anlita. Vi utför lokalvård, hemstädning, trappstädning, flyttstädning, dagligstädning, veckostädning, kontorsstädning, byggstädning och storstädning. Vi hjälper även till med ändringssömnad och annan sömnad i vår syateljé. Vi utför städning av alla slag. Just nu bra erbjudanden för nya kunder!
Information | Felrapportera - http://www.renarebostad.se/
Roett 
Den moderna människan lever ofta stressigt för att få alla vardagssysslorna att fungera. Familjelivet ska kombineras med heltidsjobb. Vi föreslår att du överlåter en del av dina vardagsbekymmer till oss - så kan du ägna din tid åt det du prioriterar.
Information | Felrapportera - http://www.roett.se/
Sk Service AB 
Sk-service städbolag. Vi erbjuder städservice inom allt ifrån hemstäd till industristäd. Våra tjänster har kvalitetsgarantier. Kom in och skapa en offert.
Information | Felrapportera - http://www.sk-service.se/
Städexpressen 
Vi är en seriös och proffsig städfirma som arbetar i södra Skåne med utgångspunkt från Lund. Vi utför alla typer av städservice såsom hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning. Garanti lämnas på både kvalite och pris!
Information | Felrapportera - http://www.stadexpressen.nu/
Tjänsteverket 
Tjänsteverket för dig. Det lilla företaget med den personliga servicenI företaget finns bred och gedigen erfarenhet av bygg- och städbranschen. För oss är inga arbeten vare sig för stora eller för små. Flyttstädning, reparationer, ombyggnader, montering av nya skivor på väggar och tak. Ska du köpa nytt kök eller göra en köksrenovering vi kan hjälpa dig med installationen, montering. Vi kan självklart också hjälpa dig med att riva ditt gamla kök, . . . Vi lägger in dina nya trägolv, parkettgolvVi lämnar resultatgaranti på samtliga våra arbeten. Det innebär att eventuella anmärkningar på arbetets resultat åtgärdas omgående kostnadsfritt.
Information | Felrapportera - http://www.tjansteverket.suntuubi.se/
WiMix Resurs AB 
Hur hade det varit med ett välstädat hem när du kommer hem från jobbet? WiMix Resurs AB är ett bemanningsföretag som specialiserat sig på att hyra ut personal för hushålls/hemnära tjänster i Malmöregionen. Det kan vara allt från städning, fönsterputsning, barnpassning eller någon annan syssla i ditt hem. Det det har tidigare inte varit ekonomiskt fördelaktigt att "vitt" hyra städhjälp till hemmet, men nu blåser nya vindar.
Information | Felrapportera - http://www.wimix.se/
Nyckelord relaterade till: städ (100 populäraste) Bokstavsordning | Populäraste
Totalt antal nyckelord 80649 st varav 167 st i molnet (max:10 länkar/ord | min:1 länkar/ord | medel:1 länkar/ord)
Sponsrade länkar